citelis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ούτε εγώ έχω παίξει ποτέ Multiplayer! Γενικά το ETS2 είναι παιχνίδι για όσους τους αρέσουν τα φορτηγά πιστεύω και προσπαθεί να αναπαραστήσει την πραγματικότητα! Γι' αυτό άλλωστε τα περισσότερα mod έχουν τη λογική να κάνουν το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό (αληθινές εταιρίες, ήχος, εμφάνιση κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω παίξει αλλά δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα. Πιο πολύ μου αρέσει single player. Κυρίως γιατί έχει περισσότερη κίνηση το single, ΙΧ κλπ. Ανέβασα χθες το τελευταίο, για αυτόν τον καιρό, skin μου για το νέο Scania S με θέμα το Darksiders, στο steam workshop. Αυτό το θέμα ήταν και η αφορμή που ήθελα να μάθω πως γίνονται τα skin mods γιατί ήθελα πολύ να το δω πάνω σε φορτηγό. Έβαλα όλη μου την τέχνη και περιμένω feedback από την κοινότητα του steam. Σκοπεύω να το συντηρώ όσο μπορώ με updates τόσο όσο προς το skin το ίδιο, όσο και για να είναι συμβατό με την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού. Μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1272697504 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από dimitris21gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ωραίος κόσμος μαζεύτηκε στο parking Mercedes Axor (όχι Actros) και παλιό ΜΑΝ F2000 (νομίζω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Στις 15/1/2018 στις 5:39 ΜΜ, citelis είπε Το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό το παιχνίδι και πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι για να απαντήσει κανείς με απόλυτη βεβαιότητα φαντάζομαι πρέπει να είναι οδηγός φορτηγού και στη πραγματική ζωή! ΙΧ που οδηγάμε οι περισσότεροι στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι. Μάλιστα κατάλαβα, οκ πάντως σαν παιχνίδι έχει πάρα πολλά πράγματα από τον έξω κόσμο και είναι πάρα πολύ ρεαλιστικό, και θα το ξανά πω ότι πλησιάζει στο flight simulator το οποίο και εκείνο ήταν κοντά στις πτήσεις τις πραγματικές, από τότε είχαμε να δούμε τέτοια παιχνιδαρα αν δεν κάνω λάθος Στις 15/1/2018 στις 1:29 ΜΜ, gtzilas είπε Ρίξε μια ματιά στο city driving στο steam. Νομιζω θα σε καλύψει καλύτερα. Θα το κοιτάξω νομίζω ότι το έπαιζε και κάποιος στο βίντεο στις ειδήσεις που έδειξε για το δίπλωμα που αλλάζει όπως είπανε, και ένας πρέπει με τιμονιερα να επεζε αυτό το παιχνίδι, μπορεί να καταργηθούν και οι δάσκαλοι σε λίγο καιρό έτσι όπως πάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αξιζει το Bundle του steam εχει το main game το Going East το Scandinavia,High Power Cargo,Cabin accessories Και Wheel tuning με 78% εκπτωση απο 59,44 στα 12,83 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αξιζει το Bundle του steam εχει το main game το Going East το Scandinavia,High Power Cargo,Cabin accessories Και Wheel tuning με 78% εκπτωση απο 59,44 στα 12,83 Αν αξίζει το παιχνίδι; Αν ρωτάς αυτό, εννοείται, παίρνεις το base game + 2 Addons (+τα extra) και θα σου λείπει Vive La France και Italia (από Addons). Αν αξίζει σαν τιμή, αυτό εσύ θα το κρίνεις, σε μένα φαίνεται μια χαρά. *Πάντως αν θες να ασχοληθείς και με unnoficial χάρτες (πχ ProMods) θα πρέπει να έχεις και τα 4 Addons. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 οταν λες τα 4 addons εννοεις το GE το Scand το Vive la grance και το Italia ε?Τα αλλα που δινει στο bundle τωρα ειναι διακοσμητικα και δεν παιζουν ρολο...αρα μηπως τα παρω μεμονομενα το καθενα και οχι το Bundle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε οταν λες τα 4 addons εννοεις το GE το Scand το Vive la grance και το Italia ε?Τα αλλα που δινει στο bundle τωρα ειναι διακοσμητικα και δεν παιζουν ρολο...αρα μηπως τα παρω μεμονομενα το καθενα και οχι το Bundle. Τα 4 Addons που έχουν βγει μέχρι σήμερα είναι: Going East, Scandinavia, Vive La France και Italia. Τα άλλα που υπάρχουν είναι extra, όπως επιπλέον φορτία, skins, αξεσουάρ κτλ. Για να παίξεις το παιχνίδι δεν απαιτείται τίποτα πέρα από το base. Απλά οι χάρτες που βγαίνουν από την κοινότητα (όχι επίσημα) στήνονται πάνω στο πλήρες παιχνίδι, οπότε για να τους παίξεις θα πρέπει να έχεις όλο το πακέτο. Με λίγα λόγια είναι πόσο περιεχόμενο ζητάς. Αν τα πάρεις μεμονωμένα, τι ακριβώς κερδίζεις; Δεν έχω καταλάβει την απορία σου. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Σκέτο το παιχνίδι χωρίς κανένα DLC δεν θα το συνιστούσα προσωπικά! Ιταλία αλλά και Γαλλία, Σκανδιναβία είναι ανώτερα πλέον από κάθε άποψη από το κάπως παρωχημένο base game! Χάνει κανείς αρκετά νομίζω! Επίσης χωρίς DLC σχεδόν κανένας καλός χάρτης mod δεν θα δουλέψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Αν τα πάρεις μεμονωμένα, τι ακριβώς κερδίζεις Και καλα εννοω μην παρω το Bundle που περιεχει πραγματα που δεν ειναι σημαντικα και δωσω τα λεφτα μου εκει...ας παρω καλυτερα το base game και τα 4 Addons. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και καλα εννοω μην παρω το Bundle που περιεχει πραγματα που δεν ειναι σημαντικα και δωσω τα λεφτα μου εκει...ας παρω καλυτερα το base game και τα 4 Addons. Το bundle που ανέφερες πάντως, το κοίταξα τώρα και το βλέπω στα 2,65€ (-77%), όχι στα 12€ που είχες πει. http://store.steampowered.com/bundle/1923/Euro_Truck_Simulator_2_Essentials/ Παίρνεις από κλειδάδικο και τα άλλα 2 Addons πακέτο κοντά στα 15€ και είσαι έτοιμος. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 12 κάνει αλλά έχεις κάποια απ το bundle γι αυτό στο βγάζει 2,7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GjokerR είπε 12 κάνει αλλά έχεις κάποια απ το bundle γι αυτό στο βγάζει 2,7 Ναι πράγματι, έχω το base + τα 2 addons του πακέτου. Νόμιζα ότι είναι γενική τιμή ok τότε. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι άμα περάσεις από τον χάρτη του base game παθαίνεις ένα μίνι σοκ σε σχέση με τους υπόλοιπους χάρτες των DLC. Ευτυχώς τα mods στρώνουν κάπως τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Η αλήθεια είναι ότι άμα περάσεις από τον χάρτη του base game παθαίνεις ένα μίνι σοκ σε σχέση με τους υπόλοιπους χάρτες των DLC. Ευτυχώς τα mods στρώνουν κάπως τα πράγματα. Τι εννοεις φιλε Δημητρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα