Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό laptop το οποίο είναι συνήθως μόνιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα λόγω παλαιότητας της μπαταρίας. Όταν όμως βγάζω το καλώδιο του ρεύματος κάποιες φορές, χαμηλώνει αισθητά η φωτεινότητα της οθόνης, προφανώς για εξοικονόμηση της μπαταρίας. Υπάρχει κάπου μια επιλογή ώστε να μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία; Το λειτουργικό σύστημα του laptop είναι Windows XP.

Παρακαλώ να είστε σαφείς στις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Αν πατησεις πανω στην μπαταρια, σου εχει επιλογη για ρυθμιση της φωτεινοτητας οθονης;

Επισης, αν πατησεις FN + το συμβολο με τον ηλιο; (συνηθως ειναι καποιο κουμπι αναμεσα στα F1-F12)

Δημοσ.

Επισης, αν πατησεις FN + το συμβολο με τον ηλιο; (συνηθως ειναι καποιο κουμπι αναμεσα στα F1-F12)

Μπορείς να κάνεις αυτό που αναφέρει ο xristoforos89 αφού έχεις αποσυνδέσει το καλώδιο τροφοδοσίας. Ρύθμισε τη φωτεινότητα στην επιθυμητή ένταση & έπειτα τα windows σου θα θυμόνται την ρύθμιση.

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Το λάπτοπ μου είναι lenovo με windows 10 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη φωτεινότητά μου. Ανεβοκατεβαίνει μόνη της. Μόλις πάω να την ανεβάσω κατευθείαν πέφτει πάλι με αποτέλεσμα η οθόνη να είναι σχεδόν μαύρη.... Μπορώ να κάνω κάτι για να λυθεί το πρόβλημα αυτό ή πρέπει να το πάω να το κοιτάξουν?

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Makis98455 είπε

Καλησπέρα. Το λάπτοπ μου είναι lenovo με windows 10 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη φωτεινότητά μου. Ανεβοκατεβαίνει μόνη της. Μόλις πάω να την ανεβάσω κατευθείαν πέφτει πάλι με αποτέλεσμα η οθόνη να είναι σχεδόν μαύρη.... Μπορώ να κάνω κάτι για να λυθεί το πρόβλημα αυτό ή πρέπει να το πάω να το κοιτάξουν?

Καλώς όρισες , το Laptop το έχεις στο ρεύμα όταν το κάνει αυτό ή με την μπαταρία ; Bγάλε μια φωτογραφία ( εαν δεν έχεις πρόγραμμα χρησιμοποίησε αυτό )

https://filehippo.com/download_screenshot_captor/

το Display στο Power Options να δούμε πως τα έχεις ρυθμίσει B)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/4/2018 στις 4:33 ΜΜ, ss13 είπε

Καλώς όρισες , το Laptop το έχεις στο ρεύμα όταν το κάνει αυτό ή με την μπαταρία ; Bγάλε μια φωτογραφία ( εαν δεν έχεις πρόγραμμα χρησιμοποίησε αυτό )

https://filehippo.com/download_screenshot_captor/

το Display στο Power Options να δούμε πως τα έχεις ρυθμίσει B)

Καλησπέρα παιδιά, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο, σε λάπτοπ λενόβο, οταν δεν είναι στην πρίζα. Είναι απίστευτα εκνευριστικό και δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα. Καμιά πρόταση;

Δημοσ.

Γραψτε ρε παιδια μοντελο και τι λειτουργικο εχει πανω το μαντειο των Δελφων θα γινουμε;

Αν εχετε 10αρια

Εναρξη-Ρυθμισεις-Συστημα και ξετικαρετε το "Αυτοματη αλλαγη φωτεινοτητας με την αλλαγη του φωτισμου"

Δημοσ.
Στις 21/2/2020 στις 3:58 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Γραψτε ρε παιδια μοντελο και τι λειτουργικο εχει πανω το μαντειο των Δελφων θα γινουμε;

Αν εχετε 10αρια

Εναρξη-Ρυθμισεις-Συστημα και ξετικαρετε το "Αυτοματη αλλαγη φωτεινοτητας με την αλλαγη του φωτισμου"

Στις 21/2/2020 στις 3:58 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Αν εχετε 10αρια

Lenovo IdeaPad C340 14api με ryzen 5 και 256 SSD. Φoράει αφεντικά windows 10.

Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα. Δεν αλλάζει με τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, pateroth είπε

Lenovo IdeaPad C340 14api με ryzen 5 και 256 SSD. Φoράει αφεντικά windows 10.

Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα. Δεν αλλάζει με τίποτα.

Δοκιμασε να βαλεις νεους drivers της καρτας γραφικων.

https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-mobile-processors-radeon-vega-graphics/amd-ryzen-5-1

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Μεγάλε σε ευχαριστώ με έσωσες, επιτέλους τα κατάφερα.

Μπορώ να ρωτήσω και κάτι άλλο;

Σε εφαρμογές που δεν έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις όπως το utorrent, το freemake video converter ή ακόμα και όταν πάω να κάνω browse κάτι συννημένο για να το στείλω μέσω email στο κρόμ πχ, τα παράθυρα αυτά είναι κάπως χαμηλομένα τα γραφικά τους, λίγο θολά. Όχι ενοχλητικά αλλά δεν είναι φούλ τα γραφικά. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις και δυστυχώς απο κάτι σκρίνσοτ που έβγαλα δεν μπορώ να στο δείξω κι όλας. Αν κατάλαβες και έχεις κάποια λύση και σε αυτό θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Σε ευχαριστώ και πάλι όπως και να έχει για το προηγούμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...