citelis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι το promods είναι ο καλύτερος χάρτης mod για την ώρα! Απίστευτα τοπία, ωραίες πόλεις, εντυπωσιακοί κόμβοι! Και μάλιστα υπάρχει διαφορά στις πόλεις ανάλογα τη χώρα. Δηλαδή άλλο να είσαι στη Σερβία και άλλο στην Ελβετία! Και μάλιστα διάβασα στη σελίδα τους ότι δουλεύουν για την επέκταση στην Ελλάδα με τον Ε-75 και μέσω πλοίου από Ιταλία! Τα μόνα αρνητικά είναι ότι δεν δουλεύει καθόλου το special transport με το PromMods! Λογικά δουλεύουν πάνω σε αυτό αλλά για την ώρα είτε το έχεις είτε όχι δεν υπάρχει διαφορά δεν εμφανίζονται δρομολόγια special transport! Και άλλο ένα αρνητικό είναι ότι κάνει αιώνες να φορτώσει πλέον! Ίσως σε SSD είναι καλύτερα τα πράγματα! Βέβαια σε SSD είναι ο φάκελος με τα mod αλλά το παιχνίδι είναι εγκατεστημένο σε εξωτερικό HDD οπότε δεν είμαι σίγουρος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ClbKXX954AY Στο βιντεο φαινονται τα νεα renault και man.Λετε να τα βαλουν οπως και τα νεα scania? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι το promods είναι ο καλύτερος χάρτης mod για την ώρα! Απίστευτα τοπία, ωραίες πόλεις, εντυπωσιακοί κόμβοι! Και μάλιστα υπάρχει διαφορά στις πόλεις ανάλογα τη χώρα. Δηλαδή άλλο να είσαι στη Σερβία και άλλο στην Ελβετία! Και μάλιστα διάβασα στη σελίδα τους ότι δουλεύουν για την επέκταση στην Ελλάδα με τον Ε-75 και μέσω πλοίου από Ιταλία! Τα μόνα αρνητικά είναι ότι δεν δουλεύει καθόλου το special transport με το PromMods! Λογικά δουλεύουν πάνω σε αυτό αλλά για την ώρα είτε το έχεις είτε όχι δεν υπάρχει διαφορά δεν εμφανίζονται δρομολόγια special transport! Και άλλο ένα αρνητικό είναι ότι κάνει αιώνες να φορτώσει πλέον! Ίσως σε SSD είναι καλύτερα τα πράγματα! Βέβαια σε SSD είναι ο φάκελος με τα mod αλλά το παιχνίδι είναι εγκατεστημένο σε εξωτερικό HDD οπότε δεν είμαι σίγουρος! Όπα όπα φτιαχνουνε Ελλάδα; πότε; δηλαδη θα εχει και εγνατια οδο μεσα; και χωρια; Σε ssd που το έχω κάνει κάπου στα 4 λεπτά περίπου να γεμίσει, στον άλλον τον μηχανικό αν το βάλω κάνει 6 λεπτά δεν εχει και μεγάλη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Στην επίσημη σελίδα τους (του ProMods) αναφέρουν ότι εργάζονται πάνω στην επέκταση προς Ελλάδα και μέσω Ιταλίας και μέσω Σκοπίων! Για να το λένε οι ίδιοι κάτι θα ξέρουν! Ωραίο το video από πάνω! Ελπίζω ότι θα δούμε νέα Renault και ΜΑΝ σύντομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες αν έχετε τον χρόνο ασχοληθείτε με την παράδοση των δώρων γιατί άμα κάνεις και τα 12 δρομολόγια, σε συνδυασμό και με τις 4 κάρτες που δίνει κάθε μέρα το steam στις εκπτώσεις, βγάζεις χονδρικά ένα 3 ευρώ χαλαρά. Έβαλα και άλλα 2 και τσίμπησα φτηνά DLC που ήθελα και τώρα πλέον μου λείπει μόνο η Ιταλία και το special transport τα οποία έτσι και αλλιώς δεν είναι σε έκπτωση τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 πρεπει να βγαλουμε τα μοντς με τους χαρτες για τα δωρα. το ιδιο ειχε συμβει κ περσι. μαλλον αδυνατο για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ μια χαρά το έκανα με Promods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 εμενα μολις μου πεταξε μηνυμα οτι δε θα προσμετρησει η διαδρομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Είναι ανάλογα τη διαδρομή. Σε παρόμοια περίπτωση που πήγα να περάσω απέναντι με καράβι, μου έβγαλε ότι δεν μπορεί να συγχρονιστεί με το World of Trucks και αναγκάστηκα να εγκαταλείψω την αποστολή. Τουναντίον σε κοντινή μεταφορά εσωτερικά της Γαλλίας δούλεψε μια χαρά και μέτρησε την αποστολή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ δεν έχω ασχοληθεί καν! Δεν έχω συνδέσει το προφίλ μου με το WOT! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Απο τη βιασύνη μου δεν ειχα δει οτι είχε περιθώριο μεχρι 22 Ιανουαρίου για τα δώρα.Νομιζα οτι ηταν μεχρι 22 δεκεμβριου και τα παρέδωσα όλα στις 21 του μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Είχα καιρό να παίξω και είπα να ασχοληθώ με τις εορταστικές παραδόσεις, αλλά μπαίνω και δεν μου τις βγάζει (με νέο save). Πρέπει να έχεις δική σου νταλίκα και να έχεις ανοίξει τον χάρτη σε αρκετές πόλεις; Πω ρε γαμώτο και δεν βρίσκω τα saves μου, άντε τώρα να το καταφέρω απ' την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παρε δανειο για να παρεις νταλικα και ενεργοποιησε το fast travel για να μπορεις να πηγαινεις σε οποια πολη θες. @gildo οσο πιο γρηγορα κανεις τις παραδοσεις τοσο πιο ακριβα μπορεις να πουλησεις τα drops που σου δινουν στο μαρκετ οποτε αν τα πουλησες μια χαρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παρε δανειο για να παρεις νταλικα και ενεργοποιησε το fast travel για να μπορεις να πηγαινεις σε οποια πολη θες. @gildo οσο πιο γρηγορα κανεις τις παραδοσεις τοσο πιο ακριβα μπορεις να πουλησεις τα drops που σου δινουν στο μαρκετ οποτε αν τα πουλησες μια χαρα. για πιο μάρκετ μιλάς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το πήρα πριν από λιγες μερες και χαζεύω τα βράδια. Είχα και την g25 από παλιά, οπότε είναι μια χαρά. Παίζω στο αυτόματο, δεν ξέρω τι παίζει με τις ταχύτητες στις νταλίκες ακόμα Πρέπει σιγά σιγά να το ψάξω. Έχω την απλή έκδοση, χωρίς επιπλέον χάρτες. Τι mods προτείνετε να βάλω? Επίσης να γραφτώ στο World of trucks? Δίνει τίποτα επιπλέον, πχ έχει καλύτερα λεφτά στις μεταφορές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα