dimitris21gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πάντως οι τιμές για το ETS2 και για όλα τα DLC του στο steam είναι πολύ καλές για όποιον θέλει να τολμήσει αγορά τώρα στις εκπτώσεις. 2
mclein Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 κατι εκανα και το παιχνιδι μου ξεκινα μονιμα με 32bit εκδοση ===> κρασαρει με τα μοντς μου... πρεπει να μπαινω συνεχεια μεσα στο στιμ κ να το τρεχω ως 64bit ή υπαρχει καποιο κολπο που ειμαι ανικανος να βρω ;;;;; θενκς !!!!
nzeppos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αντιγράφω από εδώ: In Steam, right-click the game > properties > set launch options > enter "-64bit" without the quotes.You'll note in task manager the game runs as eurotrecks2.exe, without the *32.Now you can run the game from the taskbar without choosing a startup type.
mclein Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 γιατι εισαι μαγκας ! ωραιος ο παιχτης ! (ακομη απορω γιατι αλλαξε ξαφνικα) ! image hosting over 5mb υγ - ειχα καιρο να παιξω, μολις αναβαθμισα του τζαζικατ τις εκδοσεις + προ μοντς....τρομερα πραγματα !!!!!! 1
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 μπορεί να μου γράψει καποιος μια λίστα με τα απαραίτητα Mods για το συγκεκριμένο παιχνίδι;
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τα έχουμε γράψει και σε προηγούμενα post, αν και σε γενικές γραμμές μόνο 2-3 πράγματα χρειάζονται: - ProMods maps (ή εναλλακτικά Trucksim TSM maps) - Rusmap maps - όλα τα Jazzycat mods (ενδεχομένως εκτός από το Bus Traffic που φαίνεται να προκαλεί προβλήματα) - προαιρετικά Sound Fixes Pack, Brutal Εnvironment HD ή διάφορα weather mods Αυτά τα ολίγα είναι μέσες άκρες τα απαραίτητα. Οτιδήποτε άλλο είναι έξτρα. 2
jason97 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Σε εμένα που είχα βάλει κάτι mod μου κρασαρε το παιχνίδι σβηστηκαν τα save το ξεκίνησα από την αρχή μετά Υπάρχει κάνα mod όταν τρέχουμε και τρακαρουμε να μην περνουμε πρόστιμο? Και έχω ένα τρακτορα Mercedes acros μου λέτε ένα mod για v8 ήχο?
mclein Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 και παντα με 64bit οταν εχουμε πολλα μοντς γιατι αλλιως καποια ανεξελεγκτη στιγμη μπορει να κρασαρει λογω αδυναμιας διαβασματος μνημης....
dimitris21gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αυτά είναι. Pro mod χάρτης για την Ελλάδα επιτέλους! 2
nzeppos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ενδεικτικά: http://truck-simulator.wikia.com/wiki/Volvo Graz (Austria) Small Nürnburg (Germany) Small Osnabrück (Germany) Small Verona (Italy) Small Luxembourg (Luxembourg) Large Wrocław (Poland) Small Göteborg (Sweden) Large London (United Kingdom) Large
nzeppos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σωστά, αλλά αν δε κάνω λάθος για να μπορείς να αγοράσεις online θα πρέπει πρώτα να έχεις επισκεφτεί κάποια από αυτά τα μαγαζιά για να τα ξεκλειδώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα