Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλεγα να πάρω τιμονιέρα για το παιχνίδι αλλα δεν βρίσκεις εύκολα g25 η g27.Μονο μεταχειρισμένες και τις εχουν σε υψηλή τιμη.Μεχρι ποσό περιπου αξίζει να δώσεις για μια απο αυτές τις δυο σε μεταχειρισμένη?Εκτος αν υπαρχει κάποια άλλη πρόταση σε άλλη μάρκα.Με το πληκτρολόγιο πρέπει να χάνει αρκετα το παιχνίδι σε σχεση με την τιμονιέρα απο οσο εχω δει.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηρα μια τετοια γιατι δεν επαιζε να δωσω 400 και 500 ευρω για τιμονιερα http://www.speedlink.com/?p=2&cat=415&pid=28509&paus=1  πολύ καλη για τα λεφτα της με το μονο ελλατωμα ότι δεν βιδωνει στο γραφειο αλλα εχει βεντούζες που ξεκολλάνε κατά διαστήματα και πλαστικα πενταλ αλλα για παιχνίδια τυπου eurotruck , farming Simulator κλπ είναι μια χαρα και από ότι ειδα υπαρχει και σε μαγαζια στην ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια λύση θα ήταν να πάρεις την G29 αγοράζοντας ξεχωριστά το μοχλό ταχυτήτων. Ανεβαίνει όμως το κόστος, πάει γύρω στα 350 ευρώ και δεν νομίζω ότι αξίζει αν έχεις σκοπό να παίζεις μόνο ETS2. Τώρα για τις σπάνιες πλέον G25/27, χωρίς να έχω δει τιμές μεταχειρισμένων, θεωρώ πως δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 150 για την πρώτη και 200 για τη δεύτερη.

Άλλη επιλογή είναι να πάρεις μια φθηνότερη αλλά αξιοπρεπή (βλ. όχι των 50 ευρώ) τιμονιέρα που να έχει τα απολύτως απαραίτητα και να κουμπώσεις ξεχωριστά το H-shifter. Δεν ξέρω όμως πόσες διαφορετικές επιλογές υπάρχουν ή αν ψάχνεις για αγορά μόνο από Ελλάδα ή και για εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή έχω υπ' όψιν μου μόνο τούτο εδώ που είναι μάλλον ακριβό.

• Like 1
Δημοσ.
Εχω την Logitech Driving Force Pro από το 2006 ή 2007 (την πηρα μεταχειρισμένη, από εδώ, γύρω στα 50-55 euro αν θυμάμα, για PC και PS3, με 900 μοίρες περιστροφή.) και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο ως τώρα.

Και στο Eurotruck2, και σε οτιδήποτε παίζεται με τιμόνι.

Και κρατάει γερά ακόμα.

1288351405_Driving-Force-Pro-Wheel-PS3-0

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο ναι, αυτό με τις 900 μοίρες είναι must για παιχνίδια όπως το ETS2. Δεν είναι να πεις ότι θα κλειδώνεις το τιμόνι στις 180 μοίρες, όπως ρύθμιζα κάποτε την G25 στα ραλάκια. Με τα φορτηγά χρειάζεται η μεγαλύτερη περιστροφή, όπως επίσης και ο μοχλός ταχυτήτων με χτένα.

Δημοσ.

Εχω την Logitech Driving Force Pro από το 2006 ή 2007 (την πηρα μεταχειρισμένη, από εδώ, γύρω στα 50-55 euro αν θυμάμα, για PC και PS3, με 900 μοίρες περιστροφή.) και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο ως τώρα.
Και στο Eurotruck2, και σε οτιδήποτε παίζεται με τιμόνι.
Και κρατάει γερά ακόμα.

1288351405_Driving-Force-Pro-Wheel-PS3-0

φίλε έχω την ίδια ακριβός αλλά γιατί σε εμένα πάει μέχρι 180 ? εχω περάσει drivers απο εδώ http://support.logitech.com/en_us/product/driving-force-pro και έχω windows 10

Δημοσ.
ok..δεν ξερω τι ακριβώς παίζει, αλλα πήγαινε να κατεβάσεις το Logitech Gaming Software για το τιμονι, (όχι μόνο drivers) αν δεν το έχεις, και μέσα από εκεί μπορεις να ρυθμίσεις μοίρες κλπ.

Είναι ένα προγραματάκι που μπορείς να ρυθμίσεις τη συσκευή σου.

logitech-rotation.jpg

Δημοσ.

ok..δεν ξερω τι ακριβώς παίζει, αλλα πήγαινε να κατεβάσεις το Logitech Gaming Software για το τιμονι, (όχι μόνο drivers) αν δεν το έχεις, και μέσα από εκεί μπορεις να ρυθμίσεις μοίρες κλπ.
Είναι ένα προγραματάκι που μπορείς να ρυθμίσεις τη συσκευή σου.

logitech-rotation.jpg

αυτό το πρόγραμμα έχω. θα το κοιτάξω μόλις πάω σπίτι :)

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα μια τετοια γιατι δεν επαιζε να δωσω 400 και 500 ευρω για τιμονιερα http://www.speedlink.com/?p=2&cat=415&pid=28509&paus=1 πολύ καλη για τα λεφτα της με το μονο ελλατωμα ότι δεν βιδωνει στο γραφειο αλλα εχει βεντούζες που ξεκολλάνε κατά διαστήματα και πλαστικα πενταλ αλλα για παιχνίδια τυπου eurotruck , farming Simulator κλπ είναι μια χαρα και από ότι ειδα υπαρχει και σε μαγαζια στην ελλαδα.

Πάρε δυο συσφικτήρες ξύλου απο κάποιο σιδεράδικο ή χρωματοπωλείο. :)

post-236638-0-58377500-1474715126_thumb.jpeg

Δημοσ.

οκ...Αν έχεις τα λεφτά για την G27... και κυρίως αν παίζεις racing games, θα πήγαινα εκεί στη θέση σου.

Αν είναι να την παρεις για ένα μόνο παιχνίδι, (ή αν παίζεις σπάνια racing games) θα διάλεγα κάποια από τις άλλες δυο.

• Like 4
Δημοσ.

Πάρε την G27 με κλειστά τα μάτια, αρκεί να βεβαιωθείς ότι δεν έχει κανένα κουσούρι. Θα τα βγάλει τα λεφτά της. Στη χειρότερη και αν παίζεις μόνο το ETS2, άπαξ και το βαρεθείς την πουλάς άνετα έτσι σπάνιες που έχουν γίνει.

• Like 4
Δημοσ.

Θα ρωτησω μηπως κανει και καποια καλυτερη τιμη και να σιγουρευτω αν ειναι ενταξει η τιμονιερα.Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια.

post-246547-0-00442300-1474799789_thumb.jpg :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...