Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους..εχω ενα λαπτοπ turbo-x απο πλαισιο περιπου 4 χρονια και θελω να κανω καποια επεμβαση.πριν ξεκινησω ομως θα πρεπει να ξερω αν μπορω να βρω μετα τα drivers της μητρικης...το θεμα ειναι οτι στο σαιτ clevo δεν υπαρχει πουθενα η μαρκα της μητρικης μ ...τι κανω/?

η μητρικη μ ειναι αυτη....clevo M7x0S (uPGA 479M)

επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω αλλαγη της καρτας γραφικων η οποια μαλλον ειναι onboard.γινεται? η να υπαρχει εστω ενα διαγνωστικο γιαυτο το οποιο να μπορει να μ λυσει το προβλημα με το κολλημα που τρωει ολη την ωρα? μπορει ξαφνικα εκει που τον ανοιγω και παω να μπω ξερω γω στις εικονες μ η στον browser α κολλησει/παγωσει η οθονη..και ο μονος τροπος για να το κλεισω ειναι να πατησω παρατεταμενα το κουμπι on/off.

Δημοσ.

Το κόλλημα μπορεί να μην είναι και πρόβλημα μητρικής. Για δώσε μας εικόνα από τον δίσκο.

Αν θες να δεις αν είναι κάρτα γραφικών κατέβασε και τρέξε το OCCT.

Δημοσ.

TO λαπτοπ ειναι μαρκα turbo-x? χρειαζεται και μοντελο? και πως το βλεπω αυτο?

Operating System

Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit SP1

CPU

Intel Pentium @ 2.00GHz 52 °C

Merom 65nm Technology

RAM

4,00 GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)

Motherboard

clevo M7x0S (uPGA 479M) 52 °C

Graphics

Generic PnP Monitor (1280x800@60Hz)

SiS Mirage 3 Graphics

Hard Drives

149GB SAMSUNG HM160HI ATA Device (SATA) 37 °C

Optical Drives

TSSTcorp CDDVDW TS-L632H ATA Device

Audio

Realtek High Definition Audio

αυτο π εβαλα ειναι η εικονα απο το (speccy).δεν ξερω αν βοηθησα καθολου...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε, για να βγάλεις/βάλεις την ενσωματωμένη κ. γραφικών, χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός (μητρες, πιστόλια κλπ) και αρκετή εμπειρία. Η μόνη περίπτωση να μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου, είναι να έχει απο πιο πριν dedicated κάρτα και να βάλεις κάποια άλλη, χρησιμοποιώντας όμως το σύστημα ψύξης της παλιάς. Και πάλι λόγω των ερμητικά κλειστών bios που έχουν οι φορητοί, αυτό δεν είναι και τόσο σίγουρο οτι μπορεί να γίνει. Γνώμη μου είναι, να μην κάνεις τέτοια πειράματα. Στο πρόβλημα σου, τώρα. Τρέξε μια το hd sentinel για να δεις την κατάσταση του σκληρού. Αν είναι εντάξει, τρέξε μια το sfc /scannow απο cmd μήπως βγάλει κανα error ή στην τελική..κάνε ένα back up και ξαναπέρασε τα windows.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με ακριβως το ιδιο λαπτοπ ...εχω κανει τα παντα αλλα τιποτα εσυ βρηκες καποια λυση???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...