aikat90 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Παιδία εγώ που το έχω πολλή ωρέο παιχνιδάκι τα σπάει..υποστιρίζει και τιμονίερες...και έχουν βγει και πολλα mods!!Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 εγώ το μόνο mod που έβαλα ειναι αυτό που απενεργοποιεί τον ηλιθιο speed limiter Κλασσικός Έλληνας νταλικέρης... βάζει χέρι στον κόφτη 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Με οσα διαβασα με πορωσατε! Θα το κατεβασω και θα ψαξω να βρω και την δικια μου Formula Force EX για να βγω στο μεροκαματο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κλασσικός Έλληνας νταλικέρης... βάζει χέρι στον κόφτη δεν γίνεται κι αλλιώς διαφορετικά δεν παίζετε το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Οποιος μπορει ας μου στειλει που μπορω να βρω mods για το παιχνιδι. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κλασσικός Έλληνας νταλικέρης... βάζει χέρι στον κόφτη και ζαντες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια υπαρχει κανα mod με ελληνικους χαρτες ή καποιο mod με ελληνικες εταιρειες ? Και κατι αλλο. Αμα βαλω mod στο παιχνιδι θα χαλασει η ποιοτητα της εικονας ή θα παραμείνουν ίδια τα γραφικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δεν χαλάνε τα γραφικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια υπαρχει κανα mod με ελληνικους χαρτες ή καποιο mod με ελληνικες εταιρειες ? Και κατι αλλο. Αμα βαλω mod στο παιχνιδι θα χαλασει η ποιοτητα της εικονας ή θα παραμείνουν ίδια τα γραφικα ? Οχι ακομη.Συντομα θα υπαρξει expansion που εκτος απροοπτου θα συμπεριλαμβανει και Ελλαδα. Αλλα θα πληρωνεις επιπλεον για το Lakkouves DLC και τo Karmaniola DLC. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Θα βγει και multiplayer του παιχνιδιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά γιατί όταν έχω τις ταχύτητες στο αυτόματο ανεβαίνουν ανά 2? Δηλαδή από 1η πάει 3η. Πως διορθώνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 αν ειχε multi θα ηταν τελειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 αν ειχε multi θα ηταν τελειο!εδώ τα παιδιά http://ets2mp.com/index.php κάνουν φοβερή προσπάθεια να φτιάξουν Multiplayer Mod , και πάει πολύ καλά , σύντομα θα γίνει release. Έχουμε αρκετούς Έλληνες που έχουν κάνει Register σε Company!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Greek Road Truckers προβλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Το gameplay του πως είναι απλά πέρνεις την νταλίκα και παραδίδεις εμπορεύματα η έχει και micromanagment? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα