citelis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, jimbalis είπε Bug να σου πω την αλήθεια λίγο που τον είχα δεν είδα. Αλλά οτι ήταν αργός ήταν. Τώρα οτι ήταν κλεμμένη δουλειά δεν το γνώριζα. Bug θα πρέπει κανείς να παίξει πολύ σε έναν χάρτη για να τα εντοπίσει! Αλλά ναι δυστυχώς είναι κλεμμένη δουλειά και μάλιστα στο forum των ProMods έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια παιζει με κάνα 60€ να βρω καμια τιμονιερα που να λειτουργεί οκ με το παιχνιδι; η να ψαξω πιο ακριβες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κυρίως για τιμονιέρες με περιστροφή 900 μοιρών. Που αναγκαστικά είναι ακριβότερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 2/28/2018 στις 2:54 ΜΜ, ΘοδωρηςGR είπε Παιδια παιζει με κάνα 60€ να βρω καμια τιμονιερα που να λειτουργεί οκ με το παιχνιδι; η να ψαξω πιο ακριβες; εχω μια μεταχ Logitech Driving Force GT, τη δινω για 50€ αν εισαι αττικη κ ερθεις να την παραλαβεις απο Πειραια. αν στη φερω οπου θες, τη δινω 60€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Πάρτην με κλειστά τα μάτια Θοδωρή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Αν δεν την παρει τελικα ριξε κανα Pm και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Πάρτην με κλειστά τα μάτια Θοδωρή! Την πηρα ήδη χαχα. Αλλο επιπεδο ετσι το παιχνίδι. 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πλάκα πλάκα έχω κι εγώ μια παλιά Logitech G25 που δεν την θέλω πλέον (εδώ και χρόοονια) , αλλά πρέπει να την έχω καταχωνιάσει κάπου στο χωριό. Κάποια στιγμή μέχρι το καλοκαίρι θα κοιτάξω να τη βρω και να τη φέρω οπότε θα τη σκοτώσω σε αγγελία, όποιος προλάβει. Θα το αναφέρω πρώτα εδώ όμως, γιατί μεταξύ συνάδελφων φορτηγατζήδων πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από nzeppos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 να παιζεις το ποδοσφαιρακι με αυτη την τιμονιερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Κάτι άσχετο αλλά αστείο! Βυτίο που μεταφέρει SCANIA!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Euro Truck Simulator 2 is headed to the Baltic states in next expansion Άντε και στα δικά μας, λίγο έμεινε... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από bad_freddy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ψιλοκακή εξέλιξη αυτό το dlc αφού όλες αυτές οι χώρες εκτός από το καμμάτι της Ρωσίας υπάρχουν στους Pro mods. Αλλά δεν πειράζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Οι ProMods θα κάνουν συγχώνευση του νέου DLC με τη δική τους δουλειά αλλά αυτό θα τους πάρει καιρό! Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι για πρώτη φορά DLC μπαίνει σε εδάφη του RusMap και θέλω να δω τι θα κάνουν από την πλευρά τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 το optimization ειναι καλυτερο απ'την εταιρεια σε γενικες γραμες αλλα και οι Pro mods δεν τα πανε ασχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Εννοείται! Απλά στο τέλος δεν θα έχουμε μεγαλύτερο χάρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα