dimitris21gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Είναι πολύ πιο generic και με χειρότερα textures από αυτούς των DLC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Ναι γι' αυτό άλλωστε πολλοί παίκτες ζητάνε από την SCS να κάνει αναβάθμιση στα παλιά κομμάτια αλλά κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να είναι DLC οπότε τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά! Εδώ έρχεται το ProMods και σώζει την κατάσταση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Όποιος παίζει ProMods έχει προσπαθήσει να πάρει φορτίο από μία πόλη που λέγεται Kirkenes και είναι σύνορα Νορβηγίας και Ρωσίας τέρμα πάνω? Πιο συγκεκριμένα αρκετά έξω από την πόλη έχει μία εταιρία που λέγεται Stein (χωρίς το πακέτο TCP) και είναι σαν ορυχείο ή κάτι τέτοιο! Δεν έχω ξαναδεί τόσο δύσκολο σημείο σε όλο το παιχνίδι. Από πολύ δύσκολο μέχρι αδύνατον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω πάει εκεί, αλλά μιας και το είπες θα το τσεκάρω! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, citelis είπε Όποιος παίζει ProMods έχει προσπαθήσει να πάρει φορτίο από μία πόλη που λέγεται Kirkenes και είναι σύνορα Νορβηγίας και Ρωσίας τέρμα πάνω? Πιο συγκεκριμένα αρκετά έξω από την πόλη έχει μία εταιρία που λέγεται Stein (χωρίς το πακέτο TCP) και είναι σαν ορυχείο ή κάτι τέτοιο! Δεν έχω ξαναδεί τόσο δύσκολο σημείο σε όλο το παιχνίδι. Από πολύ δύσκολο μέχρι αδύνατον! Έχω προσπαθήσει από ένα ορυχείο κάπου εκεί κοντά.. Σχεδόν αδύνατο.. Μετά από μια ώρα τα παράτησα! Δεν ανέβαινε την ανηφόρα με τίποτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Κι εγώ ακριβώς το ίδιο! Προσπάθησα κάνα μισάωρο με δύο διαφορετικά Scania αλλά δεν κατάφερα να ανέβω ποτέ οπότε και έκανα cancel και τις δύο φορές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δεν ανεβαίνει ούτε με μπλοκέ διαφορικό; (default κουμπί το V) Εγώ είχα πετύχει άλλο ένα δύσκολο σημείο στη βόρεια Ισπανία στο Μπιλμπάο, σε μια μάντρα που ήταν αδύνατον να μπεις χωρίς να τα πάρεις όλα σβάρνα. Από τη μία είχε παρκαρισμένα αμάξια, από την άλλη κολόνα ρεύματος και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο δρόμος είχε και καμπή. Δυο φορές που πέρασα από εκεί αναγκάστηκα να κάνω ζημιά σε αμάξια, νταλίκα και φορτίο, διαφορετικά δεν γινόταν να χωρέσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Άμα ψάξει κανείς τον χάρτη των ProMods αναλυτικά θα βρει αρκετές εταιρίες σε διάφορες πόλεις που το παρκάρισμα είναι από πολύ δύσκολο ως αδύνατο! Ειδικά κάποια LIDL είναι μπελάς μερικές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ακόμα κι αν τώρα πια παίζω με τιμόνι αντί για πληκτρολόγιο το παρκάρισμα πλέον το έχω εγκαταλείψει, είναι χάσιμο χρόνου. Όταν από ένα τυπικό δρομολόγιο βγάζω 1500+ XP, τα 40 που δίνει το παρκάρισμα είναι σταγόνα στον ωκεανό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αυτό ισχύει το παρκάρισμα δεν ανταμείβεται ιδιαίτερα! Είμαι σίγουρος πάντως ότι κάποια LIDL στο ProMods δεν έχουν καν τη δυνατότητα να κάνεις skip το παρκάρισμα. Νομίζω Λειψία (Leipzig) έχει ένα τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχουν λόγια για το MAN του MADster. Μακάρι η SCS να το βγάλει τόσο καλό και ακόμα καλύτερο. Ιδιαίτερα με τόσα αξεσουάρ για customization που σου δίνει. Αν είχε λίγα παραπάνω καθώς και καλύτερα textures άνετα θα πλήρωνα ένα τάληρο σαν MAN Euro 6 DLC. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από dimitris21gr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Είναι δεδομένο ότι θα βγουν το νέα MAN και Renault ?? Επίσης μία φώτο πριν από δρομολόγιο special transport! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, citelis είπε Είναι δεδομένο ότι θα βγουν το νέα MAN και Renault ?? Με βάση το βίντεο με φορτηγά για τον εορτασμό της νέας χρονιάς από την SCS ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέχρι τώρα πάντως μόνο αυτό έχουμε! Κι εγώ πιστεύω ότι λογικά πήραν τις άδειες αλλά ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Φορτώνοντας ξυλεία!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα