Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

olympiakosgate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδες για καποιον αρχαριο θελω να μου προτείνεται ποια πακετα να αγορασω συνολο κανα 20αρικο...βρισκω το βασικο παιχνιδι κατω από 5ευρο ας πουμε...Μετα τι άλλο?

δευτερον μια τιμονιερα και γκαζι φρενο επισης πολύ αρχαριου και οικονομικα...Ουτε θελω χειροκηνιτα ουτε τιποτα.Θα τα χρησιμοποιώ αλλωστε και σε racing παιχνιδια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκέφτομαι κάποια στιγμή να ανεβάσω βιντεάκι για το πως να φτιάξετε το δικό σας lightbox που είναι σχετικά απλό.

Και ίσως μετά και skin για τα νέα scania. Η δυσκολία του skin είναι 100% στο editing και όχι στο πως θα το βάλεις μετά πάνω στα templates και στο game γενικότερα.

Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ρε παιδες για καποιον αρχαριο θελω να μου προτείνεται ποια πακετα να αγορασω συνολο κανα 20αρικο...βρισκω το βασικο παιχνιδι κατω από 5ευρο ας πουμε...Μετα τι άλλο?

δευτερον μια τιμονιερα και γκαζι φρενο επισης πολύ αρχαριου και οικονομικα...Ουτε θελω χειροκηνιτα ουτε τιποτα.Θα τα χρησιμοποιώ αλλωστε και σε racing παιχνιδια

Going East

Scandinavia

Vive La France

High power cargo

Heavy cargo pack

Special Transport

Cabin accessories

Italia

Wheel Customization

Ξεκινάς την λίστα από πάνω και αγοράζεις προς τα κάτω μέχρι να σου τελειώσει το 20αρικο :P.

Για τιμονιέρα το πιο φθηνό που μπορείς είναι να βρεις είναι από τις αγγελίες καμιά driving force gt που παίζει στα 50-70 ευρώ.

Ποιος είπε ότι χρειάζεται κανείς ελληνικό Mod για να έχει και κάνα ελληνικό φορτίο το παιχνίδι? B) Να ένα φορτίο ''Αρτα'' που εντοπίστηκε στην κίνηση κάπου στη Πολωνία! 

20180117134005_1.jpg.84dadb668b9dd25978f135e0bd9ef35f.jpg

• Like 1

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Θες τιμονιέρα με περιστροφή 900 μοιρών για αυτό το παιχνίδι αλλιώς δεν αξίζει κατά την γνώμη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

@citelisΜήπως ήταν Κυριλλικά και όχι Ελληνικά;

http://kotopoulaartas.gr/el/home.html

Ελληνικό skin είναι λογικά από αυτήν την εταιρία! Μάλλον περιλαμβάνεται στο cargopack του Jazzycat αλλά μου κάνει απίστευτη εντύπωση που έχει προσθέσει και ελληνικά φορτία ειδικά αφού δεν υπάρχει η Ελλάδα στο παιχνίδι (ούτε καν στα ProMods ακόμα)! Εκτός και αν πρόσθεσε ελληνικά φορτία με τη λογική ότι η Ελλάδα υπάρχει στο TSM! 

Επεξ/σία από citelis

39 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Θες τιμονιέρα με περιστροφή 900 μοιρών για αυτό το παιχνίδι αλλιώς δεν αξίζει κατά την γνώμη μου.

Αλλιως τι πρόβλημα θα εχω?θα είναι πολύ ευαισθητο το τιμονι?

Αλέξανδρε, οι τιμονιέρες που πόσταρες δείχνουν μια χαρά, αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι συμβατές με όλα τα Racing Games.
Ίσως να είναι πιο ασφαλές να πας μια μια γνωστή μαρκά, που θα υποστηρίζεται απο όλα τα παιχνδία.
Αλλα και πάλι δεν ξέρω. Μπορει καi αυτές να παιζουν σε όλα τα Racing Games.

Εγω δεν εχω άλλη εμπειρία από τιμόνια, εκτος απο την Logitech Driving Force Pro που έχω,(την ειχα πάρει μεταχειρισμένη απο εδω[γύρω στο 50ρικο] πριν καμια 10ετία, και ακόμα κρατάει γερά).
Παρόλο που εχει 900 μοιρες περιστροφή, σπάνια την εχω χρησιμοποιήσει στις 900 μοιρες. Ακόμα και στο Eurotruck. Συνήθως την κλειδώνω πιο χαμηλά.

Οποτε οι πάρα πολλές μοίρες για μένα δεν είναι τόσο σημαντικός λόγος για μια τιμονιέρα,(αρκει να υπάρχει τουλάχιστον 360 μοιρες περιστροφή) αλλα η συμβατότητα με τα παιχνίδια.
Αν πας για πολυ ρεαλισμό τοτε 900 μοιρες ειναι must φυσικά.

Τσέκαρε και εδώ για τιμές για το παιχνίδι.
https://www.instant-gaming.com/en/309-buy-key-steam-euro-truck-simulator-2/

Προσωπικά δεν εχω αγοράσει παιχνίδι απο αυτο το site, αλλα εχω δει άλλους που έχουν παρει.
Αν υπάρχει κάποιος με καλύτερο feedback για το site, ας δώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλα τη γριά μου δρομολόγιο. Με 370 άλογα ανεβήκαμε Δανία.....Old time classic...

ets2_00028.png.42a62d434a3753d16fe1dec663a5703d.png

Επεξ/σία από jimbalis
  • Like 4

3 ώρες πριν, InfinitySurfer είπε

Τσέκαρε και εδώ για τιμές για το παιχνίδι.
https://www.instant-gaming.com/en/309-buy-key-steam-euro-truck-simulator-2/

ναι και εγω τετοια site κοιταω,ελαχιστα παιχνιδια εχω παρει απο Steam,origin,uplay ολα απο κλειδαδικα.

Για τις τιμονιερες καταλαβα που το πας.Και σιγουρα οι 900 μοιρες δεν ειναι κριτιριο αγορας για μενα.Θα το ψαξω και στο εξωτερικο αν εχουν καμια δοκιμασμενη.Μεταχειρησμενη δεν ξερω αν θελω...Θα κοιταω και θασας ρωτησω παλι αν ειναι.

Το παιχνιδι αξιζει για Multi ομως?Αυτο σκεφτομαι?Εχει χαβαλε?μπορουμε να κανονισουμε να μπουμε μαζι?εχει νοημα?

17 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

ναι και εγω τετοια site κοιταω,ελαχιστα παιχνιδια εχω παρει απο Steam,origin,uplay ολα απο κλειδαδικα.

Για τις τιμονιερες καταλαβα που το πας.Και σιγουρα οι 900 μοιρες δεν ειναι κριτιριο αγορας για μενα.Θα το ψαξω και στο εξωτερικο αν εχουν καμια δοκιμασμενη.Μεταχειρησμενη δεν ξερω αν θελω...Θα κοιταω και θασας ρωτησω παλι αν ειναι.

Το παιχνιδι αξιζει για Multi ομως?Αυτο σκεφτομαι?Εχει χαβαλε?μπορουμε να κανονισουμε να μπουμε μαζι?εχει νοημα?

...και εγώ αυτήν την απορία έχω....για το Multiplayer.

Δεν εχω παίξει ποτέ, και θα ειχε πλάκα να πηγαίνεις με convoy...αλλα απο κάτι βίντεο που έχω δει, μοιάζει να ειναι πολύ μπελαλίδικο. Τα φορτηγά συμπεριφέρονται περίεργα...εχει κατι τρελές ούρες στα λιμάνια...κλπ....δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...