gartzo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Έχω ένα παλιό laptop το οποίο είναι συνήθως μόνιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα λόγω παλαιότητας της μπαταρίας. Όταν όμως βγάζω το καλώδιο του ρεύματος κάποιες φορές, χαμηλώνει αισθητά η φωτεινότητα της οθόνης, προφανώς για εξοικονόμηση της μπαταρίας. Υπάρχει κάπου μια επιλογή ώστε να μπορώ να απενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία; Το λειτουργικό σύστημα του laptop είναι Windows XP. Παρακαλώ να είστε σαφείς στις απαντήσεις σας.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν πατησεις πανω στην μπαταρια, σου εχει επιλογη για ρυθμιση της φωτεινοτητας οθονης; Επισης, αν πατησεις FN + το συμβολο με τον ηλιο; (συνηθως ειναι καποιο κουμπι αναμεσα στα F1-F12)
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Επισης, αν πατησεις FN + το συμβολο με τον ηλιο; (συνηθως ειναι καποιο κουμπι αναμεσα στα F1-F12) Μπορείς να κάνεις αυτό που αναφέρει ο xristoforos89 αφού έχεις αποσυνδέσει το καλώδιο τροφοδοσίας. Ρύθμισε τη φωτεινότητα στην επιθυμητή ένταση & έπειτα τα windows σου θα θυμόνται την ρύθμιση. 1
gartzo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 ο.κ. ευχαριστω για τις συμβουλες. το προβλημα λυθηκε.
Makis98455 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Καλησπέρα. Το λάπτοπ μου είναι lenovo με windows 10 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη φωτεινότητά μου. Ανεβοκατεβαίνει μόνη της. Μόλις πάω να την ανεβάσω κατευθείαν πέφτει πάλι με αποτέλεσμα η οθόνη να είναι σχεδόν μαύρη.... Μπορώ να κάνω κάτι για να λυθεί το πρόβλημα αυτό ή πρέπει να το πάω να το κοιτάξουν?
ss13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 49 λεπτά πριν, Makis98455 είπε Καλησπέρα. Το λάπτοπ μου είναι lenovo με windows 10 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη φωτεινότητά μου. Ανεβοκατεβαίνει μόνη της. Μόλις πάω να την ανεβάσω κατευθείαν πέφτει πάλι με αποτέλεσμα η οθόνη να είναι σχεδόν μαύρη.... Μπορώ να κάνω κάτι για να λυθεί το πρόβλημα αυτό ή πρέπει να το πάω να το κοιτάξουν? Καλώς όρισες , το Laptop το έχεις στο ρεύμα όταν το κάνει αυτό ή με την μπαταρία ; Bγάλε μια φωτογραφία ( εαν δεν έχεις πρόγραμμα χρησιμοποίησε αυτό ) https://filehippo.com/download_screenshot_captor/ το Display στο Power Options να δούμε πως τα έχεις ρυθμίσει
pateroth Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 24/4/2018 στις 4:33 ΜΜ, ss13 είπε Καλώς όρισες , το Laptop το έχεις στο ρεύμα όταν το κάνει αυτό ή με την μπαταρία ; Bγάλε μια φωτογραφία ( εαν δεν έχεις πρόγραμμα χρησιμοποίησε αυτό ) https://filehippo.com/download_screenshot_captor/ το Display στο Power Options να δούμε πως τα έχεις ρυθμίσει Καλησπέρα παιδιά, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο, σε λάπτοπ λενόβο, οταν δεν είναι στην πρίζα. Είναι απίστευτα εκνευριστικό και δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα. Καμιά πρόταση;
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Γραψτε ρε παιδια μοντελο και τι λειτουργικο εχει πανω το μαντειο των Δελφων θα γινουμε; Αν εχετε 10αρια Εναρξη-Ρυθμισεις-Συστημα και ξετικαρετε το "Αυτοματη αλλαγη φωτεινοτητας με την αλλαγη του φωτισμου"
pateroth Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στις 21/2/2020 στις 3:58 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Γραψτε ρε παιδια μοντελο και τι λειτουργικο εχει πανω το μαντειο των Δελφων θα γινουμε; Αν εχετε 10αρια Εναρξη-Ρυθμισεις-Συστημα και ξετικαρετε το "Αυτοματη αλλαγη φωτεινοτητας με την αλλαγη του φωτισμου" Στις 21/2/2020 στις 3:58 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Γραψτε ρε παιδια μοντελο και τι λειτουργικο εχει πανω το μαντειο των Δελφων θα γινουμε; Αν εχετε 10αρια Εναρξη-Ρυθμισεις-Συστημα και ξετικαρετε το "Αυτοματη αλλαγη φωτεινοτητας με την αλλαγη του φωτισμου" Lenovo IdeaPad C340 14api με ryzen 5 και 256 SSD. Φoράει αφεντικά windows 10. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα. Δεν αλλάζει με τίποτα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, pateroth είπε Lenovo IdeaPad C340 14api με ryzen 5 και 256 SSD. Φoράει αφεντικά windows 10. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα. Δεν αλλάζει με τίποτα. Δοκιμασε να βαλεις νεους drivers της καρτας γραφικων. https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-5-mobile-processors-radeon-vega-graphics/amd-ryzen-5-1 Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από LLLEFTERIS
pateroth Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μεγάλε σε ευχαριστώ με έσωσες, επιτέλους τα κατάφερα. Μπορώ να ρωτήσω και κάτι άλλο; Σε εφαρμογές που δεν έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις όπως το utorrent, το freemake video converter ή ακόμα και όταν πάω να κάνω browse κάτι συννημένο για να το στείλω μέσω email στο κρόμ πχ, τα παράθυρα αυτά είναι κάπως χαμηλομένα τα γραφικά τους, λίγο θολά. Όχι ενοχλητικά αλλά δεν είναι φούλ τα γραφικά. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις και δυστυχώς απο κάτι σκρίνσοτ που έβγαλα δεν μπορώ να στο δείξω κι όλας. Αν κατάλαβες και έχεις κάποια λύση και σε αυτό θα ήταν ευπρόσδεκτη. Σε ευχαριστώ και πάλι όπως και να έχει για το προηγούμενο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δεν καταλαβα ακριβως αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν δουλευω Chrome αλλα Firefox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα