Προς το περιεχόμενο

32'' LG ή Samsung ?

bkran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

ψάχνω για νέα TV και είμαι ανάμεσα σε 2

http://www.plaisio.g...-UE32EH6030.htm

http://www.plaisio.g...2LM611S-AEE.htm

Τις κάνω link από πλαίσιο μιας και έχει αναλυτικά στοιχεία, η samsung έχει γύρω στα 400 και η LG λίγο παραπάνω, στα 430. Κλίνω περισσότερο προς την LG, μια Samsung που έχω διαθέσιμη δεν μου αρέσει και τόσο σαν TV αλλά την LG δεν την έχω δει. Με ψήνει πολύ το 3D και λογικά από κάποιο pc θα παίζει ότι παίζει. Βλέπω ότι η samsung έχει active γυαλιά κάτι που μάλλον θα τα κάνει και πιο ακριβά. Απόσταση είναι στα 3 μέτρα περίπου και με την LG είμαστε λίγο πάνω από το budget ήδη... Τι λέτε?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

bkran

είμαι κάτοχος της samsung που παραθέτεις πιο πανω εδώ και 1 μήνα,Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με αυτή την τηλεόραση καθώς κάνει τα πάντα.Παίζει οτιδήποτε αρχεία έχω στον υπολογιστή και όσο αφορά το 3d της με οσες ταινίες 3D έχω δει έχω μείνει ευχαριστημένη με την ποιότητα της εικόνας!

Έχω δει και το μοντέλο της LG που παραθέτεις αλλά δεν μου άρεσε τόσο πολύ όσο της samsung.Έτυχε να τις δω και τις δύο μαζί μιας που ήταν δίπλα δίπλα στο κατάστημα..

Υγ:Αν αγοράσεις την Samsung απο το Πλαίσιο να ξέρεις πως θα πρέπει να αγοράσεις και ξεχωριστά γυαλία 3D.

Κανονικά παρέχονται 2 ζευγάρια με την τηλεόραση στην συσκευασία!

Καλά δεν θα τα πάρω από πλαίσιο, παίζει στα 400 η samsung σε άλλο καταστημα.

Το έχω ακούσει κι εγώ για τις samsung ότι θεωρούνται καλύτερες από πλευράς εικόνας, ομώς η δική μου εμπειρία δεν λέει το ίδιο. 3D έχω δεί μόνο σε μια LG που ήταν πραγματικά πολύ ανώτερη από τη samsung που έχω τώρα καθώς η samsung με ταλαιπώρησε πολύ για να βρω τις ρυθμίσεις που μου κάνουν. Επίσης η LG είναι ενεργειακή κλάση Α, ότι και να σημαίνει αυτό τελικά.

Κανείς εμπειρία από την LG?

Επίσης η LG είναι ενεργειακή κλάση Α

Αυτό έχει να κάνει αν θυμάμαι καλά με το πόσο ρεύμα καταναλώνει/καίει.

Η samsumg είναι κλάσης Β αλλά δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των κλάσεων.

Όσο για τις ρυθμίσεις που λες η 6030 έχει εύκολο μενού και βρίσκεις αμέσως αυτό που θες

Πόσο παλιά ειναι η tv σου. Το λεω γιατί τα παλιά μοντέλα δεν έχουν καμία σχέση με τα νεα.

Η 6030 με την 611 είναι παρόμοιες σε εικονα. Η 6030 υπερέχει ελαφρώς σε αντίθεση και μαύρο. Μακρσν και στο media player.

Η διάφορα στην ενεργειακή κλάση είναι σχεδόν 10w. Οσο δηλαδή τι λαμπάκια που έχεις στο κουδούνι της εξωπορτας.

Τα γυαλιά έχουν 19ε στην SAMSUNG.

Sent from my iPhone using Insomnia

Πόσο παλιά ειναι η tv σου. Το λεω γιατί τα παλιά μοντέλα δεν έχουν καμία σχέση με τα νεα.

Η 6030 με την 611 είναι παρόμοιες σε εικονα. Η 6030 υπερέχει ελαφρώς σε αντίθεση και μαύρο. Μακρσν και στο media player.

Η διάφορα στην ενεργειακή κλάση είναι σχεδόν 10w. Οσο δηλαδή τι λαμπάκια που έχεις στο κουδούνι της εξωπορτας.

Τα γυαλιά έχουν 19ε στην SAMSUNG.

Καταλαθος το έγραψα. Δυο φορές. Ηλίθιο ΙΟS...

Δυστυχώς η τρέχουσα samsung είναι η Link.png Site: UE32D5500RW η οποία έκανε τότε γύρω στα 500. Μετακομίζω οπότε θα μείνει στους δικούς μου αυτή. Απλά δεν με ενθουσίασε η συγκεκριμένη και δυστυχώς δεν κατάφερα να την κάνω να παίξει srt υπότιτλους. Φυσικά δεν ασχολήθηκα και πολύ καθώς όταν έχεις δίπλα το laptop βάζεις το HDMI και βλέπεις. Σήμερα την είδα την LG από κοντά, δυστυχώς δεν είχαν την συγκεκριμένη samsung να συγκρίνω αλλά με κάτι άλλα μοντέλα που είχαν δίπλα δεν είδα και καμιά διαφορά στην εικόνα.

Επίσης η LG είναι ενεργειακή κλάση Α, ότι και να σημαίνει αυτό τελικά.

Δε σημαίνει απολύτως τίποτα!

Η Samsung έχει κατανάλωση 31W σε λειτουργία, ενώ η LG έχει 41W. Δηλαδή διαφορά μόλις 10W. Δηλαδή, με την LG, για να γράψει το ρολόι της ΔΕΗ 1 kWh παραπάνω θα χρειαστεί να τη δουλέψεις για... 100 ώρες. Και ξέρεις πόσο χρεώνει τη 1 kWh η ΔΕΗ; Με το ακριβότερο τιμολόγιο, περίπου 0,10€.

Να το πάω ακόμα πιο μακριά; Εάν βλέπεις τηλεόραση για 5 ώρες την ημέρα, καθημερινά, και την κρατήσεις για 5 χρόνια, θα τη χρησιμοποιήσεις συνολικά για 5 * 365 = 1828 ώρες. Και δεδομένου ότι θέλεις 100 ώρες χρήσης για να "κάψεις" 1 kWh παραπάνω, στην πενταετία η LG θα σου "κάψει" 18,25 kWh παραπάνω. Δηλαδή, με το τωρινό τιμολόγιο της ΔΕΗ, θα σου κοστίσει... κάτι λιγότερο από 20€. Στην πενταετία.

:mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...