gildo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αυτα ειναι. Σαν να παιζεις αλλο παιχνιδι θα ναι. Καλα ταξιδια !! Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα.Euro truck simulator 2 χωρις nzeppo γινεται?Εμ,δεν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 18 ευρώ και τα δύο από instant gaming, τα τσίμπησα. Μένει να δω τι mods έχω ήδη, να τα αναβαθμίσω (ή να ξηλώσω ότι δεν χρειάζεται πλέον), να κατεβάσω το promods map, να σετάρω τιμονιέρα και μοχλό ταχυτήτων (κάπου είδα ότι υπάρχει μια επιλογή με ranges ώστε να κουμπώνουν οι ταχύτητες 7-12 πάνω από τις 1-6) και να πείσω τη γυναίκα ότι έχω μια πάρα πολύ σοβαρή δουλειά να κάνω, οπότε δεν θα πρέπει να με ενοχλήσει καθόλου. Thanks στον dimitris21gr για τα mods που πρότεινε. Έχω καιρό να παίξω και άρα έχω μείνει λίγο πίσω στο ποια είναι trendy αυτόν τον καιρό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ λέω να μαζευτούμε για κανένα online παρέα δρομολόγιο... Δες και το truckers mp, είναι το Mod για multiplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbalis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να βρούμε από Ελλάδα το SKRS shifter? Έχω σκάσει να το βρω αλλά που να μπλέξεις με εξωτερικό για να το φέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ ωραίο (αλλά και αρκετά ακριβό) εργαλείο! Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι, πολύ χλωμό το κόβω να μπορείς να το βρεις Ελλάδα αυτό το πράγμα. Εγώ στο δικό μου shifter έχω κουμπώσει την γκουμούτσα της Sparco, η οποία ναι μεν δεν πολυβολεύει για το MX5 του iRacing αλλά για τις νταλίκες είναι λίρα εκατό. Το SKRS είναι άλλη φάση βέβαια γιατί διευκολύνει πολύ με τα 12τάχυτα κιβώτια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbalis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να το πάρω αλλά θέλω να σιγουρευτώ οτι λειτουργεί και με τα 12τάχυτα και με τα 18τάχυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ήρθε η ώρα να πάρει και η Ευρώπη τα δωράκια της! Αν και τον καιρό του παιχνιδιού δεν το λες και γιορτινό... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Νομιζα οτι ημουν ο μονος που το εχει καψει τελευταια το παιχνιδι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 http://www.e-shop.gr/esperanza-egw101-drift-gaming-steering-wheel-pc-ps3-p-PER.580449 Παιδιά καλησπέρα βρήκα και αυτή την τιμονιερα να την πάρω για το παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Έχουμε εκπτώσεις από 33 ως 75% σε διάφορα DLC του παιχνιδιού, τσίμπησα το cabin accessories και 2 high value cargos. Για ελέγξτε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Έχουμε εκπτώσεις από 33 ως 75% σε διάφορα DLC του παιχνιδιού, τσίμπησα το cabin accessories και 2 high value cargos. Για ελέγξτε το. Τα ειδα και ειναι και διλημα κιολας γιατι εχουνε 12,50Ε ολα τα dlc εκτος απο της ιταλιας τρομερη τιμη ειναι αλλα ποιο πολυ θελω την τιμονιερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 τα ευρωπαικά dlc είναι σε προσφορά στο steam και θα τα κάνω σκούπα Μέχρι να τελειώσω το ταξίδι στην Αμερική θα έχει πέσει και η Ιταλία να το πιάσω όλο μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 https://www.worldoftrucks.com/en/image_detail.php?id=00000000002F8903&back=online_profile.php%3Fid%3D45692 γιατί τα χιλιόμετρα και η απόσταση δεν είναι τελικά μικρή χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citelis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έχω όλα τα DLC αγορασμένα στο Steam αλλά πρόσφατα έβαλα ProMods και RusMap και κόλλησα με αυτά! Τεράστιος χάρτης αλλά πολύ προσεκτική δουλειά! Επίσης συνδυασμένα με mod που προσθέτει διάφορα νέα οχήματα στους δρόμους και έγινε άλλο παιχνίδι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ έχω όλα τα DLC αγορασμένα στο Steam αλλά πρόσφατα έβαλα ProMods και RusMap και κόλλησα με αυτά! Τεράστιος χάρτης αλλά πολύ προσεκτική δουλειά! Επίσης συνδυασμένα με mod που προσθέτει διάφορα νέα οχήματα στους δρόμους και έγινε άλλο παιχνίδι! οντως φιλε μου οι pro mods δεν υπαρχουν εγω ακομα δεν τους δοκιμασα αλλα εχω βαλει τους αλλους μεγαλους χαρτες απο το mario map και είναι για μεγάααααλα ταξίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα