Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σε καλύψει απολύτως

Και αν πω ότι πάω μελλοντικά σε CrossFire με 2 κάρτες, πάλι θα με καλύπτει???

Δημοσ.

Αν πας για crossfire θες 750άρι.

Aυτό διάβαζα τώρα...

Δηλαδή με κάτι τέτοιο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005DJJPV8/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0TFJ6P1MYE56PS5BK5EC&pf_rd_t=101&pf_rd_p=317828027&pf_rd_i=468294 θα είμαι καλυμμένος ε??

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, και κάτι τελευταίο για όσους παρακολουθούν τη διακύμανση των τιμών στις κάρτες γραφικών.

Επειδή τον υπολογιστή δεν τον βιάζομαι, υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή της 7870 μέχρι τα Χριστούγεννα ( δηλαδή ακολουθεί πτωτική τάση και έχει ακόμα περιθώρια πτώσης ) ή είναι απίθανο???

Υ.Γ. Άμα είναι να γλιτώσω ~30-40 ευρώ μπορώ να κάνω υπομονή... :-)

Δημοσ.

Παντως εγω που πρα την Sapphire 7870 Ghz edition ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Και 1100/1250 που την ανεβασα πανω απο 66 βαθμους δεν ανεβηκε.MoviemakerGR πρεπει να εισαι πολυ ατυχος.Εγω 3 Sapphire εχω παρει και ολες ηταν καλες.Αντιθετα πηρα μια nVidia και σε 4 μηνες τα παιξε.Ηλεκτρονικα ειναι και μπορει να πεσεις στην περιπτωση.Αν ομως θες να κανεις overclock πανε στην gigabyte 7870.

Δημοσ.

εγω παλι πηρα 2 saphire 3870 ..και οι 2 'καικαν' στο πρωτο μηνα ..απο τοτε μονο nvidia....και εχω σαν παραδειγμα το οτι εβαλα 3ης 260 σε υπολογιστες για gamers , rendering ..και μεχρι σημερα δουλευουν τελεια...για μενα msi gigabyte + nvidia

Δημοσ.

Οκ δεν το λεω για να σας αλλαξω γνωμη ρε παιδια.Απλα λεω οτι μπορει να τυχει και με τις δυο εταιριες.Απο εκει και περα ο καθενας αποφασιζει μονος του.Εγω ας πουμε θα ξαναδοκιμασω καποια στιγμη μια nVidia παρ ολο που μου ετυχε αυτο, καποιοι αλλοι οχι.Γνωμη του καθενος ειναι αυτη.Φιλικα Θανος

Δημοσ.

Επομένως, επειδή θα προχωρήσω μελλοντικά σε OC και επειδή παντού διαβάζω ότι ακόμα και η απλή είναι καλύτερη της 660 αλλά και για να αλλάξω επιτέλους μετά από τόσα χρόνια nvidia το πιθανότερο είναι να πάρω την 7870 της Gigabyte σε ~1 μήνα.

Το OC στα 1200MHz ( +100Hz δηλαδή ) θα της δώσει κάποια αισθητή διαφορά από άποψη απόδοσης ή είναι μόνο για να φαίνεται στα benchmarks???

Δημοσ.

Επομένως, επειδή θα προχωρήσω μελλοντικά σε OC και επειδή παντού διαβάζω ότι ακόμα και η απλή είναι καλύτερη της 660 αλλά και για να αλλάξω επιτέλους μετά από τόσα χρόνια nvidia το πιθανότερο είναι να πάρω την 7870 της Gigabyte σε ~1 μήνα.

Το OC στα 1200MHz ( +100Hz δηλαδή ) θα της δώσει κάποια αισθητή διαφορά από άποψη απόδοσης ή είναι μόνο για να φαίνεται στα benchmarks???

Αναλογα τη καρτα και το σεναριο.Εγω εχω σε pc 6850 που σε stock κωλωνε σε bf3 multi.Με oc ειδα αισθητη διαφορα.Ειναι + το oc.Αν παλιωσει η καρτα λιγο βοηθαει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...