p4n0s86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή έχω κι εγώ Thrustmaster την RGT Force Feedback έχω την ίδια απορία. Η τιμονιέρα έχει 2 modes, ένα που το τιμόνι είναι ελεύθερο και εύκολο, αλλά δεν έχει αυτόματη επαναφορά και ένα με αυτόματη επαναφορά σαν "υδραυλικό" αλλά πολύ σκληρό και δύσκολο στον χειρισμό, θέλει δύναμη και κουράζει μετά από ώρα. Υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι αντίστροφα, σε mode "υδραυλικό" δηλαδή με αυτόματη επαναφορά έπρεπε να είναι πολύ χαλαρό το τιμόνι. Δεν έχω βρει αν φταίει κάποια ρύθμιση ή αν είναι έτσι η συγκεκριμένη. Για το ότι τρέμει πολύ είναι το Force Feedback ok, απλά το φτιάχνεις απ' τα settings στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά αυτό δεν ξέρω.
panos0100 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το force feed back δεν με πειραζει, λειτουγει συνεχεια ειναι ετσι η τιμονιερα, δηλαδη οσο εχει το γκαζι πατημενο ή το φρενο ή στριβεις το τιμονι λειτουργει συνεχεια, ευτηχως εχει ρυθμισει για σβηνει τελειως, το θεμα ειναι αυτο με την σκληροτητα τωρα μαλον ετσι θα ειναι, αν και σε καποιες τιμονιερες logitech ηταν τελειως χαλαρο το τιμονι οταν αρχιζε το παιχνιδι, και το ρυθμιζες μεσα απο τις ρυθμισεις, αυτη εδω ειναι οτι εχει απο μονη της μεσα στο παιχνιδι οτι και να κανω δεν πιανει
panos0100 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι τώρα, έβαλα την έκδοση 1,27 και είπα να ανοίξω τις παραβάσεις πως μπορείς να προλάβεις μέσα στον χρόνο για μια απόσταση πχ 5000 χιλιομέτρων και μέσα σε αυτό το κομμάτι πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας, απλά δεν γίνεται, 10 ώρες νομίζω είναι ο ύπνος; βάλε και την κίνηση, τις αστυνομίες δεν ξέρω γιατί της βάλανε και πρέπει να πηγαίνεις με 70 ή όσο λέει το όριο έτσι δεν προλαβαίνεις ούτε για πλάκα
p4n0s86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι τώρα, έβαλα την έκδοση 1,27 και είπα να ανοίξω τις παραβάσεις πως μπορείς να προλάβεις μέσα στον χρόνο για μια απόσταση πχ 5000 χιλιομέτρων και μέσα σε αυτό το κομμάτι πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας, απλά δεν γίνεται, 10 ώρες νομίζω είναι ο ύπνος; βάλε και την κίνηση, τις αστυνομίες δεν ξέρω γιατί της βάλανε και πρέπει να πηγαίνεις με 70 ή όσο λέει το όριο έτσι δεν προλαβαίνεις ούτε για πλάκα Τις δουλειές να τις παίρνεις αφού έχεις κοιμηθεί και να είναι κοντά σου, ούτως ώστε να ξεκινάς το ταξίδι αμέσως και ξεκούραστος και να μην χρειάζεται να σταματήσεις για ύπνο. Επίσης σχεδόν αμέσως όταν κάνεις new game, μετά από μερικές δουλειές φτάνεις να έχεις μαζέψει 2 πόντους, οπότε τουλάχιστον 1 δώστον στην παράδοση εντός χρόνου. Τέλος, όσον αφορά τα όρια, στους περισσότερους αυτοκινητόδρομους μπορείς να το τρέξεις και πάνω απ' το όριο, σε λίγες περιοχές θα έχει κάμερες. Οι περισσότερες είναι σε γέφυρες και μέσα στην πόλη. Εξαιρέσεις αν θυμάμαι καλά είναι Γαλλία και UK που σε καμπανιάζουν και στους γρήγορους δρόμους, αλλά όσο παίζεις και περνάς από περιοχές μαθαίνεις και που μπορείς να το τρέξεις χωρίς πρόβλημα. 1
mclein Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 εγω γιατι θυμαμαι οτι στο παιχνιδι το μονο που δν ειναι προβλημα ειναι ο χρονος ; στις περισσοτερες αποστολες ο χρονος ειναι διπλασιος απ'οσο χρειαζεται καποιος.
panos0100 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Να ηταν οι καμερες μονο καλα θα ηταν στην εκδοση 1,27 πλεον εχουνε βαλει και αστυνομιες που σε βαζουνε προστιμο για οριο ταχυτητας, επισης ξεκουραστος πιανω μια δουλεια, ακομα παιρνω απο εργοδότες δουλειά και καθε 10 ωρες πρεπει να ξεκουραζεται ο οδηγος
p4n0s86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 εγω γιατι θυμαμαι οτι στο παιχνιδι το μονο που δν ειναι προβλημα ειναι ο χρονος ; στις περισσοτερες αποστολες ο χρονος ειναι διπλασιος απ'οσο χρειαζεται καποιος. Πράγματι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα ο χρόνος, αλλά αν δεν κάνεις και σωστή διαχείριση πχ αν πηγαίνεις να παίρνεις δουλειές 2 ώρες μακριά και να ξεκινάς χωρίς να είσαι ξεκούραστος, εύκολα πέφτεις στην παγίδα και στις αρχικές δουλειές ο χρόνος παράδοσης απαγορεύει να σταματήσεις έστω και 1 φορά για ύπνο. Να ηταν οι καμερες μονο καλα θα ηταν στην εκδοση 1,27 πλεον εχουνε βαλει και αστυνομιες που σε βαζουνε προστιμο για οριο ταχυτητας, επισης ξεκουραστος πιανω μια δουλεια, ακομα παιρνω απο εργοδότες δουλειά και καθε 10 ωρες πρεπει να ξεκουραζεται ο οδηγος Τι ακριβώς σε δυσκολεύει, απ' τη στιγμή μάλιστα που λες ότι ακόμη παίρνεις έτοιμες δουλειές και δεν έχεις δική σου νταλίκα; Ο παίκτης ξεκινά πάντα ξεκούραστος και στο σημείο του φορτίου, οπότε ποιο είναι το πρόβλημα;
panos0100 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα ειναι αυτο με τα περιπολικα οτι λιγο παρα πανω να πας απο 70 πχ που λεει η πινακιδα πλωρωνεις προστιμα, αρα πας οσο λεει η πινακιδα, και με κινηση γιατι εχω βαλει και αυτο το mod να εχει κινηση ο δρομος δεν προλαβαινεις να φτασεις
p4n0s86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα ειναι αυτο με τα περιπολικα οτι λιγο παρα πανω να πας απο 70 πχ που λεει η πινακιδα πλωρωνεις προστιμα, αρα πας οσο λεει η πινακιδα, και με κινηση γιατι εχω βαλει και αυτο το mod να εχει κινηση ο δρομος δεν προλαβαινεις να φτασεις Άρα εσύ "φταις" που δυσκόλεψες το gameplay, βάζοντας mods με αυξημένο traffic. Αυτό τώρα το ανέφερες. Το παιχνίδι από μόνο του δηλαδή είναι ok στο θέμα χρόνου. Οπότε η λύση είναι απλή, βγάζεις το mod αφού βλέπεις ότι επηρεάζει αρνητικά.
panos0100 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Το παιχνίδι από μόνο του δεν πρέπει να έχει θέμα στην απλή έκδοση, και δεν είχε κιόλας απ οτι θυμάμαι, στην 1,27 που το παίζω από μόνη της αυτη η έκδοση εχει βάλει περιπολικά μέσα της τροχαίας δεν μπορείς να πας ποιο πάνω απο το οριο που λεει ο κάθε δρόμος σε βαζουνε πρόστιμο, επίσης εχω βάλει mario map εκει έχασα το μυαλό μου ο χάρτης είναι τεράστιος δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, επίσης έβαλα διάφορες εποχες ανάλογα θα επιλέγω αυτή που βρισκόμαστε, εχω βαλει για την φωτεινότητα, εχω βαλει για τους ήχους, να είναι ποιο ρεαλιστικοί, εχω βάλει για τις βροχές, τώρα έβαλα και λαστοιχα, δυστυχώς αλλα mods το παιχνίδι δεν τα παίρνει είναι είδη βαρύ πάρα πολύ, και κυρίως με τους χάρτες κάνει 5 λεπτά να γεμίσει και ειναι σε ssd. Τέλος πάντων θα το βρω ίσως βγάλω την κούραση ίσως βγάλω πάλι τις παραβιάσεις, με δυσκολεύουν πάρα πολύ οι ταχύτητες δεν μπορώ να της βάλω σωστά, έχει 12 το φορτηγό άλλα και πάλι δυσκολεύομαι
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Παιδια εχω και εγω το παιχνιδι και εχθες δοκιμασα να βαλω ελληνικο χαρτη κλπ και μολις ξεκιναω κρασαρει και με πεταει εξω. εχω ολα τα dlc και εχω βαλει την σωστη εκδοση για το παιχνιδι. Δοκιμασα να ξεκινησω και νεο παιχνιδι αλλα το ιδιο παλι... καμια βοηθεια
p4n0s86 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Παιδια εχω και εγω το παιχνιδι και εχθες δοκιμασα να βαλω ελληνικο χαρτη κλπ και μολις ξεκιναω κρασαρει και με πεταει εξω. εχω ολα τα dlc και εχω βαλει την σωστη εκδοση για το παιχνιδι. Δοκιμασα να ξεκινησω και νεο παιχνιδι αλλα το ιδιο παλι... καμια βοηθεια Αν χωρίς τον χάρτη δεν κρασάρει, φταίει ο χάρτης 100%. Το γιατί είναι άλλο καπέλο που πρέπει να το ψάξεις στη σελίδα των δημιουργών του. Έχεις κι άλλα mods παράλληλα; Αν ναι, ψάξε αν συμβαδίζουν όλα μεταξύ τους, ενώ ακόμη κι αν συμβαδίζουν πρέπει να μπαίνουν με συγκεκριμένη σειρά στον mod manager.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αν χωρίς τον χάρτη δεν κρασάρει, φταίει ο χάρτης 100%. Το γιατί είναι άλλο καπέλο που πρέπει να το ψάξεις στη σελίδα των δημιουργών του. Έχεις κι άλλα mods παράλληλα; Αν ναι, ψάξε αν συμβαδίζουν όλα μεταξύ τους, ενώ ακόμη κι αν συμβαδίζουν πρέπει να μπαίνουν με συγκεκριμένη σειρά στον mod manager. οταν βγαζω το πρωτο κομματι απο τα mods δουλευει το παιχνιδι και δειχνει την ελλαδα στον χαρτη αλλα δν μπορω να κανω τιποτα αλλο. αλλα mods δεν εχω μονο αυτα για τους χαρτες. το εψαξα και στο επισημο φορουμ αλλα ακρη δν βγηκε. εχεις εσυ να μου στειλεις καποιο λινκ για τους χαρτες για την τελευταια εκδοση..
p4n0s86 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 οταν βγαζω το πρωτο κομματι απο τα mods δουλευει το παιχνιδι και δειχνει την ελλαδα στον χαρτη αλλα δν μπορω να κανω τιποτα αλλο. αλλα mods δεν εχω μονο αυτα για τους χαρτες. το εψαξα και στο επισημο φορουμ αλλα ακρη δν βγηκε. εχεις εσυ να μου στειλεις καποιο λινκ για τους χαρτες για την τελευταια εκδοση.. Μιλάμε για γνήσιο ή όχι; Αν αφαιρείς κάποιο αρχείο που χρειάζεται ο χάρτης λογικό είναι να μη σου δουλεύει μετά. Εγώ σε ρώτησα αν κρασάρει το παιχνίδι χωρίς τον χάρτη. Αν παίζει κανονικά τότε φταίει ο χάρτης 100%. Το τι μπορεί να είναι σ' αυτή την περίπτωση και σου κρασάρει με τον χάρτη προφανώς και δεν γίνεται να στο λύσει κανένας μας, χίλια πράγματα μπορεί να φταίνε, ειδικά αν δεν το έχεις γνήσιο. Δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι σε 64bit mode με DirectX (υπάρχει η επιλογή στο Steam όταν πατάς Play), γιατί τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί με mods έπρεπε να ξεκινάει έτσι το παιχνίδι για να δουλέψει σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μιλάμε για γνήσιο ή όχι; Αν αφαιρείς κάποιο αρχείο που χρειάζεται ο χάρτης λογικό είναι να μη σου δουλεύει μετά. Εγώ σε ρώτησα αν κρασάρει το παιχνίδι χωρίς τον χάρτη. Αν παίζει κανονικά τότε φταίει ο χάρτης 100%. Το τι μπορεί να είναι σ' αυτή την περίπτωση και σου κρασάρει με τον χάρτη προφανώς και δεν γίνεται να στο λύσει κανένας μας, χίλια πράγματα μπορεί να φταίνε, ειδικά αν δεν το έχεις γνήσιο. Δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι σε 64bit mode με DirectX (υπάρχει η επιλογή στο Steam όταν πατάς Play), γιατί τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί με mods έπρεπε να ξεκινάει έτσι το παιχνίδι για να δουλέψει σωστά. Ναι γνησιο το εχω. Απο το steam. Οκ σε ευχαριστω θα δοκιμασω και αυτο και ευχομαι να δουλεψει Ναι γνησιο το εχω. Απο το steam. Οκ σε ευχαριστω θα δοκιμασω και αυτο και ευχομαι να δουλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα