jason97 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά έχει συμβεί σε κανέναν να βάλει το scania r999 και όλοι την καμπίνα μέσα να του βγάζει κόκκινο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 1.25.2.6 την εχει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 παιδια please την εχει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 παιδια please την εχει κανενας? Τι ακριβώς ψάχνεις φίλε μου; Έχει φτάσει στην 1.26.4.3s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ έχω αυτή τώρα και δεν την αλλάζω Προσθέτω κάποια mod και μου τις κόβει τις νταλίκες η του σαράντου μου εμφανίζει την καμπίνα κόκκινη μέσα Εσύ τη mod έχεις και με ποια έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ έχω αυτή τώρα και δεν την αλλάζω Δεν έχεις επιλογή να μην αναβαθμιστείς από το Steam. Άρα αναφέρεσαι σε πειρατική έκδοση. Δεν επιτρέπεται καμία αναφορά σε τέτοιες και παρόμοιες εκδόσεις εδώ στο insomnia. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ έχω αυτή τώρα και δεν την αλλάζω Προσθέτω κάποια mod και μου τις κόβει τις νταλίκες η του σαράντου μου εμφανίζει την καμπίνα κόκκινη μέσα Εσύ τη mod έχεις και με ποια έκδοση Για ποιον λόγο δεν την αλλάζεις; Κάθε ενημέρωση του παιχνιδιού το βελτιώνει και διορθώνει τυχόν προβλήματα. Αλλά προφανώς αναφέρεσαι σε "σπασμένη" έκδοση, οπότε το τι φταίει τρέχα γύρευε. Αν με το "μου κόβει τις νταλίκες" εννοείς πως εξαφανίζεται το φορτίο ξαφνικά στη μέση της διαδρομής, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, είναι πατέντα τους μέσω του auto save για να μη μπορείς να παίξεις σπασμένη έκδοση και να αναγκαστείς να το αγοράσεις. Κι εδώ που τα λέμε, έχει βγει πολλές φορές σε εξευτελιστικές τιμές, πχ 5 ευρώ. Μην πιεις καφέ 1-2 μέρες και αγόρασε το αφού σου αρέσει τόσο πολύ, έλεος ρε παιδιά. Δεν έχεις επιλογή να μην αναβαθμιστείς από το Steam. Έχεις, μπορείς να κλείσεις τις αυτόματες ενημερώσεις, ακόμη και να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση. Αρκετοί το κάνουν, μέχρι να ενημερωθούν και τα mods που χρησιμοποιούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Όχι δεν μου εξαφανίζει τα φορτία αλλά Μου κόβει την καμπίνα και φαίνονται τα λάστιχα Εσύ τη mod έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Όχι δεν μου εξαφανίζει τα φορτία αλλά Μου κόβει την καμπίνα και φαίνονται τα λάστιχα Εσύ τη mod έχεις? Δεν έχει κανένα νόημα να αρχίσει να σου λέει ο καθένας τι mod έχει. Δεν συμβαδίζουν όλα μεταξύ τους, αυτό θα το ρωτήσεις στη σελίδα του ανάλογου mod που χρησιμοποιείς για να σου πουν. Επίσης, σου επαναλαμβάνω, απ' τη στιγμή που έχεις πειρατική έκδοση, ξεκινάς με το καλημέρα με την πιθανότητα να έχεις προβλήματα. Αποκλείεται να μην μπορείς να κάνεις οικονομία για 5-10 ευρώ, αγόρασε το να σταματήσεις να ψάχνεις τι φταίει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Πραγματικά, αν τόσο καιρό είχες δώσει 5-6 ευρώ να το αγοράσεις, σκέψου πόσες ερωτήσεις περί εκδόσεων θα είχες γλυτώσει και πόσες χαμένες ώρες να ψάχνεις από εδώ κι από κει. Στη χειρότερη να κάνουμε οι υπόλοιποι έναν έρανο να στο αγοράσουμε σαν Steam gift. Κατά τ' άλλα η Γαλλία επιτέλους έπεσε κάτω από τα 10 ευρώ. Μόλις βρω χρόνο και όρεξη να αναβαθμίσω τα mods που έχω, θα το πάρω το DLC. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Στα γραφικά έχουν διαφορά πειρατική με original έκδοση? Paysafe δέχονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Όχι δεν έχουν διαφορές, αφού είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδι (με τη διαφορά ότι το original δεν χρειάζεται cracks και αναβαθμίζεται αυτόματα μέσω Steam). Δυστυχώς κανένα από αυτά τα μαγαζιά δεν δέχεται ελληνικές paysafecards, λόγω capital controls. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις paypal ή απλή πιστωτική/χρεωστική κάρτα (ακόμα και άυλη, αν έχεις κάποιο λογαριασμό e-banking μπορείς να φτιάξεις μία άμεσα). Διαφορετικά ζήτησε από κάποιον γνωστό σου να κάνει την αγορά με κάρτα/paypal και να του δώσεις τα λεφτά μετρητά. Μόνο θυμήσου να δηλώσεις μηδενικό ευρωπαϊκό ΦΠΑ (EU VAT 0%) και πρόσεξε τις (περίπου) κρυφές χρεώσεις της τάξης των 1-2 ευρώ. Πχ. στο G2A σου βάζει +1 ευρώ για προστασία αγοράς, αλλά μπορείς να το απενεργοποιήσεις, δεν είναι απαραίτητο. Ομοίως κάποιοι θέλουν 1-2 ευρώ προμήθεια για paypal ή κάρτα, άλλοι όμως έχουν χαμηλότερες ή καθόλου προμήθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 μπα δεν ξερω καποιον που να μου δωσει την καρτα του δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 μπα δεν ξερω καποιον που να μου δωσει την καρτα του δυσκολο Δικαιολογίες του κ[...]λου. Έχεις πάντα την επιλογή από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 ειναι πολλα δεν μπορω να διαθεσω τοσα χρηματα για παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα