Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

olympiakosgate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω Mod για Bus και να μεταφέρεις επιβάτες. Ότι έχω βρει μου κρασάρει το game κι έχω προσέξει να είναι συμβατά και με την έκδοση που έχω (1.25 αν δεν κάνω λάθος η τελευταία στο Steam). Έχετε τίποτα ρε παίδες; Το τρέχω σε 32bit, αν το έτρεχα σε 64bit παίζει να μην κράσαρε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η οδύσσεια μιας τιμονιερας συνεχίζεται.Αφου έχασα τις ευκαιρίες στη συνέχεια βρήκα μια g27 αδουλευτη οπως γράφει στα 120 ευρω χωρις μοχλό ταχυτήτων.Αυτο με προβληματίςε λιγο με το μοχλό και ειδα άλλη μια driving force pro στα 40 ευρω.Υπαρχουν μεγάλες διάφορες μεταξύ driving force pro και driving force gt?Ειχα μια thrumaster f430ff αλλα την έδωσα γιατι έφτανε μονο 270 μοίρες.

Δεν έχω δοκιμάσει την GT, αλλα απ'οτι βλέπω σε φωτό, ειναι παρόμοια με την Pro.

Δεν νομίζω να έχουν διαφορές στην αίσθηση... παρα μόνο, αν ειναι να πάρεις μεταχειρισμένη, το πόσο χρήση και φθορά θα έχει η κάθε μια.

• Like 1

εγω προτείνω να περιμένεις λίγο ακόμα και να πας σε g27 η να πας σε force gt, καλή η pro που έχω αλλά θα ήθελα τα επιπλέον πλήκτρα της gt.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά άμα αγοράσω το game και βάζω mods θα μου βγάζει προβλήματα?

Οχι. Μονο οταν βγαινουν τα μεγαλα update απλα θα περιμενεις καποιες μερες για να βγει νεα εκδοση των mod

Πώς μερικοί έχουν φτιάξει τόσες ωραία φορτηγά με τα mod και σε εμένα να μην παίζουν??

Το pc παίζει ρόλο?

Φυσικά παίζει ρόλο , αφού όσο φορτώνουμε μοντ τόσο πιο βαρύ γίνεται άρα τόσο θα πέφτουν τα FPS και αυτό δεν το θέλεις.

Φυσικά παίζει ρόλο , αφού όσο φορτώνουμε μοντ τόσο πιο βαρύ γίνεται άρα τόσο θα πέφτουν τα FPS και αυτό δεν το θέλεις.

Ta fps δεν σχετίζονται με την κάρτα γραφικών τη σχέση έχουν τα mod?

Συνήθως προσπαθώ να βρίσκω με τα λιγότερα mb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...