Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω επιλογές για mod?

Μπορώ να του κάνω ενημερώσει η πρέπει να το αγορασω?

1.22.2.8s πως μπορω να του κανω ενημερωση?

Στα mod με αυτη την εκδοση θα εχω θεματα?

Κατι μου λεει για path 1.25 ειναι εμημερωσει?

Δημοσ.

Γιατί δεν αγοράζεις το παιχνίδι ώστε να παίρνεις τις αναβαθμίσεις αυτόματα; Ούτε 10 ευρώ δεν έχει. Αν θυμάμαι καλά η Gold έκδοση συμπεριλαμβάνει το Going East της Ανατολικής Ευρώπης και με άλλα τόσα παίρνεις και το expansion της Σκανδιναβίας.

Σε ποια ακριβώς mod αναφέρεσαι; Υπάρχουν χιλιάδες και δεν είναι όλα συμβατά με όλες τις εκδόσεις, ούτε και εγγυάται κανένας ότι θα αναβαθμίζονται εσαεί. Αντί να περιμένεις απαντήσεις στο insomnia, μάλλον θα ήταν καλύτερο να ψάχνεις και να ρωτάς στο site του κάθε mod ή έστω σε κάτι πιο γενικό όπως το http://ets2downloads.com/

• Like 1
Δημοσ.

Εναλλακτικές:

1) Άνοιξε ένα λογαριασμό ebanking στην τράπεζά σου και βγάλε άυλη προπληρωμένη κάρτα (virtual prepaid).

2) Αγόρασε το από Ελλάδα σε ληστρικές τιμές:

3) Ζήτα από κάποιο συγγενή ή φίλο σου που έχει κάρτα ή Paypal να το αγοράσει αυτός για σένα.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρέψου πρώτα για paysafecard, γιατί τελευταία φορά που είχα τσεκάρει οι ελληνικές κάρτες είχαν ισχύ μόνο σε ελάχιστα site (κυρίως στοιχηματικά) και δεν περνούσαν  σε αυτά τα μαγαζιά. Δες τι λένε στο επίσημο site της paysafe. Για τις διαφορές special με gold, ψάξε στο Google.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Καπως μου φαινεται να δωσω 10 ευρω για παιχνιδι

Ε μη τα δίνεις φίλε μου, κατέβασε το και συμβιβάσου ότι δεν θα έχεις ενημερώσεις, ενώ αρκετές φορές θα εξαφανίζεται το φορτίο στη μέση της διαδρομής, γιατί έχει κάνει μαγκιά η εταιρία με τα saves. Τι περιμένεις δηλαδή με αυτό που λες, να στο χαρίσει κάποιος;

• Like 7
Δημοσ.

Παιζει κανενας multiplayer; Το δοκιμασα και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ουτε mods, ουτε κοσμος πολυς, ουτε ενα απλο mod που να εχει ai traffic, ασχημο που η ιδια η scs δε σκεφτηκε να κανει η ιδια multiplayer.

Δημοσ.

Παιζει κανενας multiplayer; Το δοκιμασα και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ουτε mods, ουτε κοσμος πολυς, ουτε ενα απλο mod που να εχει ai traffic, ασχημο που η ιδια η scs δε σκεφτηκε να κανει η ιδια multiplayer.

Ισχύει ότι η προσπάθεια για multiplayer είναι μεν αρκετά φιλότιμη και οργανωμένη, το αποτέλεσμα όμως είναι αποκαρδιωτικό. Ίσως αξίζει για όσους θέλουν να παίζουν με φίλους τους σε convoy ή για όσους δεν εξαρτώνται ιδιαίτερα από τα mods. Αλλά για τον περισσότερο κόσμο είναι βήμα προς τα πίσω.

Προσωπικά το δοκίμασα κάποτε και το παράτησα μέσα σε μισή ώρα, όταν και κατάλαβα ότι δεν υποστηρίζονται mods χαρτών και ότι ο περισσότερος κόσμος είναι συγκεντρωμένος σε κάποια λιμάνια της βόρειας Ευρώπης.

Το multiplayer μάλλον θα πρέπει να είναι από τις πρώτες προτεραιότητες του ETS3, αν βγει ποτέ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...