jimbalis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Στις 3/2/2018 στις 7:25 ΠΜ, ThodorisFel είπε Χαιρετώ την παρεα και θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας. Εχω βαλει addon για το rlj το scania serie 4 και μαζι εβαλε και ενα mod ηχου της μηχανης αλλα δεν δουλευει ο ηχος πρεπει να αλλαξω την προτεραιότητα του mod.? Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να βαλω καποιο graphic mod και αν ναι πιο, και θα ηθελα να μου προτείνετε καποιο mod απο κανονικες εταιρίες με καροτσες. Ευχαριστώ. Καλησπέρα φίλε μου. Πρώτα από όλα δες αν είναι ο ήχος συμβατός με την έκδοση του ets2 που τρέχεις. Και μετά δες μήπως είναι ο ήχος για V8 ή L6.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Σύμφωνα με το blog της SCS το επόμενο DLC θα είναι η Βαλτική και η Φινλανδία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 υπαρχει κανενα μοντ που να υποστηριζει ενημερωση για speed camera στο gps ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είπα να βγάλω trailer pack και μόλις μερικές μέρες μετά η SCS ανακοινώνει νέα μοντέλα trailer της KRONE για το παιχνίδι σε επερχόμενο DLC, κάτι που σημαίνει και νέα templates!! Αυτό θα πει τύχη. Πολύ καλή προσθήκη στο παιχνίδι πάντως. Το θέμα είναι όμως ότι εφόσον πρόκειται για paid DLC λογικά τα νέα trailer θα μπουν μαζί με τα υπάρχοντα και δεν θα τα αντικαταστήσουν όπως θα ήταν προτιμότερο. Και η ανακοίνωση: KRONE trailers coming to Euro Truck Simulator 2 "Οur vehicle art team is already on the job, doing their best to raise the quality bar once again. Together with our programmers and designers, they are working on some really cool stuff related to trailers in gameplay." Τι θέλει να πει ο ποιητής?? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από dimitris21gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δώσε trailer στο λαό!!! Νέα φορτία, ποικιλία κλπ ότι καλύτερο! Θα είναι σε μορφή DLC αλλά καλύτερα γιατί ξέρω ότι λεφτά που δίνω πιάνουν τόπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις Tue Feb 06 2018 στις 9:13 ΜΜ, dimitris21gr είπε Ήρθε η ώρα να σας κάνω beta testers!! Η πρώτη τελική έκδοση του mod είναι έτοιμη. Περιλαμβάνει 48 standalone skins τα οποία είναι κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία ελληνικά. Όλα έχουν να κάνουν με εταιρείες τροφίμων και εμφανίζονται με όνομα φορτίο food στην αγορά φορτίων. Τα trailers παίζουν στο AI traffic, εμφανίζουν το εικονίδιο με γρανάζι όταν πάτε να τα πάρετε με δικό σας φορτηγό και σας δίνουν την επιλογή όταν πχ σας βγάλει φορτίο με γάλα να διαλέξετε ανάμεσα σε άλλα trailers με γάλα πχ όλυμπος, μεβγαλ κλπ. Ακολουθούν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες, όποιος βαριέται πάει κατευθείαν στο λινκ και κατεβάζει. Λοιπόν, τα skins είναι φτιαγμένα πάνω στις μαμίσιες καρότσες του παιχνιδιού με το ets2 studio. Ωστόσο επειδή το πρόγραμμα αυτό έχει να ενημερωθεί κάτι χρόνια, οι εκδόσεις των μοντέλων των trailers δεν είναι οι τελευταίες για αυτό θα δείτε στο console κάποια warnings. Μετά από μιας μέρας λιώσιμο έφτιαξα και μια έκδοση η οποία χρησιμοποιεί τις νέες εκδόσεις των μοντέλων η όποια όμως μου εμφάνισε σε κάποια φάση θέμα με τις σκιες σε ένα AI φορτηγό. Επειδή το θέμα αυτό είναι αρκετά περίπλοκο και πάει ένας μόλις μήνας που άρχισα να ασχολούμαι με το modding θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να δω τι φταίει. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη custom καρότσα αλλά τα templates είναι διαφορετικά και τα skins θα πρέπει αν ξαναγίνουν. Να ξέρετε όμως ότι τα περισσότερα mods με trailers που βγαίνουν πάνω στις μαμίσιες καρότσες έχουν αυτά τα errors αφού είναι φτιαγμένα με το ets2 studio. Και για όποιον θέλει να πάρει μια γεύση του τι να περιμένει ακολουθούν σε spoilers φωτογραφίες με τις όλες τις καρότσες σε μορφή κολάζ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κατεβάζετε από εδώ: http://www.mediafire.com/file/6a9k1su1gcddf87/Real_Food_Trailers_v1.0.scs, μέγεθος ~72MB Εννοείται ότι περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας και τυχόν προβλήματα που (λογικά) θα βρείτε. ΥΓ Έχω προσθέσει εταιρίες που υπάρχουν στα DLC Going East, Scandinavia και Vive La France. Δεν γνωρίζω αν κάποιος που δεν έχει αυτά τα DLC θα έχει κάποιο πρόβλημα. Αν φάει κάποιο crash, σε αυτό το λινκ μπορεί να δει ποιους φακέλους εταιριών, που ανήκουν σε DLC που δεν έχει, να διαγράψει από τον φάκελο def/company του scs αρχείου. Δημητρη ευχαριστουμε πολυ για το mod αλλα εγω πεταω το αρχειο στον φακελο επειτα ανοιγω το παιχνιδι και δεν υπαρχει στην επεξεργασια mod. Mονο σε εμενα συμβαινει αυτο η ετυχε και σε αλλον.? 1.30 εκδοση εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, citelis είπε Δώσε trailer στο λαό!!! Νέα φορτία, ποικιλία κλπ ότι καλύτερο! Θα είναι σε μορφή DLC αλλά καλύτερα γιατί ξέρω ότι λεφτά που δίνω πιάνουν τόπο! καλα νομιζω οτι του Jazzy ειναι μεγαλυτερο + δωρεαν. 5€ δε δινω για φορτια κ αστειοτητες. καλυτερα 10-20 ευρω για 2-3 χωρες να φτιαχνανε παρα αρμεγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mclein είπε καλα νομιζω οτι του Jazzy ειναι μεγαλυτερο + δωρεαν. 5€ δε δινω για φορτια κ αστειοτητες. καλυτερα 10-20 ευρω για 2-3 χωρες να φτιαχνανε παρα αρμεγμα. Καλά του Jazzycat είναι αλλού. Άπειρα trailers. Και εγώ πιστεύω ότι τέτοιου είδους DLC όπως και τα νέα Scania φορτηγά πρέπει να είναι τσάμπα. Αλλά υπάρχουν και τα licenses δυστυχώς που πρέπει κάπως να βγάλουν τα λεφτά. 5 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Δημητρη ευχαριστουμε πολυ για το mod αλλα εγω πεταω το αρχειο στον φακελο επειτα ανοιγω το παιχνιδι και δεν υπαρχει στην επεξεργασια mod. Mονο σε εμενα συμβαινει αυτο η ετυχε και σε αλλον.? 1.30 εκδοση εχω. Πολύ περίεργο αυτό που λες. Δεν μου έχει συμβεί γενικά με κανένα mod. Το βάζεις στον φάκελο mod του Euro Truck Simulator 2 φακέλου στα έγγραφα σωστά; BTW ετοιμάζω νέα έκδοση του mod η οποία βασίζεται στην τελευταία τεχνική μέσω paintjobs που εισήγαγε η SCS στην έκδοση 1.25, παράγει πολύ μικρότερο αρχείο (το πολύ 13MB για τα ίδια skins) και δεν βγάζει κανένα warning στο console. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από dimitris21gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ο Jazzycat έχει κάνει φοβερή δουλειά στο cargopack που έφτιαξε! Έχει ποικιλία φορτίων που εμφανίζονται σε σωστές εταιρίες! Και μάλιστα έχει φτιάξει και φορτία για εταιρίες που έχει προστεθεί από τα ProMods στο παιχνίδι (αν χρησιμοποιεί κάποιος ProMods) και δεν έχουν καθόλου φορτία μιας και οι ίδιοι οι ProMods δεν έφτιαξαν και ως αποτέλεσμα έχουν να βγάζουν λευκά φορτία μόνιμα! Ούτε και κάποιο άλλο cargopack θα βάλει φορτία σε αυτές τις εταιρίες! Μόνο του Jazzycat! 5€ για φορτία αξίζει και δεν αξίζει! Εγώ για το schwarzmüller έδωσα λιγότερα γιατί το πήρα σε προσφορά που έτσι κι αλλιώς κάνει 2,99€! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Real Food Trailers v1.1 Changelog: Το mod λειτουργεί με paintjobs πάνω στις ορίτζιναλ καρότσες του παιχνιδιού και όχι skins σε standalone trailers που στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα αλλά χωρίς πολλαπλά αντίγραφα των models των trailers με αποτέλεσμα το μικρότερο μέγεθος αρχείου. Προσθήκη 4 ακόμα pantjobs των super market lidl, Χαλκιαδάκης, Κρητικός και Προμηθευτικής. Υποστηρίξη όλων των oficcial map DLCS Αντικατάσταση των paintjobs των original εταιριών τροφίμων του παιχνιδιού με τα skins των ελληνικών supermarket. Υποστήριξη doubles Δεν έχουν οριστεί custom cargos. Αν για παράδειγμα το game σας βγάζει δουλειά με φορτίο σοκολάτα στην εταιρεία eurogoodies (που έχει για paintjob τον Βασιλόπουλο) μπορείτε να πάρετε την δουλειά με αυτό το paintjob ή με κάποιο άλλο σχετικής εταιρίας (ion, paulidis, lacta) ή με οποιοδήποτε άλλο. Κανένα error/warning από όσο τέσταρα στο console. Spoiler Ο τρόπος που λειτουργεί αυτή τη φορά το mod είναι κάθε job που βλέπετε στο market και έχει paintjob ελληνικού supermarket όταν πάτε να το πάρετε με το γρανάζι διαλέγετε οποιοδήποτε trailer θέλετε. Τα paintjobs διαχωρίζονται σε αυτά που χρειάζονται ψύξη και σε αυτά που δεν χρειάζονται. Download Link: http://www.mediafire.com/file/4bo84br6f4659h5/Real_Food_Trailers_v1.1.scs (μέγεθος 12,5MB) Enjoy! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από dimitris21gr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbalis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 8:52 ΜΜ, dimitris21gr είπε Real Food Trailers v1.1 Changelog: Το mod λειτουργεί με paintjobs πάνω στις ορίτζιναλ καρότσες του παιχνιδιού και όχι skins σε standalone trailers που στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα αλλά χωρίς πολλαπλά αντίγραφα των models των trailers με αποτέλεσμα το μικρότερο μέγεθος αρχείου. Προσθήκη 4 ακόμα pantjobs των super market lidl, Χαλκιαδάκης, Κρητικός και Προμηθευτικής. Υποστηρίξη όλων των oficcial map DLCS Αντικατάσταση των paintjobs των original εταιριών τροφίμων του παιχνιδιού με τα skins των ελληνικών supermarket. Υποστήριξη doubles Δεν έχουν οριστεί custom cargos. Αν για παράδειγμα το game σας βγάζει δουλειά με φορτίο σοκολάτα στην εταιρεία eurogoodies (που έχει για paintjob τον Βασιλόπουλο) μπορείτε να πάρετε την δουλειά με αυτό το paintjob ή με κάποιο άλλο σχετικής εταιρίας (ion, paulidis, lacta) ή με οποιοδήποτε άλλο. Κανένα error/warning από όσο τέσταρα στο console. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ο τρόπος που λειτουργεί αυτή τη φορά το mod είναι κάθε job που βλέπετε στο market και έχει paintjob ελληνικού supermarket όταν πάτε να το πάρετε με το γρανάζι διαλέγετε οποιοδήποτε trailer θέλετε. Τα paintjobs διαχωρίζονται σε αυτά που χρειάζονται ψύξη και σε αυτά που δεν χρειάζονται. Download Link: http://www.mediafire.com/file/4bo84br6f4659h5/Real_Food_Trailers_v1.1.scs (μέγεθος 12,5MB) Enjoy! ΑΧΑ Κάποιος έχει κάνει καλή δουλίτσα εδώ βλέπω ... Έχει τεστάρισμα σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά πήρα καινούρια τιμονιερα πάει πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι συνεργάζεται άψογα ελπίζω να βγει καλή και αξιόπιστη, το μόνο θέμα που έχω είναι με την δόνηση, ενώ στα windows λειτουργεί κανονικά στο παιχνίδι μέσα δεν έχει, επίσης έχω και ενεργοποιημενο το κουτάκι που λέει force feedback άλλα πάλι τίποτα, ξέρει κανένας πως μπορώ να το κάνω να έχει δόνηση μέσα στο παιχνίδι; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από panos0100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/13171919/Esperanza-Steering-Wheel-EGW102.html αυτη ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε https://www.skroutz.gr/s/13171919/Esperanza-Steering-Wheel-EGW102.html αυτη ειναι? οχι ενα μοντέλο ποιο κατω ειναι το 101 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από panos0100 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 οκ το θέμα λύθηκε τελικά έπρεπε να πατήσω μέσα στο χωματόδρομο για να κάνει δόνηση, δεν ξερω γιατι δεν κανει σε σαμαρακια ή σε ράμπες θα το ψάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα