petran91 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα.Περιμένω την Logitech g29 να καταφθάσει από Amazon, ωστόσο θέλω να έχω έτοιμα όλα τα παιχνίδια στο PC ώστε να μην χάσω χρόνο όταν έρθει.Από τη λίστα μου δεν θα μπορούσε να λείπει το ETS2.Έχω του Steam την έκδοση μαζί με το Going east.Θα ήθελα να με κατατοπίσετε σχετικά με τα addons, ποια είναι τα "Must", αν υπάρχουν φυσικά και κάποια λινκ για να δω οδηγούς και τα σχετικά.Επίσης είδα υπάρχει Online Multiplayer!? Τι παίζει με αυτό? Είναι Official servers ή της κοινότητας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Πραγματικά, αν τόσο καιρό είχες δώσει 5-6 ευρώ να το αγοράσεις, σκέψου πόσες ερωτήσεις περί εκδόσεων θα είχες γλυτώσει και πόσες χαμένες ώρες να ψάχνεις από εδώ κι από κει. Στη χειρότερη να κάνουμε οι υπόλοιποι έναν έρανο να στο αγοράσουμε σαν Steam gift. Κατά τ' άλλα η Γαλλία επιτέλους έπεσε κάτω από τα 10 ευρώ. Μόλις βρω χρόνο και όρεξη να αναβαθμίσω τα mods που έχω, θα το πάρω το DLC. Δεν κάνετε καλύτερα ένα έρανο για Steam gift? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Περιμένω την Logitech g29 να καταφθάσει από Amazon, ωστόσο θέλω να έχω έτοιμα όλα τα παιχνίδια στο PC ώστε να μην χάσω χρόνο όταν έρθει. Από τη λίστα μου δεν θα μπορούσε να λείπει το ETS2. Έχω του Steam την έκδοση μαζί με το Going east. Θα ήθελα να με κατατοπίσετε σχετικά με τα addons, ποια είναι τα "Must", αν υπάρχουν φυσικά και κάποια λινκ για να δω οδηγούς και τα σχετικά. Επίσης είδα υπάρχει Online Multiplayer!? Τι παίζει με αυτό? Είναι Official servers ή της κοινότητας? για αρχη, το παιχνιδι δεν απαιτει - ούτε γινεται φανταστικο - με την υπαρξη τιμονιερας. κατα τ'αλλα, αν μπορεις παρε τη Γαλλία γιατί αξίζει κ μετά απο mods εξαρταται τι θελεις να βλεπεις. (πχ ο Ιασων ειναι κλαρινατος κ γουσταρει Σαραντο) εγω παιζω -ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ- με τα παρακατω : free photo upload υγ - η φωτο ειναι παλια, πλεον ειμαι στο 2.15 ProMods που περιεχει ΚΑΙ τη Γαλλία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Με γεια η G29. Αναμένεται τεράστιο λιώσιμο. Σχετικά με τα must mods, αντιγράφω από προηγούμενο σχόλιο: - ProMods maps, οι καλύτεροι χάρτες αλλά δεν έχουν Ελλάδα - εναλλακτικά οι Trucksim TSM maps που έχουν μεν Ελλάδα και διάφορες άλλες χώρες (ακόμα και βόρεια Αφρική) αλλά συνολικά είναι υποδεέστεροι (πχ. όλες οι πόλεις είναι σχεδόν πανομοιότυπες)- Rusmap maps για Ρωσία- όλα τα Jazzycat mods (AI traffic, Russian traffic, Trailers & cargo, Truck traffic, Military cargo, Railway cargo, Bus Traffic), προσοχή να βρεις τις τελευταίες τους εκδόσεις- προαιρετικά Sound Fixes Pack, Brutal Εnvironment HD ή διάφορα weather mods, αν και γενικά δεν τα προτείνω για αρχή Ρίξε μια ματιά εδώ: http://ets2downloads.com/ Δεν υπάρχει online multiplayer της προκοπής. Οι servers δεν είναι επίσημοι, αλλά ανήκουν στην κοινότητα. Έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά αλλά μπορείς να παίξεις μόνο με το βασικό χάρτη του παιχνιδιού και γενικά την τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει υπήρχαν αρκετά προβλήματα. Αξίζει αν έχεις σκοπό να παίξεις σε convoy με άλλους, διαφορετικά δεν έχει νόημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Είμαι φανατικός scania με v8 Και Mercedes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Για τα mods όμως χρειάζονται όλα τα Addons. Για το ProMods η τελευταία έκδοση που έβγαλαν είναι σε 2 εκδόσεις (και για όσους δεν έχουν τη Γαλλία), αλλά από εδώ και πέρα ανακοίνωσαν πως θα βγάζουν μόνο για όσους τα έχουν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.Αφήνω λοιπόν το multiplayer κομμάτι τελείως, νόμιζα ότι είναι Public servers που παίζεις κανονικά το progress σου, απλά μοιράζεσαι το map με άλλους(πάρα πολλούς άλλους ).Αυτά τα addons προτείνετε τα κατεβάζω ας πούμε όλα από το ETS2Downloads? Συγκεκριμένα αυτό:http://ets2downloads.com/maps/promods-map είναι το σωστό?Από ότι βλέπω έχει οδηγίες για κάθε mod, και το επίπεδο δυσκολίας εγκατάστασης είναι τύπου Copy paste. Για τα mods όμως χρειάζονται όλα τα Addons. Για το ProMods η τελευταία έκδοση που έβγαλαν είναι σε 2 εκδόσεις (και για όσους δεν έχουν τη Γαλλία), αλλά από εδώ και πέρα ανακοίνωσαν πως θα βγάζουν μόνο για όσους τα έχουν όλα. Αυτή ήταν η επόμενη μου ερώτηση.Επίσης, υπάρχει περίπτωση να κάνουν Conflict κάποιο mod από αυτά με άλλα, ή πειραματίζομαι ελεύθερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Επίσης, υπάρχει περίπτωση να κάνουν Conflict κάποιο mod από αυτά με άλλα, ή πειραματίζομαι ελεύθερα? Υπάρχει ναι, για το ProMods ας πούμε όταν κατεβάζεις απ' το site τους στο 1ο βήμα σου ζητάει να φτιάξεις ένα def αρχείο, κατάλληλο για το δικό σου pc και τα γούστα. Αν θες να χρησιμοποιήσεις και το RusMap θα πρέπει να τσεκάρεις ένα κουτάκι που έχει για να ξέρει να κάνει το connection. Επίσης, στις οδηγίες για το κάθε mod σου λέει με ποια άλλα γνωστά συμβαδίζει και με ποια σειρά προτεραιότητας πρέπει να είναι ενεργοποιημένα μέσα στο παιχνίδι. Μπορείς και να πειραματιστείς ελεύθερα, αλλά σχεδόν σίγουρα θα αντιμετωπίσεις θέματα και θα ψάχνεσαι, οπότε κάνε την προεργασία απ' την αρχή. Και θα σου πρότεινα να τα βάζεις ένα-ένα, να τρέχεις το game να δεις πως πάει και μετά τα υπόλοιπα, έτσι ώστε αν κρασάρει να ξέρεις σε ποιο απ' όλα είναι το πρόβλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Κατάλαβα.Και κάτι τελευταίο. Τo World of Trucks? Το χρησιμοποιώ ή μικρής σημασίας είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αυτά τα addons προτείνετε τα κατεβάζω ας πούμε όλα από το ETS2Downloads? Συγκεκριμένα αυτό: http://ets2downloads.com/maps/promods-map είναι το σωστό? Από ότι βλέπω έχει οδηγίες για κάθε mod, και το επίπεδο δυσκολίας εγκατάστασης είναι τύπου Copy paste. https://www.promods.net/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Κατάλαβα. Και κάτι τελευταίο. Τo World of Trucks? Το χρησιμοποιώ ή μικρής σημασίας είναι? Αυτό νομίζω είναι κάτι σαν social media που ποστάρουν εικόνες και τέτοια από το παιχνίδι. Πέρα απ' το να σου δείχνει δηλαδή διάφορες ωραίες εικόνες όταν κάνει loading δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί κάπου αλλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Να στε καλά παιδιά!! Στρώνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Οδηγάμε, δεν παίζουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα χθες την τιμονιέρα και το λιώσιμο έχει ξεκινήσει.Επειδή ποτέ δεν έδωσα πολύ χρόνο στο παιχνίδι θα ήθελα μερικές συμβουλές.Για γρήγορη ανάπτυξη:1)Γενικά διαλέγω δουλειές με τη μεγαλύτερη αμοιβή/χιλιόμετρο, σωστά?2)Τα skills έχει σημασία στην ταχύτητα (οικονομικής) ανάπτυξης με το ποια σειρά τα ανεβάζω? Πχ να φουλάρω κάποιο πριν αρχίσω να βάζω σε άλλο, ή δεν έχει σημασία?Τέλος, παίζει ρόλο αν πάρω δάνειο από την τράπεζα όταν μου προσφέρεται, ή είναι καλυτερο στην αρχή να μην αγοράσω καν φορτηγό μέχρι να μαζέψω τα λεφτά από μόνος μου χωρίς δάνεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβα χθες την τιμονιέρα και το λιώσιμο έχει ξεκινήσει. Επειδή ποτέ δεν έδωσα πολύ χρόνο στο παιχνίδι θα ήθελα μερικές συμβουλές. Για γρήγορη ανάπτυξη: 1)Γενικά διαλέγω δουλειές με τη μεγαλύτερη αμοιβή/χιλιόμετρο, σωστά? 2)Τα skills έχει σημασία στην ταχύτητα (οικονομικής) ανάπτυξης με το ποια σειρά τα ανεβάζω? Πχ να φουλάρω κάποιο πριν αρχίσω να βάζω σε άλλο, ή δεν έχει σημασία? Τέλος, παίζει ρόλο αν πάρω δάνειο από την τράπεζα όταν μου προσφέρεται, ή είναι καλυτερο στην αρχή να μην αγοράσω καν φορτηγό μέχρι να μαζέψω τα λεφτά από μόνος μου χωρίς δάνεια? 1. σωστο. 2. το fuel save αφησε το τελευταιο. εγω ανεκαθεν ανεβαζα πρωτα τα σκιλ που δινουν ακριβες δουλειες (βυτια), χρονικης διαρκειας (συντομης ληξης) κ μετα οι μακρινες αποστασεις. το καλυτερο ειναι ενα προς ενα σε καθε λεβελ. 3. εγω παντα επαιρνα το δανειο των 400.000, με το οποιο αγοραζα οσο πιο πολλα φορτηγα μπορουσα + 2 γκαραζ τα οποια γεμιζα με οδηγους στο small μεγεθος (3αρια). η αποπληρωμη θα γινει αμεσα, οταν ολοκληρωσεις ως οδηγος 5~10 εργασιες που προσφερονται. ομως επειδη προκειται για ενα παιχνιδι χωρις hardcore περιορισμους κ με απειρο χρονο, μπορεις να κανεις οτι σου αρεσει κ δε σε δυσκολευει τη ζωη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα