Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

olympiakosgate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνησα εδώ και 2 μέρες ένα μικρό προτζεκτάκι για να φτιάξω ελληνικά και μη trailer mods με τρόφιμα. Προς το παρόν βρίσκομαι στα 13. Σιγά σιγά προχωράω. Δεν ξέρω αν θα το φτάσω κάπου απλά όποτε έχω χρόνο θα προσθέτω και άλλα. Μπορεί που λέει ο λόγος στο τέλος να βαρεθώ και να το σταματήσω.

5a74f6655dee8_trailers(1).png.ae2fca4eb9f28172898cf901f3ab5b4b.png

• Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαιρετώ την παρεα και θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας. Εχω βαλει addon για το rlj το scania serie 4 και μαζι εβαλε και ενα mod ηχου της μηχανης αλλα δεν δουλευει ο ηχος πρεπει να αλλαξω την προτεραιότητα του mod.? Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να βαλω καποιο graphic mod και αν ναι πιο, και θα ηθελα να μου προτείνετε καποιο mod απο κανονικες εταιρίες με καροτσες. Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ThodorisFel Μήπως θέλει μεγαλύτερη προτεραιότητα το add-on ? Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να δημιουργείται mod conflict.

Εγώ αποφεύγω mod με ρεαλιστικά γραφικά, ήχους κλπ επειδή μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν θέματα με άλλα mod! Από τον RJL πάντως χρησιμοποιώ το Sisu! 

dimitris21gr φοβερή δουλειά στα trailer με ελληνικές εταιρίες τροφίμων! Θα χρησιμοποιούσα εύκολα ένα τέτοιο mod αν τα φορτία εμφανίζονταν σε σωστές εταιρίες (πχ EuroGoodies, EuroAcres) και όχι όπου να 'ναι! 

Επίσης αν θυμάστε που είχα αναφερθεί σε ένα ορυχείο στο Kirkenes που είναι σχεδόν αδύνατον να βγεις από κει τελικά είναι εφικτό μόνο στο manual! Όχι με simple automatic πάντως γιατί δεν ανεβαίνει. Και μάλιστα η διαδρομή μέχρι να βγεις στο δρόμο είναι ειδυλλιακή! Απλά ο χρόνος δεν επαρκούσε και έφτασα καθυστερημένος στο προορισμό (Nikel)!

ets2_00008.png.721477fa52639b820f1395c4b230c7d7.png

Επεξ/σία από citelis
  • Like 2

56 λεπτά πριν, citelis είπε

dimitris21gr φοβερή δουλειά στα trailer με ελληνικές εταιρίες τροφίμων! Θα χρησιμοποιούσα εύκολα ένα τέτοιο mod αν τα φορτία εμφανίζονταν σε σωστές εταιρίες (πχ EuroGoodies, EuroAcres) και όχι όπου να 'ναι! 

Ευχαριστώ. Ναι έχω στα υπόψη μου να εμφανίζεται στις σωστές εταιρίες και στο AI. Μην πας να φορτώσεις γάλα στο λατομείο! :P 

9 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

Χαιρετώ την παρεα και θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας. Εχω βαλει addon για το rlj το scania serie 4 και μαζι εβαλε και ενα mod ηχου της μηχανης αλλα δεν δουλευει ο ηχος πρεπει να αλλαξω την προτεραιότητα του mod.? Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να βαλω καποιο graphic mod και αν ναι πιο, και θα ηθελα να μου προτείνετε καποιο mod απο κανονικες εταιρίες με καροτσες. Ευχαριστώ.

Real Graphics Mod. Κανένα conflict με όσα mods έχω χρησιμοποιήσει. Και άμα το σηκώνει το pc σου προτείνω και Fael Environment.

1 ώρα πριν, dimitris21gr είπε

Ευχαριστώ. Ναι έχω στα υπόψη μου να εμφανίζεται στις σωστές εταιρίες και στο AI. Μην πας να φορτώσεις γάλα στο λατομείο! :P 

Real Graphics Mod. Κανένα conflict με όσα mods έχω χρησιμοποιήσει. Και άμα το σηκώνει το pc σου προτείνω και Fael Environment.

Μαζι με το real graphic ειδα πως υπαρχει και weather adjustment το εχει δοκιμασει κανεις.? Για το 2ο που ειπες τι ακριβως ειναι.? Το pc το σηκωνει ανετα γιατι προσφατα βαλαμε και gtx 1060 😁😁

1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε

Μαζι με το real graphic ειδα πως υπαρχει και weather adjustment το εχει δοκιμασει κανεις.? Για το 2ο που ειπες τι ακριβως ειναι.? Το pc το σηκωνει ανετα γιατι προσφατα βαλαμε και gtx 1060 😁😁

Φτιάχνει το γρασίδι και γενικά την βλάστηση του παιχνιδιού κατά πολύ. Υπάρχει και στο steam workshop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όμως είναι αρκετά βαρύ. Εγώ είχα κάποια drops σε μερικά σημεία κάτω από και από 50fps. Ωστόσο δεν μου είναι τόσο ενοχλητικό. Βέβαια χρησιμοποιώ συνολικά καμία 20αρια mods :P

Φτάσαμε στα 21 skins σήμερα. Άμα και όποτε φτάσω τα 40-50 μπορεί να κάνω το πρώτο release να το δοκιμάσετε.

trailers.png.7b2ae0da37ee78bc5b07d8b5ed4c0298.png

By the way, πέστε ονόματα ελληνικών (ή ξένων) εταιριών που θα θέλατε να βάλω έτσι για να μαζεύω ιδέες!

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 2

Καλά ούτε εμένα κρατάει σταθερό 60αρι! Σε πόλεις σαν την Τεργέστη (ProMods) έχει πέσει και κάτω από 40 άμα πχ βρέχει! 

Κάποια από αυτά θα μπορούσαν να βγουν και σε έκδοση βυτίο! Όσα βγάζει νόημα βέβαια (πχ ΔΕΛΤΑ ή ΜΕΒΓΑΛ) με φορτίο γάλα! 

1 ώρα πριν, dimitris21gr είπε

Και όμως είναι αρκετά βαρύ. Εγώ είχα κάποια drops σε μερικά σημεία κάτω από και από 50fps. Ωστόσο δεν μου είναι τόσο ενοχλητικό. Βέβαια χρησιμοποιώ συνολικά καμία 20αρια mods :P

Φτάσαμε στα 21 skins σήμερα. Άμα και όποτε φτάσω τα 40-50 μπορεί να κάνω το πρώτο release να το δοκιμάσετε.

trailers.png.7b2ae0da37ee78bc5b07d8b5ed4c0298.png

By the way, πέστε ονόματα ελληνικών (ή ξένων) εταιριών που θα θέλατε να βάλω έτσι για να μαζεύω ιδέες!

Μπορεις να με κανεις μια χαρη και να βαλεις καροτσα ψυγειο με την εταιρία κουκακη μεταφορα γαλακτος.? Ευχαριστω. :-):-)

• Like 1

22 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

Μπορεις να με κανεις μια χαρη και να βαλεις καροτσα ψυγειο με την εταιρία κουκακη μεταφορα γαλακτος.? Ευχαριστω. :-):-)

Ορίστε αδερφέ!

20180204183308_1.jpg.165dee437f5447a1f5cb321e6b483294.jpg

• Like 3

3 ώρες πριν, dimitris21gr είπε

Ορίστε αδερφέ!

20180204183308_1.jpg.165dee437f5447a1f5cb321e6b483294.jpg

Eισαι απεχτος.!!! Φοβερο απλα σε ευχαριστω πολυ! Δεν κατεβαζω κανενα trailer pack περιμενω το δικο σου!!!

• Thanks 1

δημητρη βγαλ'το να το κατεβασουμε & οταν προσθετεις 10 φτιαχνεις νεο αρχειο κ μας το μοιραζεις.

αν θες βαλ'το και donation να δωσουμε οσοι θελουμε :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε η ώρα να σας κάνω beta testers!! Η πρώτη τελική έκδοση του mod είναι έτοιμη.

Περιλαμβάνει 48 standalone skins τα οποία είναι κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία ελληνικά. Όλα έχουν να κάνουν με εταιρείες τροφίμων και εμφανίζονται με όνομα φορτίο food στην αγορά φορτίων. Τα trailers παίζουν στο AI traffic, εμφανίζουν το εικονίδιο με γρανάζι όταν πάτε να τα πάρετε με δικό σας φορτηγό και σας δίνουν την επιλογή όταν πχ σας βγάλει φορτίο με γάλα να διαλέξετε ανάμεσα σε άλλα trailers με γάλα πχ όλυμπος, μεβγαλ κλπ.

Ακολουθούν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες, όποιος βαριέται πάει κατευθείαν στο λινκ και κατεβάζει. :)

Λοιπόν, τα skins είναι φτιαγμένα πάνω στις μαμίσιες καρότσες του παιχνιδιού με το ets2 studio. Ωστόσο επειδή το πρόγραμμα αυτό έχει να ενημερωθεί κάτι χρόνια, οι εκδόσεις των μοντέλων των trailers δεν είναι οι τελευταίες για αυτό θα δείτε στο console κάποια warnings. Μετά από μιας μέρας λιώσιμο έφτιαξα και μια έκδοση η οποία χρησιμοποιεί τις νέες εκδόσεις των μοντέλων η όποια όμως μου εμφάνισε σε κάποια φάση θέμα με τις σκιες σε ένα AI φορτηγό. Επειδή το θέμα αυτό είναι αρκετά περίπλοκο και πάει ένας μόλις μήνας που άρχισα να ασχολούμαι με το modding θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να δω τι φταίει. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη custom καρότσα αλλά τα templates είναι διαφορετικά και τα skins θα πρέπει αν ξαναγίνουν. Να ξέρετε όμως ότι τα περισσότερα mods με trailers που βγαίνουν πάνω στις μαμίσιες καρότσες έχουν αυτά τα errors αφού είναι φτιαγμένα με το ets2 studio.

Και για όποιον θέλει να πάρει μια γεύση του τι να περιμένει ακολουθούν σε spoilers φωτογραφίες με τις όλες τις καρότσες σε μορφή κολάζ

Spoiler

collage1.png

collage2.png

collage3.png

Κατεβάζετε από εδώ: http://www.mediafire.com/file/6a9k1su1gcddf87/Real_Food_Trailers_v1.0.scs, μέγεθος ~72MB

Εννοείται ότι περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας και τυχόν προβλήματα που (λογικά) θα βρείτε.

ΥΓ Έχω προσθέσει εταιρίες που υπάρχουν στα DLC Going East, Scandinavia και Vive La France. Δεν γνωρίζω αν κάποιος που δεν έχει αυτά τα DLC θα έχει κάποιο πρόβλημα. Αν φάει κάποιο crash, σε αυτό το λινκ μπορεί να δει ποιους φακέλους εταιριών, που ανήκουν σε DLC που δεν έχει, να διαγράψει από τον φάκελο def/company του scs αρχείου. 

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 5

Λοιπόν μπορώ να πω φοβερή δουλειά!!! Το δοκίμασα και μέχρι τώρα δεν είδα κάποιο θέμα (bug ή οτιδήποτε)! 

Κρίμα που το ETS2 Studio έχει εγκαταλειφθεί καθώς θα ήταν πολύ καλό εργαλείο αν ενημερωνόταν! Έκανα κάποιες δοκιμές και έφτιαξα μερικά trailer μόνος περισσότερο για αν δω πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι.

Πρώτη φώτο τραβηγμένη με το mod σου σε quick job!!  

ets2_00004.png

Επίσης ποιος θέλει να γελάσει: βυτίο ΙΚΕΑ :P 

3.png
upload image

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...