Προς το περιεχόμενο

OCZ Vertex 4 256GB 170 Euro @ PcHealing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά επειδή και εγώ μετά και απο τη προηγούμενη προσφορά, με τον Vertex 3 που δεν την πρόλαβα τελικά, αποφάσισα να τον τσιμπίσω τον Vertex 4 με κλειστά τα μάτια...

Να αναφέρω πως το PCHealing με κέρδισε σα πελάτη όχι τόσο για την προσφορά του, αλλά για την επικοινωνία που είχα μαζί του και την αμεσότητα και φιλικότητα που είχε αυτό απεναντί μου... Η κυρία στο τηλέφωνο ήταν ευγενέστατη, μου ανέφερε πως θα προσπαθήσει ακόμη και σήμερα αυθημερών να τον στείλει (απλά έχει περάσει η ώρα και δεν ξέρει το κατα πόσο εύκολο είναι), αλλιώς το πολύ μέχρι δευτέρα, μου εξήγησε βήμα προς βήμα τι θα γίνει με το courrier (όντας άσχετος εγώ με παραγγελίες απο internet) και γενικά μέκανε να νιώσω πως ότι πρόβλημα παρουσιαστεί αυτοί θάνε εκεί να με βοηθήσουνε να το λύσουμε...

(Τα σχετικά e-mail με την εξέλιξη της παραγγελίας, τα τιμολόγια και αυτά φανταστείτε δεν τα αναφέρω καν)

Για μένα ένα πολύ μεγάλο μπράβο τους για την επικοινωνία και την αμεσότητα που έχουν με το πελάτη και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά όπως τα φαντάζομαι και θάχω τον σκληρό στα χέρια μου απο βδομάδα το πολύ.

Edit: Με πήρανε τηλέφωνο 20 λεπτά μετά την επικοινωνία που είχαμε, ότι τελικά κατάφεραν να τον στείλουνε σήμερα και τη δευτέρα συγκεκριμένα θα τον έχω στα χέρια μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά σε υποδοχή SATA 1 μπαίνουν όλοι οι σατα; Με τις απαραίτητες υποχωρήσεις στην ταχύτητα φυσικά.

ναι ασφαλώς, αλλά λογικά δεν θα έχεις ούτε ahci...

Δημοσ.

Παιδιά σε υποδοχή SATA 1 μπαίνουν όλοι οι σατα; Με τις απαραίτητες υποχωρήσεις στην ταχύτητα φυσικά.

Είμαι με sata 3 ssd σε sata 2 μητρική, έχω τα μισά νούμερα σε bench σε σxέση με το αν είχα μητρική sata 3 (όχι ότι θα καταλάβαινα διαφορά σε καθημερινή χρήση). Αλλά sata 3 σε sata 1 δεν θα επιχειρούσα εκτός και αν σύντομα προγραματίζεις αναβάθμιση.

Δημοσ.

170 ευρω για 256αρη ssd δεν τον λες και προσφορα για τα δικα μου δεδομενα αλλά απλα δίκαιη τιμή. Απο τη στιγμή που οι διαφορές των ssd ,ακριβων και φθηνων, σε καθημερινή χρηση ειναι μικρες θα θεωρουσα προσφορα καποιον στα 130 ευρώ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

με την λογική των μικρών διαφορών, πολλές τιμές σε διάφορα προϊόντα δεν είναι προσφορές...

Δημοσ.

Είμαι με sata 3 ssd σε sata 2 μητρική, έχω τα μισά νούμερα σε bench σε σxέση με το αν είχα μητρική sata 3 (όχι ότι θα καταλάβαινα διαφορά σε καθημερινή χρήση). Αλλά sata 3 σε sata 1 δεν θα επιχειρούσα εκτός και αν σύντομα προγραματίζεις αναβάθμιση.

Παραθέτω αυτό το μήνυμα αναφορικά με αυτό που θέλω να πω και απευθύνομαι σε όλους.

Αν σε sata 2 μητρική κοτσάρουμε αυτό το μαραφέτι: http://www.plaisio.g...b-s-TR89270.htm

για να βάλουμε τον SSD, θα υπάρχει καλό αποτέλεσμα?

Ρωτάω σχετικά με όλες τις παραμέτρους (αξιοπιστία, ταχύτητα, συμβατότητα κλπ.)

Δημοσ.

Θα παρεις κορυφαιο SSD για να παιζεις με ταχυτητες απλου μηχανικου;.... :confused:

Είναι πολύ απλά τα πράγματα: έχω δύο μηχανήματα, και τα δύο από σχετικά παλιά (MacMini 3.1) έως πολύ παλιά (Toshiba A100-906). Από εδώ και πέρα, πολύ δύσκολα θα ξαναγοράσω μηχανικό δίσκο,, εκτός αν είναι εξωτερικός ή δεύτερος μέσα σε πύργο μόνο για αποθήκευση (δύσκολο να ξαναπάρω πύργο ποτέ). Οπότε, ουσιαστικά χρειάζομαι δύο SSD αν θέλω να αναβαθμίσω τα μηχανήματα.

Το mini θα πάρει και μνήμη και θεωρώ ότι θα είναι από αξιοπρεπές έως αρκετά καλό για κάμποσο ακόμη, οπότε το αφήνουμε στην άκρη.

Το Toshiba όμως θεωρώ ότι είναι ήδη στο λυκόφως του. Άρα, το να του πάρω μηχανικό ή πιό αργο SSD, αφού μοιραία κάποια στιγμή προσεχώς θα τον φάει η μαρμάγκα, είναι χαζό γιατί θα είναι παλιός και αργός ΚΑΙ ο καινούριος δίσκος. Θεωρώ ότι ένας SATA 3 αν παίζει σε SATA 1 μπορεί να μην έχει νόημα τώρα, αλλά αν αλλάξω μηχάνημα σε 6 μήνες πχ θα έχει και θα παραέχει νόημα.

ναι ασφαλώς, αλλά λογικά δεν θα έχεις ούτε ahci...

Thresh τί είναι αυτό με δυό κουβέντες, και γιατί το χρειάζομαι;

Δημοσ.

Παραθέτω αυτό το μήνυμα αναφορικά με αυτό που θέλω να πω και απευθύνομαι σε όλους.

Αν σε sata 2 μητρική κοτσάρουμε αυτό το μαραφέτι: http://www.plaisio.g...b-s-TR89270.htm

για να βάλουμε τον SSD' date=' θα υπάρχει καλό αποτέλεσμα?

Ρωτάω σχετικά με όλες τις παραμέτρους (αξιοπιστία, ταχύτητα, συμβατότητα κλπ.)[/quote']

Δε νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του φίλε μου και το αποτέλεσμα ειναι αμφίβολο αν δεν είναι native το sata 3

Πίστεψε με και σε sata 2 θα πετάει ο ssd και η διαφορά με μηχανικό θα είναι γιγάντια

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...