Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Παιδιά είχα ρωτήσει πριν κανένα μήνα για GAMING PC στα 600 ευρό.

Οθόνη έχω την LG IPS 21,5

Με τη βοήθεια του φόρουμ πήρα κάποιες οδηγίες για συνθέσεις από VISIONSTUDIO. Ο δεινόσαυρος μου είχε φτιάξει την πιο ελκυστική σύνθεση στα λεφτά αυτά.

Πέρασε όμως λίγος καιρός, η ATI 7850 ROYALQUEEN ανέβηκε από 199 στα 215 και τώρα μαζί με μερικές τροποποιήσεις (χαμηλότερο κατά 100WATT τροφοδοτικό και άλλο λίγο πιο φτηνό κουτί μιας και το ANTEC gaming μου φαίνεται πολύ ακριβό) σας ποστάρω την τελική μου σύνθεση και παρακαλώ να μου πείτε:

1. Το τροφοδοτικό πιστεύετε θα είναι αρκετό, διότι στην περιγραφή της GPU λέει 450WATT και δεν ξέρω αν είναι εντάξει όταν όλα είναι οριακά.

2. Κουτί διάλεξα καθαρά λόγω εμφάνισης. Αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο στα 50 ευρό που να είναι πολύ καλύτερο είμαι όλος αυτιά.

3. Γενικά ελέγξτε όλα τα parts για τυχόν προτάσεις/αλλαγές, αλλά πάντα με δικαιολόγηση.

Το budget είναι 600 ευρό +-20 και περιμένω βοήθεια.

Υ/Σ: Η παραγγελία θα γίνει σήμερα το βραδάκι με την ησυχία μου. Α και μη μου πείτε για RADEON 7870 γιατί πιστεύω πως αρχίζει να γίνεται υπερβολή για αυτό το σύστημα (μήπως και η 660 είναι υπερβολή??)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ζάχος

post-248545-0-11331300-1351335692_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα,

Παιδιά είχα ρωτήσει πριν κανένα μήνα για GAMING PC στα 600 ευρό.

Οθόνη έχω την LG IPS 21,5

Με τη βοήθεια του φόρουμ πήρα κάποιες οδηγίες για συνθέσεις από VISIONSTUDIO. Ο δεινόσαυρος μου είχε φτιάξει την πιο ελκυστική σύνθεση στα λεφτά αυτά.

Πέρασε όμως λίγος καιρός, η ATI 7850 ROYALQUEEN ανέβηκε από 199 στα 215 και τώρα μαζί με μερικές τροποποιήσεις (χαμηλότερο κατά 100WATT τροφοδοτικό και άλλο λίγο πιο φτηνό κουτί μιας και το ANTEC gaming μου φαίνεται πολύ ακριβό) σας ποστάρω την τελική μου σύνθεση και παρακαλώ να μου πείτε:

1. Το τροφοδοτικό πιστεύετε θα είναι αρκετό, διότι στην περιγραφή της GPU λέει 450WATT και δεν ξέρω αν είναι εντάξει όταν όλα είναι οριακά.

2. Κουτί διάλεξα καθαρά λόγω εμφάνισης. Αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο στα 50 ευρό που να είναι πολύ καλύτερο είμαι όλος αυτιά.

3. Γενικά ελέγξτε όλα τα parts για τυχόν προτάσεις/αλλαγές, αλλά πάντα με δικαιολόγηση.

Το budget είναι 600 ευρό +-20 και περιμένω βοήθεια.

Υ/Σ: Η παραγγελία θα γίνει σήμερα το βραδάκι με την ησυχία μου. Α και μη μου πείτε για RADEON 7870 γιατί πιστεύω πως αρχίζει να γίνεται υπερβολή για αυτό το σύστημα (μήπως και η 660 είναι υπερβολή??)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ζάχος

φιλε ολα οσα εχεις ειναι μια χαρα μονο που θα σου προτεινα να βαλεις εναν καινουργρειο fx 6300(νικαει μεχρι και τον καλυτερο φενομ,τον ι3 και δεν σε κοβει καθολου) εστω και εαν 4300 αλλα πολυ καλυτερα εναν 6300..αν δεν μπορεις απλως βαλε το aerocool strike one-x4 στα 40 και κοψε απο μητρικη..αξιζει πολυ ομως ενας φχ 6300..το συστημα σου θα ειναι πολυ καλο ...

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι φιλε.Απλα βαλε αυτον τον σκληρο για τα 2 χρονια εγγυησης

Και αν μπορεις να δωσεις ακομα 17 ευρω για την 660 της gigabyte ακομα καλυτερα

Δημοσ.

Καλο ειναι το συστημα σου, εγω βασικα εχω δυο ενστασεις, 1) τα XFX τροφοδοτικα ειναι καλύτερα και 2) ο σκληρος σου εχει μονο 1 χρονο εγγυηση. Δες το παρακατω. Επισης, εισαι σιγουρος οτι δε θελεις αλλη ψυχτρα με τον Phenom περα της stock? Λεγεται οτι ειναι ενοχλητικα θορυβώδης. Αν δε θελεις να ξεφύγεις καθολου απο το budget βαλε τον caviar blue που σου προτεινουν παραπανω.

post-247983-0-88613300-1351339349_thumb.png

Δημοσ.

Το παράγγειλα τελικά!!!! Με 2 διαφορές!!!

1ον πήρα το ENERMAX OSTROG BLACK/WHITE κουτί που μου αρέσει πάααρα πολύ και έχει παντού απίστευτα σχόλια.

2ον έβαλα τον CAVIAR BLUE 500αρη μιας και νομίζω πως έχετε δίκαιο ότι αφορά ποιότητα/εγγύηση (500GB είναι άλλωστε υπεραρκετά)

Μπορεί να κλείσει!!!

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και κυρίως τον Δεινόσαυρο ;P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...