Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

olympiakosgate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, ntinos19 είπε

Με το multiplayer τι παίζει ακριβώς? Ξέρω ότι δεν είναι μόνο τα ΑΙ cars αλλά και παίχτες. Λίγο που είδα στο youtube ολο στουκες και προβλήματα στην κυκλοφορία έβλεπα...

αυτα γινονται στον σερβερ 2 στον 1 δεν εχει πολυ κοσμο και ειναι simulation με οριο τα 90 οπως κανονικα οι νταλικες  ,  ειναι ωραια φαση το  multi χθες επεζα με team ελληνες  10 ατομα κονβοι , αυτο ειναι το ωραιο που παιζεις με αλλους , μιλας και απο team speak εχει τον χαβαλε του .  αμα θελεις   μπες στην σελιδα εδω https://www.facebook.com/groups/ets2greekmultiplayer/?fref=nf    

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

SCS On The Road: ETRC Misano 2018 +A World of Trucks Event!

20180518010200_1.jpg.e80fe88dbb341e7aabfdab1083e28842.jpg

Μετά από ατέλειωτο κάψιμο στο fortnite γυρίζουμε και λίγο στο αγαπημένο ETS2. Ωραίο το νέο event. Ωραία και τa δωράκια!! Καλά δρομολόγια σε όλους!! :)

• Like 2

Με δεδομένο ότι το ProMods δεν δουλεύει στην νέα έκδοση 1.31 και μέχρι να βγει η αναβάθμιση του αυτό το event είναι καλή ευκαιρία στον vanilla χάρτη! Οπότε πιστεύω οι περισσότεροι αυτό το φορτίο θα έχουμε! 

MByI75l.png

• Like 2

Επιτέλους θα ξεκινήσει ο επανασχεδιασμός του base map του παιχνιδιού ώστε να συμβαδίζει με το επίπεδο των DLC. Η αρχή θα γίνει με την Γερμανία όπως αποκάλυψε η SCS software σήμερα!

• Like 4

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! 

Το base game έχει μείνει τραγικά πίσω και οι διαφορές στο επίπεδο με τα DLC πλέον είναι εμφανείς! Τουλάχιστον η SCS αγαπάει το παιχνίδι της! 

αν καποιος ξερει με ποιο mod μπορω να βαλω φωτακια στην καροτσα, με ενημερωνει παρακαλω :) 

ξεκινησαμε για τα 3000+ χλμ απο Ανδόρρα για Φινλανδια :D  (δυστυχως ξεχαστηκα στην ελβετια που ειναι τρέλα να τραβηξω φωτο)

ets2_00000.png

ets2_00003.png

ets2_00004.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο  φορτίο @mclein

βόλτα με διπλά τρέιλερ προς  bergen , έχει κάτι ωραία κυκλικά τούνελ εκεί πάνω όλα τα λεφτά ! ets2_20180531_152107_00.png

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 2

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει βγει η open beta για την έκδοση 1.32! 

Έχει πλέον τη δυνατότητα να έχεις δικό σου τρέιλερ το οποίο είναι πολύ μεγάλη προσθήκη στο παιχνίδι! Για αρχή φαίνεται να μην έχει πολλές δυνατότητες βέβαια στο tuning ενώ δεν βλέπω βυτία και απογοητεύομαι! 

Έχουν βελτιώσει πολλά τρέιλερ στην αγορά ενώ προστέθηκαν στη κίνηση (ai traffic) τα τρέιλερ από τις εταιρίες του DLC Italia όπως και τα νέα Scania 2016! Επίσης στην ai traffic πρέπει να πρόσθεσαν ένα μικρό κίτρινο βυτίο ή ανατρεπόμενο που μου μοιάζει με Steyr 92 αλλά δεν έχω καταφέρει να το παρατηρήσω καλά! 

Mod δε δουλεύουν ενώ άλλαξαν και την εμφάνιση στους truck dealers. 

Και φυσικά έχει γίνει και rebuild το μεγαλύτερο μέρος της Γερμανίας το οποίο έχει ενδιαφέρον αλλά δεν το έχω εξερευνήσει ακόμα! 

edit: Κοιτώντας το καλύτερα μάλλον πρόκειται για LIAZ

Ryt2riL.png

Επεξ/σία από citelis
  • Like 1

Πράγματι μεγάλη αναβάθμιση. Δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι. Ότι Mod έχει να κάνει με paintjobs σε νταλίκες ή καρότσες δεν παίζει στην 1.32. Ήδη έχω ξεκινήσει να αναβαθμίζω τα mods μου στην νέα έκδοση. Μην ξεχνάμε ότι λογικά σύντομα θα έχουμε και την έκδοση 2.3 του Pro mods που θα έχει μέσα ένα μέρος της βόρειας Ελλάδας!! Μέχρι τώρα εγώ πάντως δεν έχω διαπιστώσει κάποιο τρελό bug στην beta.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20180822174822_1.jpg

Προχωράει η ανανέωση των paintjobs του Greek Food Trailers για την έκδοση 1.32. Πιστεύω γίνεται καλή δουλίτσα μιας και τώρα έχω λίγο παραπάνω πείρα.

Ωστόσο η SCS μας τα έχει κάνει λίγο μούσκεμα στην νέα έκδοση καθώς ενώ τα 3D μοντέλα των trailers είναι ίδια και για τα trailers του job market αλλά και για owned trailers, τα templates από την άλλη είναι διαφορετικά με αποτέλεσμα να πρέπει να ετοιμάσεις διαφορετικό dds αρχείο για το ίδιο paintjob, ένα για job market trailer και ένα για owned trailer. Προς το παρόν έχω αναβαθμίσει τα μισά skin και περιμένω να γίνει το κανονικό release της 1.32 για να κάνω τα υπόλοιπα μήπως υπάρξει κάποια αλλαγή στην τελική έκδοση και κάνω τσάμπα δουλειά. Σκοπός είναι όλα τα paintjobs του mod να υπάρχουν και για owned trailers.

Spoiler

Επίσης έχω ξεκινήσει ένα project σε java που έχει σκοπό να βοηθήσει όσους θέλουν να ξεκινήσουν να φτιάχνουν απλά mods με skins φορτηγών και trailer μιας και το ets studio έχει παλιώσει πάρα πολύ και δεν είναι πλέον χρήσιμο. Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει editor για tobj αρχεία και έχω ξεκινήσει να παράγω την ιεραρχία φακέλων και αρχείων για την δημιουργία skin για owned trailer, ώστε ο χρήστης να χρειάζεται να φτιάξει μόνο τα dds αρχεία και όλη η υπόλοιπη δουλειά να γίνεται αυτόματα.

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...