panos0100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 pro mods εχω στανταρ, ποιες οι διαφορες δυσκολο να απαντησω. στη δημιουργια του αρχειου .def παταω Ultra Drawing Distance κατι που εχω δει να παιζει μεγαλο ρολο. οσο για τα γραφικα, 1920x1080 - scaling 300% - ολα στο high/ultra το προβλημα ειναι οτι σε καποιες πολεις (Amsterdam - Barcelona κ 1-2 αλλες) εχω 20~25 fps αλλα οπουδηποτε αλλου παιζω πανω απο 60-70. και τι καρτα γραφικων θελει αυτο ολο; να φανταστω η δικια μου δεν κανει (R7260x) η pro mods εχουνε ελληνικο χαρτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έχω άλλη ερώτηση.Έστω ότι έχω ένα Save με τους ProMods.Αν θελήσω να βάλω τους TSM θα πρέπει να ξεκινήσω από το 0 ή μπορώ να συνεχίσω χωρίς προβλήματα από εκεί που είμαι?Παρατήρησα ότι αν απενεργοποιήσω τους ProMods και πάω να μπω στο Save μου, βγάζει ένα σωρό προειδοποιήσεις, γι αυτό ανησυχώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Έστω ότι έχω ένα Save με τους ProMods. Αν θελήσω να βάλω τους TSM θα πρέπει να ξεκινήσω από το 0 ή μπορώ να συνεχίσω χωρίς προβλήματα από εκεί που είμαι? Παρατήρησα ότι αν απενεργοποιήσω τους ProMods και πάω να μπω στο Save μου, βγάζει ένα σωρό προειδοποιήσεις, γι αυτό ανησυχώ νομιζω οτι γινεται αφου ειναι παλι η ιδια εκδοση παιχνιδιου και θα εχεις και τις πολεις που εχεις ξεκληδωσει χωρις προβλημα, αλλα κρατα και κανα save profile μη κρασαρει ποιο πολυ οχι τιποτα αλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Η Γαλλία πλέον έχει πέσει κάτω από τα 10. Και φυσικά δεν υποχρεώνεται κανένας να αγοράσει όλα τα DLC. Ούτε 6 ευρώ δεν έχει το κανονικό παιχνίδι αν ξέρεις που να ψάξεις (μην πει κανένας για τα 20άρια του skroutz που ούτως ή άλλως αφορούν σε physical έκδοση). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 και τι καρτα γραφικων θελει αυτο ολο; να φανταστω η δικια μου δεν κανει (R7260x) η pro mods εχουνε ελληνικο χαρτη; εγω παίζω σε 970. το πρόβλημα του παιχνιδιού είναι με τη μνήμη πάντως. διορθώθηκε κάπως το θέμα με την .x64bit έκδοση αλλά όχι εντελώς. δεν υπάρχει ελληνικός χάρτης, στο φόρουμ τους έχω δει πως θα είναι στα σχέδια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 νομιζω οτι γινεται αφου ειναι παλι η ιδια εκδοση παιχνιδιου και θα εχεις και τις πολεις που εχεις ξεκληδωσει χωρις προβλημα, αλλα κρατα και κανα save profile μη κρασαρει ποιο πολυ οχι τιποτα αλλο Βασικά οι TSM που βρίσκω στο επίσημο τους Site είναι για την 1.25.x Με τους ProMods έπαιζα στην 1.26.x οπότε τώρα που το δοκίμασα δεν ήταν συμβατά τα saves και δεν με άφηνε να κάνω load. Κάνω πάλι update στην 1.26 μήπως είναι συμβατοί οι TSM, αλλιώς δεν ψήνομαι να ξεκινήσω πάλι από το 0 οπότε κάθομαι στην 1.26 με ProMods... Update: Δουλεύουν κανονικά και στην 1.26 τελικά οπότε τους δοκιμάζω και αυτούς Update 2: Το παιχνίδι κρασάρει σε ένα σημείο δυστυχώς. Δεν ξέρω αν είναι από τη συγκεκριμένη δουλειά που διάλεξα το πρόβλημα αλλά μόλις φτάνω σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο δρόμο κρασάρει :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 pro mods εχω στανταρ, ποιες οι διαφορες δυσκολο να απαντησω. στη δημιουργια του αρχειου .def παταω Ultra Drawing Distance κατι που εχω δει να παιζει μεγαλο ρολο. οσο για τα γραφικα, 1920x1080 - scaling 300% - ολα στο high/ultra το προβλημα ειναι οτι σε καποιες πολεις (Amsterdam - Barcelona κ 1-2 αλλες) εχω 20~25 fps αλλα οπουδηποτε αλλου παιζω πανω απο 60-70. που το βρίσκεις αυτό το Mod? και εγώ promods έχω, τα graphic στο full αλλά ούτε καν να πιάσω τέτοια ανάλυση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 που το βρίσκεις αυτό το Mod? και εγώ promods έχω, τα graphic στο full αλλά ούτε καν να πιάσω τέτοια ανάλυση... ποιο μοντ ; και σκετο το παιχνιδι με ολα φουλ κλπ παιζει. μηπως τσεκαρεις τα σιμπλ σετινγκς μονο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά μήπως υπάρχει mod για ρεαλιστική ζημιά νταλίκας; δηλαδή να χτυπάς και να σπάει μπροστά ξέρει κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 1.27, νεα εκδοση - αν εχει δοκιμασει καποιος - μας ενημερωνει !!! facebook com upload photos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Χωρίς mods τρέχει μια χαρά, με mods κρασάρει συχνά, αλλά είναι λογικό, θα χρειαστούν ενημέρωση. Ευχάριστη και η προσθήκη των περιπολικών (διαφορετικό σε κάθε χώρα), που σου δίνει μια αίσθηση αλλαγής. Game update 1.27 is here! Police cars, differential lock, liftable trailer axles 23 MARCH - TIMMY THE DUCK THIEF The wait for the final version of the 1.27 update for Euro Truck Simulator 2 and 1.6 update for American Truck Simulator is over! We want to thank all of you who contributed to our open beta test with bug reports, feedback, and suggestions. Updates for both games are available via Steam now.MAIN FEATURES Country Specific Police Cars AIThis update brings a new element which synchronizes the game with ATS - cop cars in traffic. Police cars have a unique look for each country.[1.bp.blogspot.com] Trailer Liftable Axles Differential Lock Adaptive transmission modes (power, normal, eco) Improved engine simulation model (friction, braking, consumption) MINOR CHANGES Volvo with Allison gearbox can shift up over 4 gears. Air pressure simulation improved (pressure buildup, cut-off sound, application pressure). Coin sound tweaked. FOV range increased to 40-120 degrees in adjuster. Engine brakes set to 3 positions (as most current trucks have). One-key-hold control will use full strength still. If engine brake toggle input is not assigned, increase/decrease engine brake inputs work similar to retarder (in range from 0 to maximum). Multiple fueling points on gas stations. g_force_economy_reset flag is disabled after economy reset. Transmission input shaft simulation (double clutch). MODDING INFO Single "overrides" (forced default) rule can be used instead of defaults-suitable rule pair across linked accessories. All pressure units set consistently to bars (data, animation, dashboard UI). Nominal air_tank_pressure value added to chassis data. Changed interior animations: all air, oil and brake pressure (gauges, indicators). New interior animation: trailer axle lift (indicator), differential lock (button, indicator). New engine data: resistance_torque (measured at 2000rpm). Coin sound made moddable in the same way as other sounds (through ogg file). To get the best advice about modding either game check our modding wiki[modding.scssoft.com].WORLD OF TRUCKS Connecting DLC's owned by the player to his World of Truck account to make the content available for all World of Trucks features. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 1.27, νεα εκδοση - αν εχει δοκιμασει καποιος - μας ενημερωνει !!! facebook com upload photos ελα ξανα βγαλανε κι αλλη εκδοση; καλα μεχρι που θα το πανε αυτο το παιχνιδι; απιστευτο τωρα θελω στους χαρτες τους ελληνικους να βαλουνε και τις λακουβες μεσα χρειαζεται, αλλα θα παρει καιρο να φτιαχτουν τα bugs ειναι πολυ αρχη ακομα. Εγω ακομα με την 1,25 ειμαι ουτε καν πηγα στην 1,26 ειμαι λιγο πισω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 υπαρχει καποιο mod που να φωτίζει το σημα της mercedes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Νομίζω οτι κυκλοφορεί το θεμα με τα βαρεα και ανθυγιεινα :D http://store.steampowered.com/app/531131/Euro_Truck_Simulator_2__Heavy_Cargo_Pack/ δοκιμασε κανεις να μας πει εντυπωσεις ; κυριως αν ειναι αληθοφανείς οι ταχυτητες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Παιδιά καλησπέρα, έβαλα ένα mod για χάρτες το mario map κάπως έτσι, οι χάρτες είναι φανταστικοί, ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια πολλές ακόμα ομορφιές ποιο πολλές χώρες όπως Αμερική τουρκία Ρωσία Ασία κα το κακό είναι όμως οτι ξενέρωσα άσχημα γιατί σε αρκετές εχει bug και σταματάει το πετάει έξω το παιχνίδι, δεν ξέρω τους έχει βάλει κανένας αυτούς τους χάρτες; ή αν έχουνε φτιαχτεί αυτά τα bugs να το βάλουμε; είναι κριμας δηλαδή, βάλανε και νέα Πέραμος όπως είδα στην καβάλα η θεσσαλονικη όπως βλέπω είναι ίδια σχεδόν αν και δεν είναι καινούριο αυτό με τους χάρτες έχει τεράστια διαφορά με τους tsm map που έχω τώρα αυτοί δεν έχουνε κανένα bug αλλα δεν έχουνε ούτε τις μισές χώρες μέσα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα