Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, mclein² said:

τιποτα δεν ειναι...σε 65αρα οθονη - 4κ/120hz - ολα ουλτρα κλπ...καμια διαφορα.

Ναι ρε παιδι μου το ιδιο πραγμα λεμε απλα κανει την εικονα πιο θολη τωρα το ΤΑΑ σε οποια ρυθμιση και να το βαλεις..

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους τους euro truck simulator 2 fans, ήθελα την βοήθειά σας, ένας προσωπικός φίλος και ο προσωπικός μου τεχνικός Η/Υ χρόνια τώρα και δεν τον αλλάζω με τίποτα μου έκανε δώρο μια κάρτα γραφικών που ήθελε να την πούλησει ένας φίλος του, είναι η sapphire radeon R9 Fury X 4gb https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-r9-fury-x.c2677 για να την βάλω στο καινούριο pc build που θέλω να φτιάξω αυτές τις ημέρες, είτε με AMD socket ή με Intel socket(δεν έχω κατασταλάξει ακόμα), θα μπορώ να παίξω το παιχνιδάκι αυτό με αυτή την κάρτα ή να πάω σε καινούργια κάρτα με vram από 8gb μέχρι 12gb? εσείς που γνωρίζεται εδώ κάτι παραπάνω γιατί εγώ είμαι εντελός άσχετος σε τεχνικά θέματα.

Δημοσ.

Δεν άντεξα να μην το ανεβάσω εδώ: δρομολόγιο με το συνάδελφο-φορτηγατζή Σταρόβα

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραίο αποτέλεσμα, αν και έχει κάποια μικρά λαθάκια, αλλά αυτό είναι λογικό.

Στα υπόλοιπα, μπορεί να γκρινιάζουμε για τη μηχανή γραφικών και τα dynamics του παιχνιδιού, αλλά το παιχνίδι συνεχίζει να δείχνει μια σπάνια αντοχή στον χρόνο, συνεχίζοντας να πουλάει. 

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο σε τέτοιο scale και παρά την παλαιότητα της μηχανής κάνουν καλή δουλειά. Οι περιοχές των DLC έχουν αρκετή λεπτομέρια δεδομένων των αναλογιών και η γεωμετρία και τα textures ειδικά στο εσωτερικό των νταλίκων είναι πολύ καλά.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Ο υπολογιστής μου έχει cpu i7 7700, 32gb μνήμη και gpu την rtx 3070. Θέλω να πάρω οθόνη 4k αλλά δεν έχω δυνατότητα να αναβαθμίσω και τον υπολογιστή. Θα μπορώ να παίζω με αυτόν τον υπολογιστή σε 4k ανάλυση τα ETS2 και  ATS; Σας ευχαριστώ 

Δημοσ.
On 10/11/2024 at 17:48, paidaros4 said:

Καλησπέρα σας. Ο υπολογιστής μου έχει cpu i7 7700, 32gb μνήμη και gpu την rtx 3070. Θέλω να πάρω οθόνη 4k αλλά δεν έχω δυνατότητα να αναβαθμίσω και τον υπολογιστή. Θα μπορώ να παίζω με αυτόν τον υπολογιστή σε 4k ανάλυση τα ETS2 και  ATS; Σας ευχαριστώ 

ανετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...