optimus prime Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχουν βάλει κάνα ραδιοφωνικό σταθμό αυτοί in game? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostantinos03082007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σας. Λέω να βάλω και ένα νέο θέμα παιχνιδιού με πλοια. Μπορώ. Το euro truck simulator 2 το βλέπω σε livestreams στο youtube 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostantinos03082007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Γειά σας. Υπάρχει ένας χάρτης της Ελλάδας για το Euro truck simulator 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Official όχι,σε mod δεν το έχω ψάξει αλλά το κόβω χλωμό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Υπάρχει σίγουρα στο ProMods Europe Map (που απ' όσο ξέρω απαιτεί να έχεις όλα τα DLC) Δεν ξέρω αν την έχουν υλοποιήσει και αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Έχει προσφορά το iberia 30% κάτω μέχρι τις 7 το απόγευμα σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasttam Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 O αυθεντικός μερακλής... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Τι παιχνιδαρα μα τι παιχνιδαρα!!! απο το 2013 με crakced version, και το 2014 το αγορσα. Εφαγα 600 ωρες και δεν το βαρεθηκα, σε καπαια φαση βρηκα και αγορασα μια g27 και εκαψα μπολικες ωρες. Δρομολογια σε ρουμανια, ιταλια και ουτε καθε εξης. Εκανα καφε, εβαζα ραδιοφωνο και επιανα το τιμονι! Ειδα οτι θα βγαλουν west balkans, θα περιμενουμε πολυ για ελλαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω τα βραδάκια κάνω κάνα δρομολόγιο,βάζω country σταθμο και καμμια μπύρα και πάω.. Η τιμονιερα με κουράζει κάπως και την έχω παρατήσει,χρησιμοποιώ gamepad πλέον.. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από optimus prime 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μόνος μου δεν κατάφερα να παίξω ποτέ, αλλά convoy με φίλους είναι απλά ψυχανάλυση. Κορόιδευα τα περισσότερα simulators, αλλά δεν περίμενα να φάω τέτοιο σκάλωμα. Τα ProMods πάντως αναβαθμίζουν το παιχνίδι σε άλλα επίπεδα, αλλά όντως απαιτούν όλα τα DLC. Έχω βάλει και Μέση Ανατολή, δυτική Ρωσία, Ιράκ, Καζακστάν, Ινδονησία, έχει γίνει άλλο παιχνίδι. Χωρίς τιμόνι πάντως δε μπορώ να το παίξω, χαρά στο κουράγιο σας όσοι παίζετε με χειριστήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Καμία οικονομική (?) τιμονιέρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι; Θέλω να δοκιμάσω... Δεν έχω παίξει ποτέ μου με τιμονιέρα. Θα ήθελα να βιδώνει στο γραφείο. Πετάλια δεν ξέρω αν θα με βολέψουν; Και μεταχειρισμένη να πάρω δεν με πειράζει. EDIT: Πήγα να μπω το παιχνίδι που το έχω αφήσει πολύ καιρό. Βλέπω υπάρχει ένα workshop mod που πρέπει να έχει καταργηθεί. Δεν το βρίσκω πλέον στο workshop για να το σβήσω (unsubscribe)... Που είναι ο φάκελος με τα Mod να το σβήσω χειροκίνητα... Προσπαθώ να φορτώσω το load αλλά το παιχνίδι crashάρει. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από sp3cial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 https://youtu.be/aLCoZAWCWYg?si=Ag7FlEOFAhguHIRN 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μπα φιλοτιμήθηκαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, Mene said: Μπα φιλοτιμήθηκαν! Ε εντάξει, ήταν και δύσκολο να φτιάξουν textures για όλες τις λακούβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα