Giannisrethymno Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μάλλον θα χρειαστώ 256gb ssd. Έχω ένα παλιό wd 1tb my book και ένα περσινό 1 tb,ένα seagate 2 tb και ένα samsung F4 2tb
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δες την gtx 650 από κάρτα και αν δεν μπορείς να πάρεις 256αρη, δες τον ssd της υπογραφής μου στα 135.
george kesoglu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Κάρτα αυτην παρε http://www.plaisio.g...Low-Profile.htm Με την ευκαιρια ε πειδή σε έναν φίλο φωτογράφο χαλασε η VGA και θέλει νέα αλλα επεξεργάζεται και αυτός HD video με το premier σκέφτεται να πάρει μια 660 αυτή που προτείνεις είναι καλύτερη ;; Το pc έχει Athlon x4 640 - 8gb μνήμη Sent from my iPhone using Insomnia ακυρο το premier το pinnacle studio 15 ειναι το προγραμμα Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2012 από george kesoglu
GerwnOnoufrios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Η 660 ειναι καθαρα gaming καρτα οπως ολες αυτες οι διασημες...η καρτα αυτη ειναι καθαρα επαγγελματικη
george kesoglu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 αυτο που θελω να μαθω ειναι πια θα ειναι πιο αποδοτικη στο επαγγελματικο βιντεο ;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Η 660 ειναι καθαρα gaming καρτα οπως ολες αυτες οι διασημες...η καρτα αυτη ειναι καθαρα επαγγελματικη Η 650, 660 μπορεί να είναι gaming κάρτες αλλά έχουν δεκαπλάσιους cuda cores από την παλιά entry level quadro.
Giannisrethymno Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Επειδή καταλαβαίνω ότι πρέπει να ανεβεί η τιμή στα 900-970 μπορείτε να μου ξανά πείτε τι επιπλέον κομμάτια πρέπει να βάλουμε; Επίσης επιτυγχάνεται ο σκοπός μου περί σταθερότητας και συμβατότητα των κομματιών;
Giannisrethymno Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ φίλε,πιστεύεις ότι με καλύπτει άνετα και για τα επόμενα χρόνια για τη συγκεκριμένη χρήση; Το καλό είναι ότι μπορώ να παρατείνω την αγορά σκληρού δίσκου για λειτουργικό.
TEOKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δες αν θέλεις το παρακάτω: Άψογο θα έλεγα με μια επιφύλαξη για το αν θα χρειαστεί firewire για το capture
Giannisrethymno Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Θα ήθελα να τονίσω ότι με νοιάζει να έχω πολλές θύρες USB όπως και πολλές υποδοχες για σκληρούς. Επίσης καίω πολλά DVD δε ξέρω αν πρέπει να πάμε σε κάτι ιδιαίτερο όμως. Εννοείται πως δε μασάει στην ανάλυση 2560*1440 ούτε σε δυο οθόνες σωστά;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ φίλε,πιστεύεις ότι με καλύπτει άνετα και για τα επόμενα χρόνια για τη συγκεκριμένη χρήση; Το καλό είναι ότι μπορώ να παρατείνω την αγορά σκληρού δίσκου για λειτουργικό. Ναι πιστεύω ότι θα σε καλύψει. Με το άλλο δεν κατάλαβα τι εννοείς. Στον σσδ δεν θα βάλεις το λειτουργικό?
Giannisrethymno Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ναι επειδή έχω ένα μικρότερο θα μπορώ να παρατείνω για λίγο την αγορά του ssd. Θέμα συμβατοτητων και σταθερότητας δεν παίζει άγχος ετσι;Το λέω γιατί ήταν ένας λόγος που πήγα σε MacBook. Εννοείται και η αναβάθμιση σε κανά δυο χρόνια είναι άνετη έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα