mclein Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Στα 13 με 14 ευρώ το γαλλικό expansion. Να δούμε αν θα πέσει σύντομα να το τιμήσουμε κι αυτό. Έχω καιρό να κάνω δρομολόγιο και με τρώει... xmas sale περιμενω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τι άλλο να πω γι αυτό το παιχνίδι ότι και να πει κανείς λίγο είναι, απλά απίστευτο που ακόμα έχει εξέλιξη, έβαλα τώρα έκδοση 1,25 και είναι άλλο παιχνίδι, απλά θέλω μια τιμονιερα να παίζει καλύτερα, υπάρχει καμιά ρύθμιση για το φρένο με το πληκτρολόγιο να παίζει; γιατί πατάω το φρένο και πλέον σταματάει 100 μέτρα ποιο κάτω νομίζω ότι πλέον θέλει τιμονιερα δεν παίζεται αλλιώς, μπορείτε να μου προτείνεται κάποια; θέλω να βιδώνει κιόλας να ταιριάζει και με το παιχνίδι και να μην είναι πάνω από 30Ε αν υπάρχει κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 ME 30Ε τιμονιερα ειπες ?ουτε playschool για μπεμπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε πάρε για αρχή ένα xbox controller και θα οδηγείς μια χαρά. Αν σκέφτεσαι για τιμονιέρα πρέπει να ανέβεις αρκετά σε λεφτά για να πάρεις κάτι που να αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδη κατι φτηνο δεν κανει εε να ρωτησω αυτες τις τιμονιερες με τις βεντουζες κανουν δουλεια ή ξεκολανε; ισα ισα να παιζω το παιχνιδακι αυτο αντε και καμια F1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο φτηνό είναι να βρεις καμιά μεταχειρισμένη Driving Force GT. Αλλιώς πεταμένα λεφτά. Ειδικά για το Euro Truck που θες 900 μοίρες περιστροφή για να μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 πωωω κρίμα τέλος πάντων ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας έχω βάλει αγγελία για μεταχειρισμένη, πάντως σαν παιχνίδι η έκδοση αυτή που έχω τώρα είναι καλή; δηλαδή όλες οι χώρες είναι καλές; έχει κανένα bug; μη ξενερώσω μετά αν έχει κανένα πείτε 1,25 version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Με 30 Ευρώ βρίσκεις καμία απλή εδώ στις αγγελίες. Θα πρότεινα να μαζέψεις 40-50, για να πας σε κάτι καλύτερο (σε μεταχειρισμένη πάλι), που θα σε καλύψει σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 μάλιστα κατάλαβα, το άτιμο το παιχνίδι έγινε τόσο ρεαλιστικό που δεν παίζεται άλλο με το πληκτρολόγιο εκτός ότι το φρένο δεν πιάνει δεν στρίβει καλά, ααα και αναποδογυρίζει και η νταλίκα εύκολα θα ήθελα όμως και ένα mod ρεαλιστικής ζημιάς και θα το βάλω 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 12 ευρώ το DLC, για να πέφτει σιγά σιγά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 νομιζω οτι πανω απο 7€ δεν εχει νοημα να βγαινουν dlc για το συγκεκριμενο παιχνιδι. οκ, γουσταρουμε ντραιβιν + τοπια κλπ αλλα δν ειναι για πανω απο 10 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά το γρουσούζεψα έχει bugs πολλά ξερεται αν υπάρχει mega map mod να το βρω από κάπου αλου χωρίς bugs; είναι ο καλύτερος χάρτης με πάρα πολύ λεπτομέρεια σε όλες τις πόλεις και ξενέρωσα άσχημα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα, και σορυ αν εχει ξανα απαντηθει. Σημερα για πρωτη φορα αγορασα το παιχνιδι απο το steam μαζι με τα DLC Go east και scandinavia, και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να βαλω τον Ελληνικο Χαρτη Διαβασα οτι ο TSM_Map_6_4, Αν δεν παιζει στην τελευταια εκδοση που ειμαι λογικα εγω απο το steam, μπορω να το γυρισω στην 1.25 για να τον βαλω η δεν υπαρχει προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα, και σορυ αν εχει ξανα απαντηθει. Σημερα για πρωτη φορα αγορασα το παιχνιδι απο το steam μαζι με τα DLC Go east και scandinavia, και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να βαλω τον Ελληνικο Χαρτη Διαβασα οτι ο TSM_Map_6_4, Αν δεν παιζει στην τελευταια εκδοση που ειμαι λογικα εγω απο το steam, μπορω να το γυρισω στην 1.25 για να τον βαλω η δεν υπαρχει προβλημα? Μπορείς κάνεις δεξί κλικ στο game, πας properties (ιδιότητες) και στην καρτέλα Betas μπορείς να διαλέξεις να γυρίσει σε όποια προηγούμενη έκδοση θες. Θα σου κάνει σαν update στα downloads και είναι έτοιμο. Για να το ξαναγυρίσεις στην τελευταία, πας πάλι betas και βάζεις opt out from all betas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2016 από ababapanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα