Vad88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδια,χθες εκανα αλλαγη του sata controller της μητρικης απο IDE σε AHCI οπως λεει και ο τιτλος.Θα πρεπει να αλλαξω κατι αλλο π.χ στο regedit για καλυτερη λειτουργια?Το μονο που αλλαξα ειναι αυτο HKEY_LOCAL_MACHINE--> System--> CurrentControlSet--> Services--> msahci που απο 3 το εκανα 0.Καμια ιδεα?Ευχαριστω.
άδικος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Να φανταστώ πρώτα άλλαξες το κλειδί & μετά σέταρες το bios; Αλλιώς δε θα εκκινούσανε τα windows Κανονικά είσαι κομπλέ, με ενεργοποιημένο τον driver & όλα ρολόι.
sothoms Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εγω παντως δηλωσα ahci στο bios και δεν εκανα τιποτα αλλο. Διαβασα αυτο που εγραψες, μπηκα στο regedit και στο msahci η επιλογη Start (αυτην εννοεις εχει value 0. Η επιλογη Error control εχει Value 3. Αλλα γιατι να κανεις κατι τετοιο στο regedit; Αφου το δηλωνεις στο Bios δεν ειναι οκ;
D-tonys7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εγώ που το δήλωσα στο bios δεν έμπαινα στα windows και το επανάφερα ide για να μπώ, λέτε να το κάνω απο regedit πρωτά αλλάζοντας την τιμή σε 0 στο start? 2
Vad88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ετσι ακριβος εγινε αδικε d-tonys δοκιμασε το,εγω ετσι το εκανα και δουλευει 1
D-tonys7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ετσι ακριβος εγινε αδικε d-tonys δοκιμασε το,εγω ετσι το εκανα και δουλευει Ναι δούλεψε τελικά 1
άδικος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Εγω παντως δηλωσα ahci στο bios και δεν εκανα τιποτα αλλο. Διαβασα αυτο που εγραψες, μπηκα στο regedit και στο msahci η επιλογη Start (αυτην εννοεις εχει value 0. Η επιλογη Error control εχει Value 3. Αλλα γιατι να κανεις κατι τετοιο στο regedit; Αφου το δηλωνεις στο Bios δεν ειναι οκ; Ναι φίλε, είναι η start και εσένα ήταν ήδη ενεργοποιημένος ο msahci γι'αυτό σου δούλεψε κατευθείαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα