p4n0s86 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τελικά κανένα mod για λεωφορείο και μεταφορά επιβατών δεν παίζει ε;
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μου φαίνεται υπάρχουν ακόμα και τέτοια, πχ: (αν έχω καταλάβει καλά είναι 2 ξεχωριστά mods, ένα για το ίδιο το λεωφορείο και ένα για τους επιβάτες) 1
p4n0s86 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μου φαίνεται υπάρχουν ακόμα και τέτοια, πχ: (αν έχω καταλάβει καλά είναι 2 ξεχωριστά mods, ένα για το ίδιο το λεωφορείο και ένα για τους επιβάτες) Το συγκεκριμένο είναι λίγο καγκούρικο και δε μ' αρέσει. Είχα ψαχτεί πριν κάνα μήνα, είχα βρει 1-2 που ήθελα μαζί με passenger mod αλλά μου κράσαρε το game (δεν είχα δοκιμάσει πάντως σε 64bit, κάπου αναφέρθηκε). Είχα κάνει και rollback το ETS στο Steam για να συμβαδίσει η έκδοση, μετά δεν έκανε update για κάποιο λόγο, είχε φάει εμπλοκή και στο τέλος αναγκάστηκα να το σβήσω και να το ξανακατεβάσω και είχα εκνευριστεί. Αν έχει βρει κάποιος κανένα δοκιμασμένο ας το ποστάρει.
mclein Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 όταν αγορασα το ets2, ειχε και κατι αλλα ακομη μεσα. νομιζω οτι υπαρχει και το bus driving !
jason97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 γνωριζετε κανενα καλο φορτηγο απο τα παλια scania και mercedes?
p4n0s86 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 όταν αγορασα το ets2, ειχε και κατι αλλα ακομη μεσα. νομιζω οτι υπαρχει και το bus driving ! Αναφέρεσαι σε άλλο παιχνίδι της εταιρίας ή σε κάποιο mod?
jason97 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Θελει αλλων χαρτι η παιζει σε αυτων με τα φορτηγα?
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αναφέρεσαι σε άλλο παιχνίδι της εταιρίας ή σε κάποιο mod?
p4n0s86 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έχω το Bus Simulator 16 αν θέλω παιχνίδι ειδικά για την περίσταση. Εγώ ψάχνω κάποιο mod για το ETS2 που να δουλεύει κι αντί για φορτίο να έχει επιβάτες. Όλα αυτά τα simulator games δεν έχουν την ποιότητα του ETS στην προσομοίωση.
jason97 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 εκδοση 1.22.2.8s μπορω να βαλω ελληνικο χαρτη και λεωφορεια?
pournaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εχουμε καμμια λυση για το θεμα του autosave; Καθε φορα που παει να κανει autosave (ανα 5 λεπτα), παγωνει το συμπαν για 4-5 δευτερολεπτα. Εχω σβησει τα παντα, εχω κανει νεο προφιλ χωρις mods, παλι τα ιδια. Διαβασα ολο το ιντερνετς απ' ακρη σ' ακρη, και δε βρηκα λυση. Να το βαψω μπλε;
p4n0s86 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εχουμε καμμια λυση για το θεμα του autosave; Καθε φορα που παει να κανει autosave (ανα 5 λεπτα), παγωνει το συμπαν για 4-5 δευτερολεπτα. Εχω σβησει τα παντα, εχω κανει νεο προφιλ χωρις mods, παλι τα ιδια. Διαβασα ολο το ιντερνετς απ' ακρη σ' ακρη, και δε βρηκα λυση. Να το βαψω μπλε; Τι πρόβλημα έχει το autosave? Εμένα μια χαρά μου παίζει το game. 1
pournaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τι πρόβλημα έχει το autosave? Εμένα μια χαρά μου παίζει το game. Καθε 5 λεπτα το game κανει autosave. Εκει λοιπον, το game κανει freeze απο 1 εως μερικα δευτερολεπτα, αναλογα το ποσο φορτωμενο σε οδηγους ειναι, οποτε και μεγαλωνει αρκετα το μεγεθος του αρχειου που κανει save. Εχω διαβασει δεκαδες forums για το σχετικο προβλημα και ολοι φωναζουν πως μπορουν να απενεργοποιησουν το autosave πραγμα το οποιο ειναι ακομη αδυνατο απο μεριας scs.
mclein Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 εγω δεν καταλαβαινω καν οτι κανει autosave. μαλλον παιζει ρολο ποσα & ποια mod εχεις + το συστημα που τρεχει το παιχνιδι !
p4n0s86 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καθε 5 λεπτα το game κανει autosave. Εκει λοιπον, το game κανει freeze απο 1 εως μερικα δευτερολεπτα, αναλογα το ποσο φορτωμενο σε οδηγους ειναι, οποτε και μεγαλωνει αρκετα το μεγεθος του αρχειου που κανει save. Εχω διαβασει δεκαδες forums για το σχετικο προβλημα και ολοι φωναζουν πως μπορουν να απενεργοποιησουν το autosave πραγμα το οποιο ειναι ακομη αδυνατο απο μεριας scs. Σε μένα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, όσα χρόνια έχω το παιχνίδι. Χωρίς να γνωρίζω πάντως, υποθέτω ότι επίτηδες δεν έχουν επιλογή απενεργοποίησης του autosave κι αυτό γιατί έχουν εισάγει κάποιο σύστημα ελέγχου στην διαδικασία για την γνησιότητα του παιχνιδιού. Όσοι το έχουν πειρατικό, τους εξαφανίζει το φορτίο στην μέση της διαδρομής, με αποτέλεσμα να χαλάει όλη την εμπειρία, με σκοπό να τους σπρώξει προς την αγορά. Οπότε ίσως αυτό δημιουργεί το lag σε μερικούς, χωρίς ξαναλέω να γνωρίζω, απλά υποθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα