p4n0s86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παρε δανειο για να παρεις νταλικα και ενεργοποιησε το fast travel για να μπορεις να πηγαινεις σε οποια πολη θες. Fast travel εννοείς απ' την κονσόλα, γράφοντας goto ...? Κι αφού πηγαίνω σε άλλη πόλη να περνάω απ' τα ερωτηματικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 To άτιμο το παιχνίδι σε κάποιες φάσεις είναι να το χαζεύεις πάντως! Το πήρα πριν από λιγες μερες και χαζεύω τα βράδια. Είχα και την g25 από παλιά, οπότε είναι μια χαρά. Παίζω στο αυτόματο, δεν ξέρω τι παίζει με τις ταχύτητες στις νταλίκες ακόμα Πρέπει σιγά σιγά να το ψάξω. Έχω την απλή έκδοση, χωρίς επιπλέον χάρτες. Τι mods προτείνετε να βάλω? Επίσης να γραφτώ στο World of trucks? Δίνει τίποτα επιπλέον, πχ έχει καλύτερα λεφτά στις μεταφορές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το τι mods προτείνει κανείς είναι μεγάλη κουβέντα. Εγώ χρησιμοποιώ καμια 10αρια. Τα πολύ βασικά όμως είναι να βάλεις κάποιο χάρτη. Υπάρχουν οι TSM και Pro mods. Ο πρώτος έχει και την Ελλάδα μέσα αλλά γενικά το περιεχόμενο του είναι copy paste τα textures, χωρίς ιδιαίτερη διαφοροποίηση από περιοχή σε περιοχή. Αντίθετα ο Pro mods είναι πολύ προσεγμένος με πολύ λεπτομέρεια στα τοπία. Να ξέρεις ωστόσο ότι και οι 2 απαιτούν να έχεις τα DLC going east, scandanavia, vive la france και προσεχώς θα θέλουν και την Ιταλία. Οπότε με αφορμή τις εκπτωσεις που παίζουν τώρα είναι πραγματική ευκαιρία να τα πάρεις όλα εκτός από την Ιταλία που είναι ακόμα ακριβή. Αν σε ενδιαφέρουν τα γραφικά και αντέχει το μηχάνημα σου προτείνω και Real Graphics Mod. Από εκεί και πέρα βάζεις ότι άλλο γουστάρεις. Από trailers και φορτηγά μέχρι paintjobs και αληθινά βενζινάδικα! Υπόψην ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμος σε επόμενα updates του παιχνιδιού να κατεβάσεις και τις αντίστοιχες εκδόσεις του κάθε mod που χρησιμοποιείς εκτός και αν συνεχίζει να δουλεύει χωρίς προβλήματα. για πιο μάρκετ μιλάς ? Steam market. Fast travel εννοείς απ' την κονσόλα, γράφοντας goto ...? Κι αφού πηγαίνω σε άλλη πόλη να περνάω απ' τα ερωτηματικά; Ακριβώς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά! Για πείτε και σε μένα τον άσχετο, πώς βάζω mods με καρότσες, όπως το Greek Chereau του φίλου Δημήτρη παραπάνω? Έχω το παιχνίδι με τις 3 επεκτάσεις (Going East, Scandanavia και Vive la France) αγορασμένες αλλά δεν ήξερα ό,τι μπορούν να μπουν και skins ανεξάρτητων παραγωγών Βασικά ο γιος μου παίζει αλλά λέω να ασχοληθώ και εγώ λιγουλάκι και δεν είναι κακή ιδέα να προσθέσουμε λίγο χρώμα ακόμα :) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κατεβάζεις το συμπιεσμένο αρχείο που έχει μέσα τα mods. Αν τα αρχεία που είναι μέσα στο zip/rar είναι .scs τότε τα πετάς μέσα στον φάκελο Έγγραφα/Euro Truck Simulator 2/mod. Διαφορετικά πετάς το ίδιο το συμπιεσμένο αρχείο στον ίδιο φάκελο. Μετά μέσα από το game, πριν μπεις στο προφίλ σου, θα δεις στα δεξία να λέει διαχειριστής mod. Μπαίνεις εκεί φορτώνεις τα mods ένα ένα και πατάς επιβεβαίωση όταν τελειώσεις. Tip 1: Ένα mod μπορεί να αποτελείται από περισσότερα από ένα αρχεία. Tip 2: Διάβαζε τις οδηγίες γιατί παίζει ρόλο η σειρά με την οποία φορτώνονται διαφορετικά mods για να παίζουν όλα μαζί απροβλημάτιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μια και απο εμενα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλό είναι άμα θέλει κανείς να βάλει πολλά mod (ειδικά χάρτες) να ψάχνει να βρει στις σελίδες των δημιουργών τη σωστή σειρά στο mod manager! Εγώ έχω ProMods, RusMap, Great Steppe και κάμποσα standalone cargo packs και δουλεύουν όλα τέλεια! Άλλα το είχα ψάξει αρκετά πως να τα τοποθετήσω! Μεγάλο αρνητικό το σχεδόν 10λεπτο που θέλει να φορτώσει! Συνήθως οι χάρτες πάνε κάτω κάτω! Τα promods για να δουλέψουν με το Rusmap θέλουν πολύ συγκεκριμένη σειρά πχ το connector μπαίνει πάντα πάνω από τα υπόλοιπα mod των δύο χαρτών! Σχετικά με τη σύγκριση TSM και ProMods έχω να πω ότι στο παρελθόν το βασικό υπέρ του TSM ήταν το μέγεθος αλλά τώρα τελευταία άρχισε να μεγαλώνει το ProMods που έχει πολύ ανώτερο περιβάλλον, λεπτομέρειες, τοπία κλπ! Αντίθετα το TSM έχει μια επαναληπτικότητα! Ελλάδα υπάρχει μόνο στο TSM αλλά και το ProMods σκοπεύει να φτάσει μέχρι εδώ (φαντάζομαι στην έκδοση 2.30 μιας και θα ζητάει Ιταλία αλλά μέχρι να βγει θα περάσει αρκετός καιρός). Το ProMods πάντως έχει και κάποια στενά σε διάφορες πόλεις που για να βγάλεις - βάλεις νταλίκα είναι πιο δύσκολο! Πάρτε και μια φώτο από μένα! Σε μια ωραία γέφυρα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για mods, έφτιαξα ένα collection από mod που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό στο steam από το workshop ώστε όποιος δεν γνωρίζει να μπορεί πολύ εύκολα να κάνει subscribe σε όποιο του αρέσει και να τα προσθέσει εύκολα στο παιχνίδι. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1252516343 Σημαντικό όποιος το δει να διαβάσει την περιγραφή! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από dimitris21gr 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Πολύ καλό. Μόλις επιστρέψω από διακοπές θα γράψω κι εγώ τα mods που χρησιμοποιώ τη σήμερον ημέρα. Μόλις 2-3 είναι από το workshop, τα υπόλοιπα είναι χύμα από διάφορες τοποθεσίες αλλά δεν έχω και τίποτα εξωπραγματικό. Από αυτά που αναφέρει ο dimitris21 έχω μόνο τα Realistic graphics και Sound Fixes αλλά και τα υπόλοιπα φαίνονται πάρα πολύ καλά, θα τα βάλω οπωσδήποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Κι εγώ αλλού ψάχνω για mods όχι στο workshop! Από χάρτες έχω: ProMods + RusMap + Great Steppe + Paris Rebuild Για την ώρα δουλεύουν μια χαρά και υπάρχει μία συνεργασία μεταξύ των δημιουργών τους ώστε να είναι εντάξει! Υπάρχουν κι άλλοι συμβατοί χάρτες από όσο ξέρω αλλά αποφεύγω να βάλω άλλους εκτός ίσως από το Scandinavia add-on που το σκέφτομαι! Ξέρω ότι αν αφαιρέσεις κάποιο χάρτη πιθανόν να συνεχίσει το παιχνίδι να δουλεύει χωρίς πρόβλημα! Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με τα γκαράζ που έχεις στις περιοχές ενός χάρτη που θα αφαιρεθεί! Μετά έχω σχεδόν τα Jazzycat's al traffic pack! Εκτός από το American traffic pack προφανώς ενώ το Russian traffic pack το έχω να εμφανίζονται στη Ρωσία (και Λευκορωσία και Καζακσταν) μόνο τα ρωσικά οχήματα! Γιατί και στη πραγματικότητα Kamaz δεν θα δεις στην υπόλοιπη Ευρώπη! Κάνα Lada ίσως επειδή παλιότερα εισάγονταν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες! Αυτά αφαιρούνται χωρίς κανένα θέμα οποτεδήποτε! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ProMods έχουν προσθέσει ένα αμερικάνικο Kenworth το οποίο υποτίθεται θα εμφανιζόταν ΜΟΝΟ στη Ρωσία σε κάποιες λίγες περιοχές που είχαν φτιάξει οι ίδιοι (όχι από το RusMap). Δημιουργήθηκε όμως mod conflict (νομίζω με τα δύο Painted Traffic pack by Jazzycat) με αποτέλεσμα να εμφανίζεται το Kenworth παρκαρισμένο παντού σε όλη την Ευρώπη! Δεν κυκλοφορούσε αλλά ήταν παντού παρκαρισμένο! Σε βενζινάδικα, συνεργεία κλπ. Ακολούθησα οδηγίες από τη σελίδα των ProMods και αφαίρεσα τελείως το Kenworth. Το πρόβλημα λύθηκε εν μέρει αλλά παραμένει καθώς όσο είναι ενεργοποιημένα τα δύο Painted traffic packs by Jazzycat τότε τα παρκαρισμένα παντού είναι DAF XF και τίποτα άλλο. Μικρό το κακό αλλά και πάλι ένα πάρκινγκ μόνο με DAF XF δε λέει! Μετά έρχονται τα cargopack! Σε αυτό που δίνω βάση είναι να είναι standalone και όχι replacement το κάθε πακέτο! Γιατί τα standalone απλά βάζουν νέα φορτία και τρέιλερ χωρίς να πειράζουν τα υπάρχων άρα με αυτό τον τρόπο μειώνονται οι πιθανότητες για mod conflict ή crash! Πάντως άμα αφαιρέσω ξαφνικά κάποιο cargopack mod τότε αυτό που γίνεται είναι να διακόπτεται η δουλειά που έχω αφήσει στη μέση και να ξαναβρίσκω τον τράκτορα πίσω στο βασικό γκαράζ μου στην Αυστρία! Άρα και σε περίπτωση που κάποιο cargopack σταματήσει να δουλεύει σε μελλοντική αναβάθμιση δεν ήρθε η καταστροφή! Και μια φώτο από το mod conflict που λέω παραπάνω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, δυστυχώς, το steam δεν περιλαμβάνει πολλά ωραία mods που μπορεί κανείς να βρει ψάχνοντας στο google. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το animated gates που το θεωρώ εξίσου σημαντική προσθήκη. Απλά το workshop προσφέρει ευκολία στην εγκατάσταση και αποφυγή των διαφημίσεων που τρώει κανείς στην μάπα κατεβάζοντας τα mod από τις διάφορες σελίδες καθώς και αυτόματη αναβάθμιση αυτών στην τελευταία έκδοση. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από dimitris21gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εννοείται ότι το steam είναι το καλύτερο μέρος από άποψη ποιότητας κατεβάσματος, ασφάλειας και αναβάθμισης! Απλά δυστυχώς τα περισσότερα καλά mod είναι παραέξω και όχι στο steam όπως στο ets2.lt και άλλες σελίδες! Το ProMods πχ μόνο από τη δική τους σελίδα μπορεί να κατέβει και μάλιστα δίνοντας 0,8€ γλιτώνεις τη φασαρία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbalis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Όποιος ενδιαφέρεται για ωραίους ήχους φορτηγών είναι ένα καταπληκτικό παλικάρι ο kapitan kriechbaum που ανεβάζει στο youtube. Έχει ήχο για κάθε μάρκα φορτηγού. Από scania 3-series(113,143), 4-series(124,144,164 άλλο ήχο για L6 και άλλο ήχο για v8), R-series. Και έχει βγάλει και ήχους για new generation scania και για s-series. Διαλέγετε και παίρνετε από stock sounds μέχρι και open pipe sounds ή open pipe with crackle... Εμένα προσωπικά οι γείτονες μου αναθεματίζουν κάθε φορά που βγάζει καινούργιο ήχο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Χρησιμοποιώ και εγώ το open pipe, είναι τέλειο. Δεν το έχει βγάλει όμως για τα new generation ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbalis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ναι έχει μόνο stock sound για τα καινούργια. Και για περισσότερο κάψιμο είναι κάποιος κύριος, από Πολωνία, ALMAR που φτιάχνει shifter knob για g25,27,29 και thrustmaster https://www.ebay.com/itm/ALMAR-SKRS-gearshift-knob-from-a-SCANIA-truck-ATS-ETS-Logitech-G29-G27-G25-/272592243319 καθώς και ένα modaki με το οποίο μπαίνουν πιο ρεαλιστικά οι ταχύτητες https://www.ebay.com/itm/ALMAR-SKRS-Opor-do-kierownic-Logitech-G25-G27-G29/272881968341?hash=item3f890864d5:g:~~IAAOSwYL9Z3Mef ... Δεν άντεξα και τα παρήγγειλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Πολύ ανυπόμονο το Al. Μην σταματήσω στην στροφή να βγάλω μια φωτό, αμέσως να κορνάρουν!!! Κάπου στην Λετονία, κουβαλώντας αρακά... Τσίμπησα και το Mighty Griffin DLC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα