Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 4 256GB 170 Euro @ PcHealing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

ok έπεσε η μετοχή 40% κτλπ κτλπ. εκτός από την Abit ξέρεις κάποια άλλη μεγάλη που να έχει κλείσει τα τελευταία χρόνια?

Δημοσ.

ACRyan ισως ? (βεβαια το παλευουν λιγο αλλα δεν παραγονται πλεον προιοντα τους).

Οσο για την OCZ η μετοχη ηταν κοντα στα 5$ πριν 1 χρονο, ανεβηκε κοντα στα 9.5$ στις αρχες αυτου του χρονου, επεσε καπου στα 4.5$ στα μεσα του χρονου και τωρα ειναι καπου στα 1.5$.....Εχουν απολυσει ολα σχεδον τα μεγαλα κεφαλια, απελυσαν τον Petersen κτλ κτλ κτλ κτλ....Οπως και να το δεις ακομα και αν δεν βαλουν λουκετο αμεσα δεν τους βλεπω να επιβιωνουν για πολυ (εκτος αν δανειστουν Παλι κτλ κτλ κτλ που απλα θα τρεναρουν το αναποφευκτο).

Απο εκει και περα εγω απλα ειπα την γνωμη μου ωστε να γνωριζει ο κοσμος.

ΥΓ : Η μετοχη εχει πεσει στο 1.31/1.37.....Με λιγα λογια επιασε πατο.

http://www.nasdaq.com/symbol/ocz

Δημοσ.

Θα παρεις κορυφαιο SSD για να παιζεις με ταχυτητες απλου μηχανικου;.... :confused:

Ε όχι και ταχύτητες μηχανικού. Τον καλύτερο HDD να βάλεις απέναντι στον χειρότερο SSD, το χρόνο προσπέλασης που θα έχει ο δεύτερος ο μηχανικός θα τον βλέπει με κυάλια... πάλι σφαίρα θα πηγαίνει, κι ας είναι SATA/150.

Το throughput είναι το λιγότερο που (πρέπει να) μας απασχολεί σε έναν SSD.

• Like 2
Δημοσ.

και πριν το 2010 είχε ξαναπέσει...

Ναι παλι στα 3/4 και κατι....Πρωτη φορα πεφτει κατω απο 2 (Νομιζω 4 φορες ειχε πεσει στο 1.9χ για 4 μερες που δεν ειναι τπτ μεσα στα τελευταια 3 χρονια).

Δημοσ.

Ε όχι και ταχύτητες μηχανικού. Τον καλύτερο HDD να βάλεις απέναντι στον χειρότερο SSD, το χρόνο προσπέλασης που θα έχει ο δεύτερος ο μηχανικός θα τον βλέπει με κυάλια... πάλι σφαίρα θα πηγαίνει, κι ας είναι SATA/150.

Το throughput είναι το λιγότερο που (πρέπει να) μας απασχολεί σε έναν SSD.

Δεν αντιλεγω, απλα εθεσα ενα ερωτημα που μου ηρθε μονομιας, αφου 256GB δεν ειναι και λιγα για ssd που απλα του πετας ενα λειτουργικο και δε σε νοιαζει απο κει και περα τιποτα αλλο...

Ισα-ισα απο τις διευκρινισεις που εδωσε μετα ο arxaggelos εγω θεωρω οτι αν σκεφτεται να παρει 2 τετοιους ssd για τα μηχανηματα του θα πεταξει πολλα λεφτα... Οχι το ενα αλλα ακομα και τα δυο αν αναβαθμιζε/αντικαθιστουσε στους επομενους 6 μηνες, παλι καλυτερα θα ηταν να παρει 2 (πχ) 64αρηδες 830 για αυτα τωρα και να παρει εναν μεγαλο και καλο αργοτερα, σιγουρα σε καλυτερη τιμη και μαλλον και καλυτερο (αν ειναι πχ ο 840).

Δημοσ.

Για τον φίλο που λέει για SATA 3 SSD σε SATA 1 μητρική. Έχω ένα toshiba a100 core 2 duo με SATA 1. Του έβαλα έναν agility και 4gb ram με 120€ συνολικά και το μηχάνημα κυριολεκτικά απογειώθηκε. Καμία απολύτως σχέση με τον απλό μηχανικό δίσκο.

Δημοσ.

Για τον φίλο που λέει για SATA 3 SSD σε SATA 1 μητρική. Έχω ένα toshiba a100 core 2 duo με SATA 1. Του έβαλα έναν agility και 4gb ram με 120€ συνολικά και το μηχάνημα κυριολεκτικά απογειώθηκε. Καμία απολύτως σχέση με τον απλό μηχανικό δίσκο.

από θερμοκρασίες πως παει; θέλω να κάνω κατι παρόμοιο μεχρι να πάρω καινούριο και με ενδιαφέρουν οι θερμοκρασίες. ευχαριστω

Δημοσ.

από θερμοκρασίες πως παει; θέλω να κάνω κατι παρόμοιο μεχρι να πάρω καινούριο και με ενδιαφέρουν οι θερμοκρασίες. ευχαριστω

Πως να πάει; Το μηχάνημα και με τον μηχανικό δίσκο δούλευε μια χαρά. Δεν είχε πρόβλημα θερμοκρασίας. Ο ssd είναι ακόμα καλύτερος από θέμα θερμοκρασίας. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο μηχάνημα να κοιτάξω την θερμοκρασία. Για να δω τι;

Δημοσ.

όχι όλο το μηχανημα, μονο ο σκληρος εννοω. οι μηχανικοι καινε γενικα, είναι αρκετα πιο ψυχρος ο ssd ή περιπου το ίδιο ζεστός με τους μηχανικούς;

Δημοσ.

όχι όλο το μηχανημα, μονο ο σκληρος εννοω. οι μηχανικοι καινε γενικα, είναι αρκετα πιο ψυχρος ο ssd ή περιπου το ίδιο ζεστός με τους μηχανικούς;

Οι ssd δεν εχουν κινουμενα μερη -οπως εχουν οι μηχανικοι- οποτε φαντασου οτι ειναι σαν τα φλασακια....σε ενα λαπτοπ περισσοτερο ζεσταινονται απο τα υπολοιπα μερη (motherboard,gpu) παρα απο την ιδια τη λειτουργια τους...

Δημοσ.

Παιδιά, ποιος το είπε ότι oi SSD ΔΕΝ ζεσταίνονται...;

Ας πούμε χονδρικά, κάνοντας παρομοίωση, πως οι SSD είναι μνήμες RAM δήθεν.

Δοκιμάσατε να βάλετε το δάχτυλο σας, σε μνήμες ram χωρίς heatsinks, σε 100% load ;

Για δοκιμάστε το να δούμε....

Σαφώς και ζεσταίνονται παίδες....

Δημοσ.

αυτο ακριβώς ρωτάω να μάθω: σε σχεση με τους μηχανικούς, οι ssd ζεσταίνονται περισσότερο ή λιγότερο. να απαντησει καλύτερα κάποιος που έκανε αναβάθνιση και εχει συγκριση διοτι ολα καινε γενικά (ακομα και το χερι σου στην κρυα πριζα να βάλεις...να δεις τι ζέστη θα βγάλει :-D ). πάντως να σκεφτείτε ότι ο μηχανικος είναι με μεταλλικο περίβλημα που ειναι το αντιστοιχο του heatsink, αρα δε μετραει αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...