jason97 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σωστά, αλλά αν δε κάνω λάθος για να μπορείς να αγοράσεις online θα πρέπει πρώτα να έχεις επισκεφτεί κάποια από αυτά τα μαγαζιά για να τα ξεκλειδώσεις. ναι σωστα υπαρχουν και αλλες διαθεσιμες αντιπροσωπειες εκτος απο daf,scania,volvo,reno,mercedes,iveco,man??
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Όχι. Ό,τι λέει το wiki. Θεωρητικά βέβαια μπορείς να εγκαταστήσεις έξτρα φορτηγά με mod, αλλά γενικά δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά (χωρίς να το έχω ψάξει και ιδιαίτερα είναι η αλήθεια).
jason97 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Έχω προσθέσει φορτηγά μέσω mod Και μια φορά με ένα mod που χάλασε τα save
BRAXOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Για να βλέπεις στο δρόμο φτιαγμένα φορτηγά με μπάρες προβολια και έτσι, θα πρέπει να έχω κάποιο συγκεκριμένο μοντ,ή πρέπει να τα κατεβάζω ένα ένα από αυτά που έχουν φτιάξει άλλοι? Έχω εγκαταστήσει κάποια μόντ με αξεσουάρ αλλά τα έχει μόνο το δικό μου φορτηγό δεν τα βλέπω random σε άλλα στον δρόμο.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί οταν μεταφέρω το παιχνίδι σε αλλους υπολογιστές ώστε να το δοκιμάσω με τον λογιαριασμο μου (του steam)πρέπει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να ξανακατεβάσει ολο το παιχνίδι; δεν ειμαι πρωτάρης στο steam,γνωρίζω πως δουλευουν οι φάκελοι και τα παιχνιδια κλπ κλπ. Στο μοναδικο παιχνίδι που το κάνει ειναι στο ETS2. Το κατεβάζω απ το pc A μεσω steam,πάω στο PC B και το μεταφέρω μέσω εξωτερικου δίσκου,στον φακελο steam συνδέομαι στο steam πατάω να γινει εγκατάσταση,βλέπει τα αρχεία και τα διαγράφει ΟΛΑ και ξεκινάει η λήψη πάλι.
jason97 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Scania r1000 υπάρχει mod? Έχουμε βρει και το μπελά μας με τα mod μας χαλάνε και τα save Υπάρχει κανένας τρακτορα με v8 ήχο χωρίς mod?
greg4 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Τελικά Ελλάδα δεν βλέπω να έβαλαν :/ http://blog.promods.net/download/map/
lefteris210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Τελικά Ελλάδα δεν βλέπω να έβαλαν :/ http://blog.promods.net/download/map/ μάλλον είναι λίγα τα donate απο Ελλάδα...
mclein Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 μάλλον είναι λίγα τα donate απο Ελλάδα... ισχυει αλλα μπορει κ επειδη στην ελλαδα ειναι πιο δυσκολη η γεωγραφια !!
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 ProMods 2.11 is now available! This is a compatiblity update for ETS2 version 1.25 We have added the following new areas in version 2.1: - Denmark: Rebuilt: København - Sweden: Örnsköldsvik, Umeå - Norway: Kirkenes, Svalbard island (Longyearbyen, Moskushamn) - Finland: Alajärvi, Kemijärvi, Kristiinankaupunki, Vaasa - France: Narbonne, Perpignan - Germany: Aurach, Bremerhaven, Fürth, Halle (Saale), Heilbronn. Rebuilt: Leipzig, Nürnberg, Mannheim; extended BAB7 - United Kingdom: Birsay (Orkneys), Broadford (Skye), Evie (Orkneys), Heysham (port), Kirkwall (Orkneys), Portree (Skye), Stromness (Orkneys) - Isle of Man: Douglas, Ramsey - Jersey: St. Helier, Trinity - The Netherlands: Arnhem, Eindhoven - Belgium: Rebuilt: Brussels - Italy: Firenze, Livorno. Rebuilt: A4 Venezia-Trieste, A22 Brenner - Spain: Barcelona, Bilbao, La Jonquera, Manresa. Rebuilt: Irun - Estonia: Haapsalu, Kärdla, Kuressaare. Rebuilt: Narva - Latvia: Balvi, Gulbene, Liepaja, Rezekne, Tukums; extended A10/E22 road to Riga - Lithuania: Klaipeda, addition of Curonian spit - Iceland: Bolungarvík, Ísafjörður - Poland: Improved: Koszalin - Bulgaria: Rebuilt: Ruse - Russia: Zelenogradsk, Murmansk, Nikel - Many bug fixes versus 2.03 1
gavros10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 http://gizmodo.com/this-gigantic-working-clock-is-actually-a-fleet-of-truc-1786896620?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow https://www.youtube.com/watch?v=oamb52H3_1o Το βρηκα ταιριαστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα