noobogadgetakias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 καλημερα σε ολους..εχω ενα λαπτοπ turbo-x απο πλαισιο περιπου 4 χρονια και θελω να κανω καποια επεμβαση.πριν ξεκινησω ομως θα πρεπει να ξερω αν μπορω να βρω μετα τα drivers της μητρικης...το θεμα ειναι οτι στο σαιτ clevo δεν υπαρχει πουθενα η μαρκα της μητρικης μ ...τι κανω/? η μητρικη μ ειναι αυτη....clevo M7x0S (uPGA 479M) επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω αλλαγη της καρτας γραφικων η οποια μαλλον ειναι onboard.γινεται? η να υπαρχει εστω ενα διαγνωστικο γιαυτο το οποιο να μπορει να μ λυσει το προβλημα με το κολλημα που τρωει ολη την ωρα? μπορει ξαφνικα εκει που τον ανοιγω και παω να μπω ξερω γω στις εικονες μ η στον browser α κολλησει/παγωσει η οθονη..και ο μονος τροπος για να το κλεισω ειναι να πατησω παρατεταμενα το κουμπι on/off.
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ποιο είναι το laptop σου φίλε μου; clevo M7x0S; Αναζήτησε τους οδηγούς με βάση το μοντέλο. Ποια κάρτα γραφικών έχει;
rounsmith Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το κόλλημα μπορεί να μην είναι και πρόβλημα μητρικής. Για δώσε μας εικόνα από τον δίσκο. Αν θες να δεις αν είναι κάρτα γραφικών κατέβασε και τρέξε το OCCT.
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 TO λαπτοπ ειναι μαρκα turbo-x? χρειαζεται και μοντελο? και πως το βλεπω αυτο? Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit SP1 CPU Intel Pentium @ 2.00GHz 52 °C Merom 65nm Technology RAM 4,00 GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard clevo M7x0S (uPGA 479M) 52 °C Graphics Generic PnP Monitor (1280x800@60Hz) SiS Mirage 3 Graphics Hard Drives 149GB SAMSUNG HM160HI ATA Device (SATA) 37 °C Optical Drives TSSTcorp CDDVDW TS-L632H ATA Device Audio Realtek High Definition Audio αυτο π εβαλα ειναι η εικονα απο το (speccy).δεν ξερω αν βοηθησα καθολου...
Antwni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Κατω απο το λαπτοπ γραφει το μοντελο(φανταζομαι)
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 M765S στο σαιτ μπαινω για να βρω τα ντραιβερσ ας πουμε για το μοντελο Μ7xxS αλλα δεν το βρισκω πουθενα..ελεος δηλαδη
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 AA οκ ..τωρα καταλαβα...ευχαριστω πολυ.
noobogadgetakias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 παιρνει και πλακετα με αναβαθμισμενα γραφικα τι εννοεις πλακετα με αναβαθμισμενα γραφικα? μπορεις να το κανεις λιγο πιο αναλυτικο
trek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Φίλε, για να βγάλεις/βάλεις την ενσωματωμένη κ. γραφικών, χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός (μητρες, πιστόλια κλπ) και αρκετή εμπειρία. Η μόνη περίπτωση να μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου, είναι να έχει απο πιο πριν dedicated κάρτα και να βάλεις κάποια άλλη, χρησιμοποιώντας όμως το σύστημα ψύξης της παλιάς. Και πάλι λόγω των ερμητικά κλειστών bios που έχουν οι φορητοί, αυτό δεν είναι και τόσο σίγουρο οτι μπορεί να γίνει. Γνώμη μου είναι, να μην κάνεις τέτοια πειράματα. Στο πρόβλημα σου, τώρα. Τρέξε μια το hd sentinel για να δεις την κατάσταση του σκληρού. Αν είναι εντάξει, τρέξε μια το sfc /scannow απο cmd μήπως βγάλει κανα error ή στην τελική..κάνε ένα back up και ξαναπέρασε τα windows.
eliasza Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με ακριβως το ιδιο λαπτοπ ...εχω κανει τα παντα αλλα τιποτα εσυ βρηκες καποια λυση???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα