Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://studentguru.g...108/t/4251.aspx Εδω λεει οτι μονο τα τμηματα πληροφορικης, φυσικης και μαθηματικων ειναι στο dreamspark αλλα καλυτερα κανε μια ερωτηση στην γραμματεια σου.

Μπρορει να έχει η σχολή σου άλλο όχι το τμήμα σου, συνήθως τμήματα πληροφορικής έχουν, εκτός απο εμάς τους μουλους του Ε.Α.Π. που δεν έχουμε τίποτα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Μπα ειναι αναλογα το πανεπιστημιο στο αριστοτελειο που ειμαι πχ εχουν ολες οι σχολες προσβαση στο dreamspark.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

θα ρωτησω την τριτη που θα μπορεσω να παρω ενα τηλεφωνο στη γραμματια γιατι την δευτερα δεν μπορω.... δεν γινεται δηλαδη καποδιστριακο γενικα? κριμα αν ισχυει αυτο εδω ειναι κατι τυχαρπαστες σχολες μεσα...τι να πω θα δειξει.... γενικα για να εχω μια εικονα τι ακριβως μπορεις να κατεβασεις απο εκει? εκτος απο λογισμικα ( windows 8 κτλπ)...????

• Moderators
Δημοσ.

γενικα τι μπορω να κατεβασω? και ποσα? υπαρχει περιορισμος στο download?

Eχει μπολικα πραγματα, εαν αποκτησεις προσβαση θα τα δεις, η λιστα οπως τη βλεπω αυτη τη στιγμη περιλαμβανει 172 αντικειμενα.

Οσον αφορα το download, εχω κατεβασει το εκαστοτε προγραμμα μερικες φορες μονο, δεν το εχω ζορισει μ αλλα λογια, αλλα σιγουρα τα serials δεν ειναι για χορταση.

τελος ποια ειναι η διαδικασια γιατι δεν εχω πολυ καταλαβει... που μπαινω για να τα κανω ολα αυτα?

Στη θεση σου θα περνουσα μια βολτα απο τη γραμματεια και επισης θα ρωτουσα τους συμφοιτητες μου για σιγουρια.

http://studentguru.g...108/t/4251.aspx Εδω λεει οτι μονο τα τμηματα πληροφορικης, φυσικης και μαθηματικων ειναι στο dreamspark αλλα καλυτερα κανε μια ερωτηση στην γραμματεια σου.

H αρχιτεκτονικη του ΑΠΘ εχει κανονικη προσβαση και δεν αναφερεται στη λιστα.

Δημοσ.

H αρχιτεκτονικη του ΑΠΘ εχει κανονικη προσβαση και δεν αναφερεται στη λιστα.

Κοιτα τριτη κουκιδα απο το τελος της λιστας λεει για το απθ ολα τα τμηματα

Και γω εκει κοντα ειμαι, Πολιτικων Μηχανικων :)

• Like 1
Δημοσ.
http://msdnaa-anafandon.grnet.gr/

απο εδω πρεπει να κανω εισοδο για να τα κατεβαζω? σε αυτο το site λεει μετα το εισοδος γενικα καποδιστριακο δεν διευκρινιζει....ηπως ειναι γενικα για ολα τα τμηματα?

μετά σε παει στο login της σχολής σου και μετά αφού βάλεις τα στοιχεία και έχει το τμήμα σου πρόσβαση μπορείς να κατέβασεις

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα τριτη κουκιδα απο το τελος της λιστας λεει για το απθ ολα τα τμηματα

Και γω εκει κοντα ειμαι, Πολιτικων Μηχανικων :)

I stand corrected sir!

Δημοσ.

μετά σε παει στο login της σχολής σου και μετά αφού βάλεις τα στοιχεία και έχει το τμήμα σου πρόσβαση μπορείς να κατέβασεις

αν δοκιμασω να μπω δεν υπαρχει προβλημα ε? για να δω μπας και γινεται τελικα..?

• Moderators
Δημοσ.

αν δοκιμασω να μπω δεν υπαρχει προβλημα ε? για να δω μπας και γινεται τελικα..?

Οχι δεν υπαρχει προβλημα. Εαν μπεις προφανως καλως εκανες, εαν οχι, δεν υπαρχει κατι μεμπτο.

Δημοσ.

δεν εχω προσβαση λεει...αρα δεν γινεται μαλλον ...λογικα ειναι μονο για πληροφορικες και μαθηματικα γαμοτο.....δεν μπορω να το καταλβω αυτο...με ποια κριτηρια καθοριζεται,... το γεωπονικο που ειναι μεσα ? ποιος ο λογος..? τι να πω....

Δημοσ.

βασικά είναι σε πρώιμο στάδιο, σε 2 με 3 μήνες πιστεύω ότι όλες οι σχολές θα έχουν πρόσβαση στα λογισμικά της Microsoft.

αυτα δηλαδη δεν εχουν περιθωριο χρονικο μπορω ξερω γω και σε 6 μηνες να τα κατεβασω αν τελικα μπουν ολες οι σχολες?

Δημοσ.

Ναι, αν προσεξες στο link που ποσταρα πιο πανω εχει μεχρι και τα windows xp.

βασικά είναι σε πρώιμο στάδιο, σε 2 με 3 μήνες πιστεύω ότι όλες οι σχολές θα έχουν πρόσβαση στα λογισμικά της Microsoft.

Παντως το dreamspark δεν ειναι καινουργιο απλα παλια λεγοταν microsoft academic alliance, εκτος αν εννοεις οτι ειναι σε πρωιμο σταδιο στο παν. Αθηνων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...