petran91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 1. σωστο. 2. το fuel save αφησε το τελευταιο. εγω ανεκαθεν ανεβαζα πρωτα τα σκιλ που δινουν ακριβες δουλειες (βυτια), χρονικης διαρκειας (συντομης ληξης) κ μετα οι μακρινες αποστασεις. το καλυτερο ειναι ενα προς ενα σε καθε λεβελ. 3. εγω παντα επαιρνα το δανειο των 400.000, με το οποιο αγοραζα οσο πιο πολλα φορτηγα μπορουσα + 2 γκαραζ τα οποια γεμιζα με οδηγους στο small μεγεθος (3αρια). η αποπληρωμη θα γινει αμεσα, οταν ολοκληρωσεις ως οδηγος 5~10 εργασιες που προσφερονται. ομως επειδη προκειται για ενα παιχνιδι χωρις hardcore περιορισμους κ με απειρο χρονο, μπορεις να κανεις οτι σου αρεσει κ δε σε δυσκολευει τη ζωη. Κατατοπιστικότατος. Πάω για δάνειο λοιπόν asap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 έτοιμοι ;;;;; click image upload 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Έργο τέχνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 https://flic.kr/p/QJEyan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα και απο εμενα, νεος νταλικερης στην παρεα! Ειχα παιξει και παλιοτερα το euro truck sim 1, ομως το 2 απο οσο βλεπω ειναι πολυ πιο λεπτομερες και καλυτερο σε ολα! Δε θυμαμαι την εκδοση που εχω αυτη την στιγμη, θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω, οσον αφορα τα Mods εχω μπερδευτει λιγο και δε γνωριζω πως μπορω να τα κανω Install... Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 τα mods τα κατεβαζεις συνηθως σε μορφη .rar δηλαδη συμπιεσμενα. τα αποσυμπιεζεις στο φακελο που εχει το παιχνιδι τα saves & λοιπα αρχεια του, στον υποφακελο "mods". αυτο & τελος τα ενεργοποιείς μέσα στο παιχνιδι απο το αντιστοιχο μενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 περισσευει σε κανεναν καμια stream gift για το ets2 να μου δωσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 upload a gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το ότι καθώς οδηγάω σε αυτοκινητόδρομο, αρκετές φορές ενώ κανονικά η διαδρομή είναι πάνω στον αυτοκινητόδρομο, το GPS μου δείχνει να πάρω την επόμενη έξοδο, να οδηγήσω κάποια μέτρα παράλληλα με τον αυτοκ/δρομο, και στη συνέχεια να ξαναμπω για να συνεχίσω να οδηγάω σε αυτόν, είναι κάποιο BUG των ProMods ας πούμε ή είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει?Είναι αρκετά εκνευριστικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το ότι καθώς οδηγάω σε αυτοκινητόδρομο, αρκετές φορές ενώ κανονικά η διαδρομή είναι πάνω στον αυτοκινητόδρομο, το GPS μου δείχνει να πάρω την επόμενη έξοδο, να οδηγήσω κάποια μέτρα παράλληλα με τον αυτοκ/δρομο, και στη συνέχεια να ξαναμπω για να συνεχίσω να οδηγάω σε αυτόν, είναι κάποιο BUG των ProMods ας πούμε ή είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει? Είναι αρκετά εκνευριστικό! και real life δε το κάνουν αυτά; :P ειδικά της MLS :P Αφού μιλάμε για simulation ,δεν βλέπω λόγο να σας παραξενεύει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το ότι καθώς οδηγάω σε αυτοκινητόδρομο, αρκετές φορές ενώ κανονικά η διαδρομή είναι πάνω στον αυτοκινητόδρομο, το GPS μου δείχνει να πάρω την επόμενη έξοδο, να οδηγήσω κάποια μέτρα παράλληλα με τον αυτοκ/δρομο, και στη συνέχεια να ξαναμπω για να συνεχίσω να οδηγάω σε αυτόν, είναι κάποιο BUG των ProMods ας πούμε ή είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει? Είναι αρκετά εκνευριστικό! κι εγω αναρωτηθηκα τι γινεται με αυτη τη φαση. καπου ρωτησα & ειπαν οτι η ταμπελα δειχνει πως τα φορτηγα βγαινουν απο τον κεντρικο εκει κ συνεχιζουν ξανα μεσα. δεν το επιβεβαιωσα γιατι παντα το ξεχναω αλλα νομιζω οτι ειναι καποιο bug κ ειναι γελοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το ότι καθώς οδηγάω σε αυτοκινητόδρομο, αρκετές φορές ενώ κανονικά η διαδρομή είναι πάνω στον αυτοκινητόδρομο, το GPS μου δείχνει να πάρω την επόμενη έξοδο, να οδηγήσω κάποια μέτρα παράλληλα με τον αυτοκ/δρομο, και στη συνέχεια να ξαναμπω για να συνεχίσω να οδηγάω σε αυτόν, είναι κάποιο BUG των ProMods ας πούμε ή είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει? Είναι αρκετά εκνευριστικό! Συμβαινει και χωρις mods. Σπανια αλλα συμβαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wu4r9b2FWrA 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 upload a gif Τι λεπτομερεια ειναι αυτη φιλε μου; τι χαρτες εχεις; εγω τωρα εβαλα τους TSM map 6,4 ποια η διαφορα με τους pro mods; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τι λεπτομερεια ειναι αυτη φιλε μου; τι χαρτες εχεις; εγω τωρα εβαλα τους TSM map 6,4 ποια η διαφορα με τους pro mods; pro mods εχω στανταρ, ποιες οι διαφορες δυσκολο να απαντησω. στη δημιουργια του αρχειου .def παταω Ultra Drawing Distance κατι που εχω δει να παιζει μεγαλο ρολο. οσο για τα γραφικα, 1920x1080 - scaling 300% - ολα στο high/ultra το προβλημα ειναι οτι σε καποιες πολεις (Amsterdam - Barcelona κ 1-2 αλλες) εχω 20~25 fps αλλα οπουδηποτε αλλου παιζω πανω απο 60-70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα