Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εξής σύνθεση:

CPU: Intel i5 2500k

MB: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3

RAM: Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4GB

Τρέχω το memtest και με τις δύο μνήμες μαζί και μου βγάζει errors. Έπειτα δοκίμασα τις μνήμες μία - μία και στα τέσσερα slot, η μία μνήμη μου βγάζει errors ενώ η άλλη δεν βγάζει καθόλου.

Δοκίμασα την ίδια διαδικασία με την διάγνωση προβλημάτων μνήμης των windows 7 και δεν βρήκε κανένα πρόβλημα σε όλες τις περιπτώσεις.

Μπλε οθόνες δεν έχω, αλλά έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές κάποια προγράμματα κρασάρουν χωρίς λόγο

Πήγα τις μνήμες στο πλαίσιο και τους είπα ότι μου βγάζει errors στο memtest, μετά από δύο μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τις έλεγξαν με το memtest και δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.

Δοκίμασα και μια kingston 2GB που είχα στην άκρη και δεν εντόπισε κανένα πρόβλημα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

post-44117-0-94495300-1351278143_thumb.jpg

Δημοσ.

Σημαίνει ότι το chipaki μνήμης που βγάζει error έχει errors .. Αν το έχεις σημαδέψει πιο είναι ξανατσεκαρετο μόνο του και να πας μόνο αυτό στο πλαίσιο με ενα screenshot..

Δημοσ.

Έχω την εξής σύνθεση:

CPU: Intel i5 2500k

MB: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3

RAM: Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4GB

Τρέχω το memtest και με τις δύο μνήμες μαζί και μου βγάζει errors. Έπειτα δοκίμασα τις μνήμες μία - μία και στα τέσσερα slot, η μία μνήμη μου βγάζει errors ενώ η άλλη δεν βγάζει καθόλου.

Δοκίμασα την ίδια διαδικασία με την διάγνωση προβλημάτων μνήμης των windows 7 και δεν βρήκε κανένα πρόβλημα σε όλες τις περιπτώσεις.

Μπλε οθόνες δεν έχω, αλλά έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές κάποια προγράμματα κρασάρουν χωρίς λόγο

Πήγα τις μνήμες στο πλαίσιο και τους είπα ότι μου βγάζει errors στο memtest, μετά από δύο μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τις έλεγξαν με το memtest και δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.

Δοκίμασα και μια kingston 2GB που είχα στην άκρη και δεν εντόπισε κανένα πρόβλημα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Τράβα με Screenshot στο πλαίσιο και αν αρχίσουνε τα μαμού τράβα στον υπεύθυνο και βάρα και κανά χέρι στο τραπέζι.

Αυτά τραβάς με το πλαίσιο και το after sales τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Υ.Γ. Πάω ότι στοίχημα θες ότι δεν μπήκαν καν στον κόπο να τις τεστάρουνε.

• Like 1
Δημοσ.

ότι μου βγάζει errors στο memtest, μετά από δύο μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τις έλεγξαν με το memtest και δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.

Όχι που θα σου λέγανε το αντίθετο.

Δημοσ.

Δειξτους τη φωτογραφια απτο memtest, είναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν το ελαττωματικο dimm μνημης! Αν δεν δεχονται πηγαινε στον διευθυντη του καταστηματος!

Δημοσ.

Αν σου βγάζει error στα πρώτα λεπτά , πάρε μαζί σου το pc και πες να το δείτε μαζί .

Αφου το γραφει, στο 1 λεπτο και 20 δευτερολεπτα του βγαζει 10525 Errors!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...