Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

olympiakosgate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, dimitris21gr είπε

Εννοείται! Απλά στο τέλος δεν θα έχουμε μεγαλύτερο χάρτη.

το μεγαλο θελουμε να ειναι και ποιοτικο. μπορει να ασχοληθουν οι προ-μοντερς με τη ρωσσια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι όμως η Ρωσία είναι πολύ πιο ενδιαφέρον! Επειδή πρόκειται για χώρα με τελείως άλλη λογική από τις δυτικές και καθώς assets, γραφικά του παιχνιδιού βελτιώνονται το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον! 

Μιας και ανέφερες οι ProMods έχουν κάνει σαφές ότι δεν θα φτιάξουν Ρωσία! Όποιος θέλει πολύ Ρωσία να βάλει RusMap που είναι αρκετά καλός χάρτης! Υπάρχουν και κάποιοι ακόμα χάρτες από άλλα κομμάτια της Ρωσίας και πιο συγκεκριμένα: Southern Region που δεν έχω άποψη μιας και δεν το έχω βάλει ποτέ, το Russian Open Spaces που είναι άθλιο και το Great Steppe που δείχνει καλό αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα και δεν ξέρω αν προχωράει! Και άλλα λιγότερο γνωστά. 

Επεξ/σία από citelis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε πάει ποτέ πέρα από τις μπάρες (με τα χ) που καθορίζουν τον διαθέσιμο κόσμο στο παιχνίδι? 

Κι όμως μπορείς να οδηγήσεις κάμποσο εκτός των ορίων μέχρι να καταλήξεις σε κάποιο αστείο θέαμα! 

rFn9qcD.png

Επεξ/σία από citelis

Στις 27/2/2018 στις 2:45 ΜΜ, citelis είπε

Το γνωρίζω ότι υπάρχει και στο Mario map η Ελλάδα αλλά δεν το ανέφερα επειδή το Mario map είναι επί της ουσίας κλεμμένη δουλειά από τα ProMods, το TSM και άλλους χάρτες! Δηλαδή κάποιος πήρε χωρίς να ρωτήσει το χάρτη των ProMods και τον ένωσε με κομμάτια του TSM (επίσης χωρίς να ρωτήσει) και με άλλους χάρτες και το πλάσαρε ως δουλειά του! Είναι γεμάτο bug αφού έχει όλα τα bug που είχαν τα ProMods παλιά + bug από TSM και από άλλους χάρτες! Επειδή πρόκειται για κλεμμένη δουλειά δεν το ανέφερα για να μην κάνω διαφήμιση σε κάποιον που δεν σεβάστηκε τον κόπο άλλων modders! Αν κάποιον δεν το ενοχλεί αυτό αλλά ούτε και τα άπειρα bug και το ότι είναι πολύ βαρύ τότε μπορεί να το χρησιμοποιήσει! 

Το mario map θυμάμαι το είχα βάλει σε έκδοση  1,25, φίλε είχα ξενερώσει άσχημα όλο bugs σε πολλές χώρες, από την 1,27 και μετά δεν έχει ούτε ενα bug ούτε ένα, δεν ξέρω ποιος έκατσε και τι έφτιαξε άλλα όλα τα bugs  σβήστηκαν  πάει τέλεια το παιχνίδι δεν κολαει καθόλου δεν έχω λόγια, όταν το είδα έπαθα τέτοια πλάκα νόμιζαν οι φίλοι μου ότι κέρδισα στο joker  τι να σε πω περίμενα θυμάμαι εκείνη την μέρα πότε θα πάω σπίτι, πόσες χώρες και πόσες πόλεις, ένα τεράστιο χάος, βέβαια αυτό με τα 5 λεπτά ακόμα το κάνει άλλα θα περίμενα και μια ζωή να φορτώσει αφού δεν έχει πλέον bugs,  ποιος όμως  τα έφτιαξε;  του δίνω το σπίτι μου του δίνω τα πάντα  χαχαχαχαχαχα :lol::D

13 ώρες πριν, panos0100 είπε

Το mario map θυμάμαι το είχα βάλει σε έκδοση  1,25, φίλε είχα ξενερώσει άσχημα όλο bugs σε πολλές χώρες, από την 1,27 και μετά δεν έχει ούτε ενα bug ούτε ένα, δεν ξέρω ποιος έκατσε και τι έφτιαξε άλλα όλα τα bugs  σβήστηκαν  πάει τέλεια το παιχνίδι δεν κολαει καθόλου δεν έχω λόγια, όταν το είδα έπαθα τέτοια πλάκα νόμιζαν οι φίλοι μου ότι κέρδισα στο joker  τι να σε πω περίμενα θυμάμαι εκείνη την μέρα πότε θα πάω σπίτι, πόσες χώρες και πόσες πόλεις, ένα τεράστιο χάος, βέβαια αυτό με τα 5 λεπτά ακόμα το κάνει άλλα θα περίμενα και μια ζωή να φορτώσει αφού δεν έχει πλέον bugs,  ποιος όμως  τα έφτιαξε;  του δίνω το σπίτι μου του δίνω τα πάντα  χαχαχαχαχαχα :lol::D

Ναι το ξέρω ότι έχει τεράστιο χάρτη αφού έχει ενώσει διάφορους μεγάλους χάρτες! Αν τα κατάφερε και δεν έχει bugs μπράβο του! 

Το θέμα τώρα είναι το εξής: Επειδή είναι κλεμμένη δουλειά από διάφορους χάρτες και κυρίως από τα ProMods όταν έρχεται μία νέα έκδοση στα ProMods με νέες πόλεις, rebuild πόλεων κλπ χαρακτηριστικά που κάνουν τα ProMods ξεχωριστά το MarioMap δεν θα τα έχει όλα αυτά! Και πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά ίσως να μην μπουν ποτέ! Στην πραγματικότητα το MarioMap έχει μια αρκετά παλαιότερη έκδοση των ProMods ανακατεμένη με TSM κλπ! Για μένα δεν φτάνει ένας τεράστιος χάρτης αλλά να έχει και μία ποιότητα γι' αυτό προσωπικά προτιμώ να περιμένω την έκδοση 2.30 των ProMods που πιθανόν να φέρει Ελλάδα σε υψηλή ποιότητα με assets από DLC Italia παρά το MarioMap που έχει Ελλάδα κλεμμένη από TSM που είναι μόνο κατ' όνομα Ελλάδα!  

Μετά είναι και το θέμα ότι ο δημιουργός δεν έχει κάνει δουλειά αλλά προτίμησε να κλέψει δουλειά άλλων! Έχει απήχηση επειδή πολλοί χρήστες θέλουν έναν τεράστιο και ατέλειωτο χάρτη αλλά το αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιεί έναν χάρτη που προέκυψε με αυτόν τον τρόπο είναι καθαρά προσωπικό! Προσωπικά δεν στηρίζω ποτέ τέτοια project γιατί δεν θα μου άρεσε να κλέψουν δική μου δουλειά χωρίς αν ρωτήσουν! 

ΥΓ: Και κάτι που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι και τα ProMods στην πραγματικότητα έχουν 1-2 πόλεις παρμένες από το MHAPro με μια μικρή διαφορά όμως: Είχαν την άδεια του δημιουργού! 

5 λεπτά πριν, citelis είπε

Ναι το ξέρω ότι έχει τεράστιο χάρτη αφού έχει ενώσει διάφορους μεγάλους χάρτες! Αν τα κατάφερε και δεν έχει bugs μπράβο του! 

Το θέμα τώρα είναι το εξής: Επειδή είναι κλεμμένη δουλειά από διάφορους χάρτες και κυρίως από τα ProMods όταν έρχεται μία νέα έκδοση στα ProMods με νέες πόλεις, rebuild πόλεων κλπ χαρακτηριστικά που κάνουν τα ProMods ξεχωριστά το MarioMap δεν θα τα έχει όλα αυτά! Και πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά ίσως να μην μπουν ποτέ! Στην πραγματικότητα το MarioMap έχει μια αρκετά παλαιότερη έκδοση των ProMods ανακατεμένη με TSM κλπ! Για μένα δεν φτάνει ένας τεράστιος χάρτης αλλά να έχει και μία ποιότητα γι' αυτό προσωπικά προτιμώ να περιμένω την έκδοση 2.30 των ProMods που πιθανόν να φέρει Ελλάδα σε υψηλή ποιότητα με assets από DLC Italia παρά το MarioMap που έχει Ελλάδα κλεμμένη από TSM που είναι μόνο κατ' όνομα Ελλάδα!  

Μετά είναι και το θέμα ότι ο δημιουργός δεν έχει κάνει δουλειά αλλά προτίμησε να κλέψει δουλειά άλλων! Έχει απήχηση επειδή πολλοί χρήστες θέλουν έναν τεράστιο και ατέλειωτο χάρτη αλλά το αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιεί έναν χάρτη που προέκυψε με αυτόν τον τρόπο είναι καθαρά προσωπικό! Προσωπικά δεν στηρίζω ποτέ τέτοια project γιατί δεν θα μου άρεσε να κλέψουν δική μου δουλειά χωρίς αν ρωτήσουν! 

ΥΓ: Και κάτι που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι και τα ProMods στην πραγματικότητα έχουν 1-2 πόλεις παρμένες από το MHAPro με μια μικρή διαφορά όμως: Είχαν την άδεια του δημιουργού! 

Μακαρι να εχει Ελλαδα αυτη η καινουρια εκδοση που λες pro mods αμα ειναι ετσι θα το πεταξω το mario map μετα, αλλα πρεπει να παρω και το italia mod για να παιζει και ποιος ξερει και τι αλλο θα θελει, ενας λογος που δεν βαζω τους promods ειναι οτι δεν εχουνε ελλαδα μεσα τωρα 

Το DLC Italia θα χρειάζεται στην έκδοση 2.3 των ProMods στα σίγουρα (μέχρι και τη 2.26 δεν χρειάζεται). Έχουν αναφέρει αρκετές φορές ότι ΠΙΘΑΝΟΝ να δούμε κομμάτια της Ελλάδας στη 2.3. Την Αθήνα με τίποτα αλλά Θεσσαλονίκη αρκετά πιθανό όπως και σημεία κοντά στα σύνορα με τη ΠΓΔΜ. 

Πάντως το DLC Italy τα αξίζει να λεφτά του και με το παραπάνω! Ακόμα και vanilla map να παίζει κανείς (προσωπικά έχω ένα 2ο προφίλ) δίνει άλλο νόημα στο παιχνίδι! 

55 λεπτά πριν, citelis είπε

Το DLC Italia θα χρειάζεται στην έκδοση 2.3 των ProMods στα σίγουρα (μέχρι και τη 2.26 δεν χρειάζεται). Έχουν αναφέρει αρκετές φορές ότι ΠΙΘΑΝΟΝ να δούμε κομμάτια της Ελλάδας στη 2.3. Την Αθήνα με τίποτα αλλά Θεσσαλονίκη αρκετά πιθανό όπως και σημεία κοντά στα σύνορα με τη ΠΓΔΜ. 

Πάντως το DLC Italy τα αξίζει να λεφτά του και με το παραπάνω! Ακόμα και vanilla map να παίζει κανείς (προσωπικά έχω ένα 2ο προφίλ) δίνει άλλο νόημα στο παιχνίδι! 

εεε μισα πράγματα μόνο την σαλονικα να βαλουνε ας βαλουν και αθηνα και αλλες μεγάλες πόλεις  οπως ειναι ο mario map που εχει πολλες πολεις ελληνικες μεσα 

1 ώρα πριν, panos0100 είπε

εεε μισα πράγματα μόνο την σαλονικα να βαλουνε ας βαλουν και αθηνα και αλλες μεγάλες πόλεις  οπως ειναι ο mario map που εχει πολλες πολεις ελληνικες μεσα 

Κι επειδή τα έχει ονομάσει έτσι, το κάνει και Ελλάδα; Αυτό σου λέει ο citelis. Τόσο πολύ σε ευχαριστεί να βλέπεις ελληνικά ονόματα σε άκυρους χάρτες που καμία σχέση δεν έχουν με πραγματική Ελλάδα; Ούτε εγώ βλέπω κάποιο νόημα.

Εγώ το θεωρώ επιτυχία και κάτι το πρωτοποριακό να βλέπω την χώρα μου σε ένα παιχνίδι που έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία, και μόνο αυτό που είδα μου αρκεί την Ελλάδα σε ένα παιχνίδι προσομοιωτή φορτηγών δεν έχω ξανά δει κάτι αντίστοιχο   απλά είπα αν γίνεται να το μεγαλώσουν, τώρα αν δεν γίνει και τόσο που είναι εμένα προσωπικά μ αρέσει και έτσι, και ας μείνει μόνο στον tsm χάρτη, ας το κρίνουν οι προγραμματιστές  αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα bundle που περιλαμβάνει ένα μικρό button box μαζί με δικό του shifter που κουμπώνει στις περισσότερες γνωστές τιμονιέρες. Τα πράγματα είναι 3d printed και κοστίζουν 50 pounds και τα 2 συν τα όποια μεταφορικά από Αγγλία. Κάνει την ίδια δουλεία με τον SKRS shifter ο οποίος μόνος του κοστίζει 100 δολάρια. Δεν ξέρω κατά πόσον αξίζουν κλπ απλά έπεσα πάνω στο βίντεο και είπα να το μοιραστώ. Φαίνεται καλό deal.

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...