Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, johnny9 είπε ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ... Ειχε ο φαδερ μου ενα τρακτερ που του το εβαλα αγγελια. Με πηρε τυπος που ηθελε το τρακερ επειγοντως γιατι του χαλασε το δικο του και δεν τον συμφερει να το φτιαξει και μπλα μπλα μπλα.... η συναλλαγη θα γινοταν απο Attica bank και αυτος θα εστελνε φορτηγο να το φορτωσει με το που δωσει την εντολη των χρηματων στο λογαριασμο μου. Βεβαια εγω εχοντας απειρια μεσω τραπεζικων λογαριασμων και πριν φτασω να διαβασω εδω μεσα ειχα και πολλα κομματια του παζλ που δεν κολλαγαν. Δεν τα γραφω ομως φορα γιατι οπως λενε και καποιοι αλλοι ξυπνανε και οι πονηροι... Το μονο που πρεπει να ξερετε συνοψιζοντας και με λεγομενα αλλων ειναι τα εξεις... Το βασικο κολπο ειναι οτι τα καταστηματα ATTICA BANK ειναι λιγα εχοντας και λιγοτερους πελατες που σημαινει πολυ μεγαλο ποσοστο επιτυχιας για αυτους αφου δεν θα εχετε λογαριασμο ATTICA εσεις και με δεδομενο οτι για να ολοκληρωθει μια συναλλαγη απο αλλη τραπεζα θελει 2 Χ 24ρα εργασιμα για να περασουν τα λεφτα στο λογαριασμο σας. Αυτοι σας στελνουν το αποκομα εντολης που εκαναν στον λογαριασμο σας και εσεις δινετε αυτο που πουλατε. Στο διαστημα αυτο αν δεν εχουν στειλει πλαστη εντολη κανουν ανακληση και ποτε δεν ερχονται τα λεφτα στον λογαριασμο σας. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ αν δεν δειτε τα νουμερα στον λογαριασμο σας να αλλαζουν μην δινεται το αντικειμενο που πουλατε. Ηθικο διδαγμα ... Η συναλλαγη μεσω ATTICA βρωμαει απο το κεφαλι και λυκοι θα υπαρχουν οσο υπαρχουν προβατα... Αυτο γινευαι και με αλλες Τραπεζες...Η ανακλιση εμβασματος πριν πιστωθει στην τραπεζα του δικαιουχου.
Φανη12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Θέλω να ρωτήσω ποτέ θα μπούνε τα λεφτά στο λογαριασμό μου είμαι Περσεύς τραπεζ
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, Φανη12 είπε Θέλω να ρωτήσω ποτέ θα μπούνε τα λεφτά στο λογαριασμό μου είμαι Περσεύς τραπεζ Αν στα μετεφραν απο Πειραιως σε χρονο μηδεν .Απο αλλη Τραπεζα μαλλον μεθαυριο .
Racerr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 εγω απο εθνικη θελω να περασω σε αριθμο λογαριασμου σε alpha bank ποσο θα κοστισει ?και τι αλλο χρειαζεται ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Με ποιο τροπο θα κανεις την μεταφορα ? Με ebanking θα φανουν μαλλον Τριτη με κοστος 2-3 ευρω Αν εχετε iris αμεσα με μηδενικο κοστος μεχρι 500 ευρω την ημερα ολο το 24ωρο 365 ημερες τον χρονο .
Racerr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 οχι θα παω στην τραπεζα ποτε θα φανουν?και χρειαζεται ονομα παραληπτη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Λογαριασμος με μορφη ΙΒΑΝ χρειαζεται και αν πας Δευτερα πρωι μαλλον Τριτη θα φανουν .Ονομα καταθετη και ταυτοτητα ζητανε και για επιβεβιαωση ονομα παραληπτη .
Racerr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Λογαριασμος με μορφη ΙΒΑΝ χρειαζεται και αν πας Δευτερα πρωι μαλλον Τριτη θα φανουν .Ονομα καταθετη και ταυτοτητα ζητανε και για επιβεβιαωση ονομα παραληπτη . επειδη ειναι για ξενοδοχειο δεν μου δωσαν ονομα
Racerr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θα βγει το όνομα του ξενοδοχείου ωραια μια χαρα ευχαριστω πολυ 1
papresa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μεταφορά ποσού (<50€) από ελληνική τράπεζα σε γερμανική, ξέρετε μήπως αν και πόση προμήθεια έχει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, papresa είπε Μεταφορά ποσού (<50€) από ελληνική τράπεζα σε γερμανική, ξέρετε μήπως αν και πόση προμήθεια έχει; Μονο η Τραπεζα σου μπορει να σο απαντησει ακιβως.
jakegate7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 να συμπληρώσω και η τράπεζα του άλλου είναι πιθανόν να κρατήσει προμήθεια. πχ πειραιώς για έμβασμα από το ebanking είναι 1 γιουρο, πας στο site της τράπεζας σου βρίσκεις τον κατάλογο με τις προμήθειες και ψάνχεις για εξερχόμενο έμβασμα αν σε ενδιαφέρει και η προμήθεια στην γερμανική τράπεζα ψάχνεις το εισερχόμενο έμβασμα (στα γερμανικά)
Amihtos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 pedia kalhspera! eimai stin e8niki trapeza egw perimeno na mpoune kapoia leuta me metafora apo aloi trapeza envasma mou eipane !! exoune perasi 7 ergasimes kai akoma den exoune mpei tipota !! uparxi periptosi na argoune toso poloi???
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, Amihtos είπε pedia kalhspera! eimai stin e8niki trapeza egw perimeno na mpoune kapoia leuta me metafora apo aloi trapeza envasma mou eipane !! exoune perasi 7 ergasimes kai akoma den exoune mpei tipota !! uparxi periptosi na argoune toso poloi??? Οχι σε καμμια περιπτωση.Κατι αλλο σημβαινει .Σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα γιατι τα greeklish δεν επιτρεποντε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα