Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έβαλα ένα mod για χάρτες το mario map κάπως έτσι, οι χάρτες είναι φανταστικοί, ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια πολλές ακόμα ομορφιές  ποιο πολλές χώρες όπως Αμερική τουρκία Ρωσία Ασία  κα το κακό είναι όμως οτι ξενέρωσα άσχημα γιατί σε αρκετές εχει bug και σταματάει το πετάει έξω το παιχνίδι, δεν ξέρω  τους  έχει βάλει κανένας αυτούς τους χάρτες; ή αν έχουνε φτιαχτεί αυτά τα bugs να το βάλουμε; είναι κριμας δηλαδή, βάλανε και νέα Πέραμος  όπως είδα στην καβάλα η θεσσαλονικη όπως βλέπω είναι ίδια σχεδόν αν και δεν είναι καινούριο αυτό με τους χάρτες  έχει τεράστια διαφορά με τους tsm map που έχω τώρα αυτοί δεν έχουνε κανένα bug αλλα δεν έχουνε ούτε τις μισές χώρες μέσα,

Αν μιλάμε για γνήσιο ETS2 και όχι "πειρατικό", στην οποία περίπτωση τρέχα γύρευε αν φταίει κάτι σ' αυτό ή στα mods, τότε συμβαίνει ένα απ' τα παρακάτω:

• Δεν συμβαδίζει η έκδοση του mod με την έκδοση του ETS2 (θα αναφέρει εκεί που το κατέβασες μέχρι ποια έκδοση είναι συμβατό)
  • Δεν έχεις βάλει σε σωστή σειρά προτεραιότητας τα αρχεία στον mod manager (επίσης θα αναφέρεται με ποια σειρά μπαίνουν)
  • Έχεις άλλα mods που πιθανώς δεν συμβαδίζουν με το mario map (όχι απαραίτητα χάρτες, οτιδήποτε, δοκίμασε το σκέτο)
  • Δεν έχεις όλα τα DLC's που απαιτεί ο χάρτης (λογικά μέχρι και το Vive La France)
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον το vive la france δεν το εχω ειναι η αληθεια, επισης το παιχνιδι ειναι απο τον θειο που εχω, αν ομως παιζει αυτος χαρτης τελεια να παρω το παιχνιδι σε αυθεντικο, ομως δεν ειδα να τον εχει καπου το steam αυτο τον χαρτη αρα ειναι unoficial επισης το παιχνιδι και σκετο χωρις τα mods παλι ο χαρτης εχει θεμα με οποια σειρα και να μπουνε η εκδοση ειναι η 1,25 που εχω αλλα και στην 1,26 τα ιδια προβληματα εχουνε κριμα κριμα κριμα  δεν ξερω αν τον εχει δοκιμασει κανεις και αν παιζει κανονικα

Δημοσ.

Λοιπον το vive la france δεν το εχω ειναι η αληθεια, επισης το παιχνιδι ειναι απο τον θειο που εχω, αν ομως παιζει αυτος χαρτης τελεια να παρω το παιχνιδι σε αυθεντικο, ομως δεν ειδα να τον εχει καπου το steam αυτο τον χαρτη αρα ειναι unoficial επισης το παιχνιδι και σκετο χωρις τα mods παλι ο χαρτης εχει θεμα με οποια σειρα και να μπουνε η εκδοση ειναι η 1,25 που εχω αλλα και στην 1,26 τα ιδια προβληματα εχουνε κριμα κριμα κριμα  δεν ξερω αν τον εχει δοκιμασει κανεις και αν παιζει κανονικα

Ο χάρτης απαιτεί και το Vive La France για να παίξει σωστά, εκτός αν είναι κάποια παλιότερη έκδοση. Αυτό είναι το ένα σίγουρο πρόβλημα. Ένα άλλο -πιθανό- πρόβλημα είναι ότι δεν το έχεις γνήσιο. Επίσης, όλα τα mods unofficial είναι, αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την αυθεντικότητα του ETS2. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Δημοσ.

Παντως στα σχολια που διαβασα ουτε ενας δεν λεει οτι παιζει μια χαρα ολοι αναφερουν για bugs σε διαφορες χωρες δυστηχως, εσυ το εχεις αυτο το mod παιζει κανονικα;

Δημοσ.

Παντως στα σχολια που διαβασα ουτε ενας δεν λεει οτι παιζει μια χαρα ολοι αναφερουν για bugs σε διαφορες χωρες δυστηχως, εσυ το εχεις αυτο το mod παιζει κανονικα;

Όχι δεν το έχω, αλλά σου ξαναλέω ότι λογικά θα θέλει όλα τα DLC's, όπως οι περισσότεροι χάρτες (στις νέες εκδόσεις τους). Απ' τη στιγμή που δεν τα έχεις, δεν έχει νόημα να ψάχνουμε, ξεκινάς απ' αυτό που είναι σίγουρα ένα θέμα που πρέπει να το λύσεις για να το αφαιρέσεις απ' τις πιθανές αιτίες που κρασάρει.

Όταν το λύσεις ψάχνεις το επόμενο πιθανό σενάριο και πάει λέγοντας, δεν μπορείς να βρεις έτσι εύκολα τι φταίει σε τέτοιες περιπτώσεις. Φυσικά μπορεί και να φταίει το ίδιο το mod, αλλά απ' τη στιγμή που δεν είσαι εσύ ok με τις προδιαγραφές που ζητάει, δεν μπορείς να ξέρεις.

Δημοσ.

Μάλιστα, κατάλαβα θέλει ψάξιμο, αν δω ότι παίζει, θα τα πάρω όλα σε αυθεντικά μετά, αυτός ο χάρτης είναι και στο steam ή οχι; γιατί δεν τον βλέπω, επισης μηπως υπαρχει κανενα mod για ρεαλιστικη ζημια; πχ οταν χτυπαω καποιον να φενεται ζημια στην νταλικα

Δημοσ.

Μάλιστα, κατάλαβα θέλει ψάξιμο, αν δω ότι παίζει, θα τα πάρω όλα σε αυθεντικά μετά, αυτός ο χάρτης είναι και στο steam ή οχι; γιατί δεν τον βλέπω, επισης μηπως υπαρχει κανενα mod για ρεαλιστικη ζημια; πχ οταν χτυπαω καποιον να φενεται ζημια στην νταλικα

Με τα μοναδικά mods που έχω ασχοληθεί είναι το TSM (map) και κανα δυο απ' το workshop. Έχω καιρό να βάλω χάρτη, για τον λόγο που σου είπα, θέλει όλα τα DLC και δεν έχω το Vive La France ακόμη.

Μπορείς να τσεκάρεις και μόνος σου τι υπάρχει στο workshop του ETS2 στο steam εδώ. Τους χάρτες δεν νομίζω ότι τους έχει, αλλά αυτό ξαναλέω δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που είναι unofficial ή που τους κατεβάζεις από κάποια sites. Το παιχνίδι τους δέχεται κανονικά, αρκεί να είναι γνήσιο.

Και δεν το λέω από ηθικής πλευράς το να έχεις γνήσιο το ETS2 (αν και καλό είναι όσα μας αρέσουν να τα αγοράζουμε όταν μπορούμε), αλλά στην πράξη να είσαι σίγουρος πως δεν προέρχεται από αυτό το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Δημοσ.

Μα όχι το παιχνίδι αξίζει και 1000Ε να το έχεις αυθεντικό έχει κάνει τεράστια επιτυχία με τα mods ειδικά είναι άλλο παιχνίδι, τώρα θα τα κοιτάξω όλα αυτά θα βάλω και αυτό με την γαλλια να δω αν όντως έφταιγε αυτό, άλλα αν πάλι το πετάει έξω τοτε ειναι το mod καθαρά

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει το ξενύχτησα εχτές τα κατάφερα, δοκίμασα τα πάντα από εκδόσεις μέχρι mods και διάφορα άλλα, τελικά ήταν η εκδοση του παιχνιδιού εβαλα την 1,27 πριν είχα την 1,25 στην καινούρια λεει τα φτιάξανε τα bugs αντε να δούμε Ρωσία πάντως μπαίνει κανονικά, το κακό είναι οτι δεν παίρνει αλλα mods αλλα πως να πάρει αφου το παιχνίδι εγινε 100 φορές  τεράστιο

Δημοσ.

Εντάξει το ξενύχτησα εχτές τα κατάφερα, δοκίμασα τα πάντα από εκδόσεις μέχρι mods και διάφορα άλλα, τελικά ήταν η εκδοση του παιχνιδιού εβαλα την 1,27 πριν είχα την 1,25 στην καινούρια λεει τα φτιάξανε τα bugs αντε να δούμε Ρωσία πάντως μπαίνει κανονικά, το κακό είναι οτι δεν παίρνει αλλα mods αλλα πως να πάρει αφου το παιχνίδι εγινε 100 φορές  τεράστιο

• Δεν συμβαδίζει η έκδοση του mod με την έκδοση του ETS2 (θα αναφέρει εκεί που το κατέβασες μέχρι ποια έκδοση είναι συμβατό)

Στο είχα αναφέρει πρώτο.

Δημοσ.

Απλά είχε για την 1,25 ειχε bug τώρα στην 1,27 οι χαρτες δείχνει να πηγαίνουν καλά, μη το γκαντεμιασω  αργεί όμως  λίγο να φορτώσει 3 λεπτά περίπου, μήπως χαλάει έτσι ο ssd;  γιατί γράφει συνέχεια  δεν ξέρω, επίσης θέλω και μια τιμονιερα καμιά φτηνή με στήριγμα να είναι γιατί αυτές με τις βεντούζες ξεκολλάνε, ξέρεις που μπορώ να βρω;

Δημοσ.

Απλά είχε για την 1,25 ειχε bug τώρα στην 1,27 οι χαρτες δείχνει να πηγαίνουν καλά, μη το γκαντεμιασω  αργεί όμως  λίγο να φορτώσει 3 λεπτά περίπου, μήπως χαλάει έτσι ο ssd;  γιατί γράφει συνέχεια  δεν ξέρω, επίσης θέλω και μια τιμονιερα καμιά φτηνή με στήριγμα να είναι γιατί αυτές με τις βεντούζες ξεκολλάνε, ξέρεις που μπορώ να βρω;

Δες για μεταχειρισμένη στις αγγελίες του insomnia.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν καλησπέρα βρήκα μεταχειρισμένη αυτή την τιμονιερα https://www.google.gr/search?q=trust+wheel+g3200&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&imgil=QsBl248L-0FSUM%253A%253BZZA9J5SlIqDvsM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fwww.trust.com%25252Fen%25252Fproduct%25252F15146-compact-vibration-feedback-steering-wheel-gm-3200&source=iu&pf=m&fir=QsBl248L-0FSUM%253A%252CZZA9J5SlIqDvsM%252C_&usg=__IQuzANgY_p-9cG-bTaES_uGHAZY%3D&biw=1680&bih=918&ved=0ahUKEwjXqozHuMDWAhWFOBQKHQkuDOIQyjcIRg&ei=fwTJWZfvIIXxUIncsJAO#imgrc=QsBl248L-0FSUM:άλλα κατά ποσο μπορώ να παίξω το παιχνιδι και τι ρυθμισεις θα πρέπει να κάνω; η τιμονιερα εχει κάποια ρύθμιση για ευαισθησία αλλα οταν στρίβω ειναι σκληρή η τιμονιερα, και το τιμονι στο παιχνίδι οταν ειναι στο στρίψιμο τρεμει σαν τρελό

Δημοσ.
Με΄γειές...

Κοιτα να δεις αν μπορεις να "χαλαρώσεις/μειώσεις" λιγο το Force Feedback της τιμονιέρας, ειτε μέσα απο τα options του παιχνιδιού, είτε μέσα απο καποιο πρόγραμμα της τιμονιέρας(αν εχει).

Δημοσ.

Το εφτιαξα τελικα το εχω βαλει παλι στο σκληρο, ενταξει στριβει καλα, αλλα το θεμα ειναι γιατι οταν στριβει το τιμονι τρεμει; δηλαδη αν ειναι σε στροφη το βλεπω το τιμονι κανει σαν τρελο, χωρις ομως να χανει την στροφη ισως ειναι απο την δονηση που μενει μονιμα ανοιχτη και οταν πατας το γκαζι και οταν στριβεις παρολα αυτα την κλεινω την δονηση αλλα και παλι το κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...