citelis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάλι αφαίρεσα όλα τα cargopack (ακόμα και αυτό των ίδιων των promods) και ο χρόνος φόρτωσης μειώθηκε στο μισό! Τώρα υπάρχουν κυρίως οι original εταιρίες του παιχνιδιού (Trameri, EuroGoodies, WGCC κλπ) και κάποιες που βάζουν τα ProMods σε νέες πόλεις ακόμα και χωρίς το TCP τους! Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται ένας αιώνας να φορτώσει πλέον ενώ το κακό είναι δεν υπάρχει πια ποικιλία φορτίων! Θέλω να κάνω ένα ξεδιάλεγμα τα cargopack αλλά πραγματικά είναι απίστευτο χάσιμο χρόνου το βάλε βγάλε πακέτα με φορτία και κάθε φορά να βλέπω τι νέο βάζει το κάθε πακέτο και πόσο ρεαλιστικό είναι! Παράδειγμα μερικά πακέτα βάζουν ότι φορτίο να 'ναι σε όποια εταιρία να 'ναι! Πχ είναι γελοίο να μεταφέρεις Coca Cola από τη TREE-ET που φυσιολογικά έχει ξυλεία! Αγόρασα και κάποια DLC με skins και μερικά πραγματικά αξίζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbalis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Flemming v tandem pack και δικό μου mod μετά. Όρεξη να έχεις να φτιάχνεις... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Για να μπει κανείς στη διαδικασία να μάθει να φτιάχνει mod πρέπει να έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο πέρα από διάθεση και όρεξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbalis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, citelis είπε Για να μπει κανείς στη διαδικασία να μάθει να φτιάχνει mod πρέπει να έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο πέρα από διάθεση και όρεξη! Εάν δεν έχεις γυναίκα ή γκόμενα φίλε μου όλα τα προλαβαίνεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Του πέρασα καινούργια βαφή και πρόσθεσα κάποια μπλιμπλίκια για να γίνει πιο μερακλήδικο! Και εννοείται ότι αμέσως βγήκαμε στον δρόμο γιατί πρέπει να βγάλουμε και τo μεροκάματο! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από dimitris21gr 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Κάτι που δεν περίμενα να δω ήταν Sisu φορτηγό στην κίνηση στο δρόμο! Αλλά αν πάει κανείς στη Σκανδιναβία (με ProMods) έχει κάποιες πιθανότητες να πετύχει! Σχετικό - άσχετο αλλά όσο απίστευτο κι αν ακούγεται είχα πετύχει κάποτε πριν χρόνια στην πραγματικότητα ένα Sisu φορτηγό κάπου στον Ασπρόπυργο! Πόση εντύπωση μου είχε κάνει τότε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbalis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Κάπου στην Πολωνία... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πρώτο μου skin είναι γεγονός. Θέλω δουλίτσα όμως ακόμα και καμιά καλή ιδέα! Και με αντίστροφα χρώματα δείχνει καλύτερο νομίζω. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από dimitris21gr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά να ρωτήσω κάτι να μου πείτε την άποψη σας για το παιχνίδι, πιστεύεται ότι μπορεί κάποιος να μάθει οδήγηση μέσα από το παιχνίδι; έστω και τα βασικά τις προτεραιοτητες και όλα τα σχετικά ας πούμε, είναι τόσο ρεαλιστικό το παιχνίδι που γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ρίξε μια ματιά στο city driving στο steam. Νομιζω θα σε καλύψει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό το παιχνίδι και πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι για να απαντήσει κανείς με απόλυτη βεβαιότητα φαντάζομαι πρέπει να είναι οδηγός φορτηγού και στη πραγματική ζωή! ΙΧ που οδηγάμε οι περισσότεροι στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από "σοβαρό", για τα δικά μου δεδομένα, editing και όχι απλά πράματα όπως με το skin της ΑΕΚ έφτιαξα skin για το Scania S High Roof 2016 με θέμα την Liverpool. Θα χρειαστείτε το mod που αφήνει να βάψεις και το παράθυρο ώστε να δείχνει όπως στην παρακάτω φωτο. Όποιος ενδιαφέρεται ας το κατεβάσει να μου πει καμιά γνώμη Κατεβάζετε από εδώ: http://www.mediafire.com/file/cl93ze13izq7h9u/Scania_S_2016_LFC.scs Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από dimitris21gr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλά όλοι Scania έχετε ? Πάντως πολύ καλή δουλειά στο skin! Προσωπικά δεν έχω επιχειρήσει να φτιάξω skin, το Iveco που χρησιμοποιώ συνήθως είναι μονόχρομο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το παιχνίδι παίρνει άλλη διάσταση αν μπορείς να κάνεις τα δικά σου skins. Γίνεται πιο προσωπικό. Ta skins είναι σχετικά απλά να τα μάθεις αν ασχοληθείς λίγο με το tool που δίνουν. Επίσης απο μια στιγμή και μετά, κόλλησα με τα Peterbuilt φορτηγα απο mods, και δεν ξαναοδήγησα κατι άλλο μετά. Petrbuilt, με custom skins που έφτιαχνα. Ειχα ένα παλιό του '50, και ένα πιο σύγχρονο. Το κακό ειναι οτι κάποια στιγμή αφου ειχα σταματήσει να παίζω εδω και καιρό, πέταξα όλον τον φάκελο με τα mods, γιατι ειχαν παλιώσει, αλλα ειχε μέσα και όλα τα skins που είχα φτιάξει. Μεγάλη χαζομάρα που δεν τα έσωσα αυτά...τουλάχιστον για μελλοντικές αναφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 τα μπουμπούκια μου... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα