dimitris2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση της Google η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, νέες φωτογραφίες ενός tablet 10" ιντσών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, που εκτός μεγάλου απροόπτου πρόκειται για το Nexus 10. Η οικογένεια των Nexus ταμπλετών όπως φαίνεται αποκτά νέο μέλος με οθόνη 10.1" ιντσών και ανάλυση 2560x1600 pixels με πυκνότητα pixel 298.9ppi.Στα ενδότερα θα ενσωματώνει επεξεργαστή Samsung Exynos 5250 με τους πυρήνες του να είναι οι Cortex A15, χρονισμένοι στο 1.7GHz. Χωρίς να έχουμε τα επίσημα συγκριτικά αποτελέσματα φαίνεται να υπερτερεί στις επιδόσεις από το τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 Pro αλλά και από τον A6 της Apple. Επιπλέον η GPU είναι η Mali - T604, η φωτογραφική μηχανή 5MP, ενώ ακόμη η RAM είναι 2GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 16 GB χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Το πίσω μέρος της συσκευής καλύπτεται από μέταλλο και περιλαμβάνει διπλά ακουστικά. Τρέχει την έκδοση του Android 4.2, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πόσο σύντομα θα αποκτήσει την έκδοση Key Lime Pie. Περισσότερες λεπτομερείες και επίσημες πληροφορίες αναμένουμε μέσα από επίσημη ανακοίνωση τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου. Site: http://www.gsmarena.com/googles_upcoming_nexus_10_tablet_leaks_out_in_live_images_-news-5004.php'>gsmarena.com
koulouri Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Η ram θα είναι 16 gb;; Ούτε το πισι μου δεν έχει τόση 1
Lomar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Στο άρθρο λέει 2gb ram. Two gigs of RAM, 16GB of non-expandable built-in memory 1
Skylined Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Σε ένα τέτοιο tablet που απ'ότι φαίνεται θα είναι η κορυφή του android όταν παρουσιαστεί, τα 16 γίγα μη επεκτάσιμης εσωτερικής μνήμης φαντάζουν τόσο αταίριαστα.. Αν όμως η τιμολογιακή πολιτική είναι ανάλογη του nexus 7, κάτι γίνεται.
Malliotis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μου φαίνεται ότι πρεπει να αρχίσουμε να φτυνουμε την Apple κ να προτιμάμε άλλες εταιρίες κ σε κινητό κ σε tablet.η αναλογία τιμής χαρακτηριστικών το δείχνει καθημερινά...
Atapia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 "ανάλυση 2560x1600 pixels.." that's innovation.... 3
forgotten Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 η μεταλικη πλατη δεν μου αρεσει θυμαμαι τα asus prime με μεταλλικη πλατη που ειχαν προβληματα στο σημα wifi
kallair Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά τα asus prime είχαν πρόβλημα με το gps και όχι με το wifi.
el97639 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 ειναι θεμα χρονου πριν το android φαει τη apple και στα tablet. Η apple λόγω χρονικού προβαδισματος ηταν ένα βήμα πιο μπροστα, αλλα τωρα ηδη στα smartphone πρεπει να εισαι ηλιθιος να σκασεις 979ευρω για το iphone 5 οταν υπαρχει απειρη γκαμα απο android 4 με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα σε κλασμα αυτης της τιμης. Ειδικα με την samsung που η επομενη σειρα της θα ειναι 4πυρηνα με 2 GB ram εχουν απλα ξεφυγει
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Σε ένα τέτοιο tablet που απ'ότι φαίνεται θα είναι η κορυφή του android όταν παρουσιαστεί, τα 16 γίγα μη επεκτάσιμης εσωτερικής μνήμης φαντάζουν τόσο αταίριαστα.. Αν όμως η τιμολογιακή πολιτική είναι ανάλογη του nexus 7, κάτι γίνεται. Χμμμ...Το Nexus 7 όντως φαίνεται να είναι τιμολογημένο επιθετικά (για τα δεδομένα επώνυμου κατασκευαστή πάντα, έτσι; ). Υποπτεύομαι πως εκεί την παίρνει την Google να το κάνει. Γιατί; Διότι τα components που απαρτίζουν το Nexus 7 δε βρίσκονται στην κορυφή των specs αυτήν τη στιγμή και δεν επιβαρύνεται με το price premium που σίγουρα θα χρεώνουν οι κατασκευαστές των components για τα "latest and greatest" προϊόντα τους. Θα συμβαίνει όμως το ίδιο και με το 10άρι; Με panel τέτοιας ανάλυσης, 2GB RAM και Cortex A15, δεν το βλέπω...
eliasg7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μου φαίνεται ότι πρεπει να αρχίσουμε να φτυνουμε την Apple κ να προτιμάμε άλλες εταιρίες κ σε κινητό κ σε tablet.η αναλογία τιμής χαρακτηριστικών το δείχνει καθημερινά... Πολύ σωστος...εγω ποτε δεν αγόρασα κατι απο Apple μου ειναι πολυ αντιπαθής σαν εταιρία οχι μονο για τις τιμές της !!
mikegad Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Aν έχει καλή τιμή όπως το 7άρι ,καλά θα πάει.
Angeldust Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 "η RAM είναι 2GB χωρίς δυνατότητα επέκτασης" Κάντε μια διόρθωση στο παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα