Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μένα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, όσα χρόνια έχω το παιχνίδι. Χωρίς να γνωρίζω πάντως, υποθέτω ότι επίτηδες δεν έχουν επιλογή απενεργοποίησης του autosave κι αυτό γιατί έχουν εισάγει κάποιο σύστημα ελέγχου στην διαδικασία για την γνησιότητα του παιχνιδιού. Όσοι το έχουν πειρατικό, τους εξαφανίζει το φορτίο στην μέση της διαδρομής, με αποτέλεσμα να χαλάει όλη την εμπειρία, με σκοπό να τους σπρώξει προς την αγορά. Οπότε ίσως αυτό δημιουργεί το lag σε μερικούς, χωρίς ξαναλέω να γνωρίζω, απλά υποθέσεις.

το autosave γινεται για λογους ασφαλειας.

πηγαινεις ενα φορτιο 2000κμ - μετα νεα εργασια άλλα 700κμ..και δεν κανεις ποτε save...

απλα μπορει να γινει διακοπη ρευματος (και ποσα σεναρια ακομη) και να χαθουν τα παντα...

στο πειρατικο δεν εχει καμια διαφορα απο το αυθεντικό. ούτε μια !

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.google.gr/search?sourceid=chrome-psyapi2&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&q=euro%20truck%20simulator%202%20autosave%20off&oq=euro%20truck%20simulator%202%20autosa&aqs=chrome.5.69i57j0l5.18189j0j7

Βεβαια κανεις τελικα δεν μπορεσε να βρει ακρη...

Η πλακα ειναι οτι οσο ειχα πειρατικες εκδοσεις, κι εμενα δεν μου ηταν αισθητη η παρουσια του lag-freeze, ισως ελαχιστα καπου που το απεδιδα σε αλλαγη του scenery (νομιζα οτι φορτωνε νεες περιοχες), αλλα απο οταν μπηκα στο steam και μετα την εκδοση 1.25 εχω ξενερωσει ασχημα, σε βαθμο που εσβησα ολα μου τα προφιλ, εκανα νεο, αλλα παλι τα ιδια (σε μικροτερο βαθμο μεν λογω καθαρου προφιλ χωρις mods οποτε και μικροτερου αρχειου save), αλλα και παλι ειναι αρκετα σπαστικο.

Δημοσ.

το autosave γινεται για λογους ασφαλειας.

πηγαινεις ενα φορτιο 2000κμ - μετα νεα εργασια άλλα 700κμ..και δεν κανεις ποτε save...

απλα μπορει να γινει διακοπη ρευματος (και ποσα σεναρια ακομη) και να χαθουν τα παντα...

στο πειρατικο δεν εχει καμια διαφορα απο το αυθεντικό. ούτε μια !

Τι εννοείς δεν έχει καμιά διαφορά; Το είχα πειρατικό πριν το αγοράσω και το ξέρω από πρώτο χέρι, το πρόβλημα με το φορτίο που εξαφανίζεται υπάρχει επιβεβαιωμένα στο 99% όσων δεν το έχουν γνήσιο, μια αναζήτηση θα σε πείσει. Το autosave προφανώς και γίνεται για να μην χάσεις την πρόοδο, αλλά αν δεν υπήρχε και κάτι άλλο από πίσω, θα είχαν και την επιλογή να απενεργοποιείται, γι' αυτούς που το θέλουν για οποιονδήποτε λόγο.

Edit: Ορίστε και για του λόγου το αληθές, το βρήκα:

Αfter the 1.4.x patches came out some players started complaining on the official SCS bug report forums that their trailers would suddenly disappear when the game auto saved. This discussion went on and on for a few days and with no reply from the moderators or the devs.

5 pages later, yesterday they finally revealed that this is an intended feature exclusive to the pirated versions of the game. So if you have a cracked ETS2 and try to apply the patch, your trailers will do a Chris Angel and disappear right before your eyes.

Σκοπίμως δεν υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση, καθώς μετά την έκδοση 1.4.x εισηχθεί κάποιο σύστημα ελέγχου γνησιότητας, το οποίο στις περισσότερες φορές οδηγεί στο παραπάνω πρόβλημα που ανέφερα.

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν έχει καμιά διαφορά; Το είχα πειρατικό πριν το αγοράσω και το ξέρω από πρώτο χέρι, το πρόβλημα με το φορτίο που εξαφανίζεται υπάρχει επιβεβαιωμένα στο 99% όσων δεν το έχουν γνήσιο, μια αναζήτηση θα σε πείσει. Το autosave προφανώς και γίνεται για να μην χάσεις την πρόοδο, αλλά αν δεν υπήρχε και κάτι άλλο από πίσω, θα είχαν και την επιλογή να απενεργοποιείται, γι' αυτούς που το θέλουν για οποιονδήποτε λόγο.

Ορίστε και για του λόγου το αληθές, το βρήκα:

Σκοπίμως δεν υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση, καθώς μετά την έκδοση 1.4.x εισηχθεί κάποιο σύστημα ελέγχου γνησιότητας, το οποίο στις περισσότερες φορές οδηγεί στο παραπάνω πρόβλημα που ανέφερα.

παιζω απο το ets1 + scania + ets2 με δωρο απο το θειο με κανενα προβλημα.

το παιχνιδι το αγορασα bundle οταν βγηκαν ολα τα update + συνεχιζω να μην εχω κανενα προβλημα.

προφανως θα ισχυει αυτο που λεει η εταιρεια αλλα δεν ειναι για ολους το ιδιο.

αλλωστε υπαρχουν διαφορετικοι θειοι & διαφορετικες εκδοσεις. το ιδιο συνεβαινε και στο φουτμπολ μανατζερ καποτε !

Δημοσ.

παιζω απο το ets1 + scania + ets2 με δωρο απο το θειο με κανενα προβλημα.

το παιχνιδι το αγορασα bundle οταν βγηκαν ολα τα update + συνεχιζω να μην εχω κανενα προβλημα.

προφανως θα ισχυει αυτο που λεει η εταιρεια αλλα δεν ειναι για ολους το ιδιο.

αλλωστε υπαρχουν διαφορετικοι θειοι & διαφορετικες εκδοσεις. το ιδιο συνεβαινε και στο φουτμπολ μανατζερ καποτε !

Το ότι δεν ισχύει σε μερικούς δεν λέει κάτι, ούτε είναι και της παρούσης βασικά η πειρατική έκδοση κι αν δημιουργεί προβλήματα. Άλλο ανέφερε ο φίλος και εγώ βάση αυτού του συστήματος ελέγχου που εισήγαγαν έκανα μια υπόθεση, μήπως είναι αυτό που επηρεάζει την απόδοση κάποιων συστημάτων τη στιγμή του autosave (είτε είναι πειρατική έκδοση, είτε όχι).

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις, μιλάμε για πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιού που δεν έχει ούτε 6 ευρώ. Μαζί με τα DLC της Σκανδιναβίας και της Ανατολικής Ευρώπης κοστίζει λιγότερο από τις δύο πίτσες που θα πάρουμε αύριο για να δούμε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.

• Like 5
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, καταρχήν  θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το τελευταίο level;  και επειδή φτάνω στο τέλος έχω ξεκλειδώσει σχεδόν όλες τις πόλεις, έχω και την Ελλάδα μέσα,  λέω μετά να το ξανά αρχίσω από την αρχή,  με τα ίδια mod άλλα με την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού η οποία ποια είναι;  Και επίσης δεν ξέρω αν ταιριάζουν τα mods που έχω όπως πχ έχω brutal environment,  tns map, ελληνικές εταιρίες,  και όλα αυτά στην έκδοση 1-9-24-S. Επίσης με  πετάει artifacts φταίει η κάρτα γραφικών μου;  (260Χ 2gb)  ή είναι από τα mods  δύο φορές  το έκανε πάντως  ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ έχω την 1,22 και μου βγάζει πρόβλημα στα μουντ κατέβασα για πρατήρια και μου κοκκινιζε ολο το δρόμο

Για ελληνικό χάρτη που να ψάξω?

Δημοσ.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-euro-truck-simulator-2-vive-la-france-cd-key-compare-prices/

Τα 15 ευρώ για τη Γαλλία τα βρίσκω μάλλον πολλά. Ελπίζω να έχουμε άλλες τιμές από βδομάδα που θα κυκλοφορήσει το expansion αν και δεν πιστεύω. Άρα θα πάω πάσο μέχρι να πέσει λίγο (έστω στα 10).

Εγώ έχω την 1,22 και μου βγάζει πρόβλημα στα μουντ κατέβασα για πρατήρια και μου κοκκινιζε ολο το δρόμο

Για ελληνικό χάρτη που να ψάξω?

TSM, δηλαδή Trucksim Map.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...