Προς το περιεχόμενο

Euro Truck Simulator 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως βαζω τις ελληνικες εταιριες?

υπαρχει κανενα mob για να ακουγονται η νταλικες τουρμπατες?

Δεν μπορώ να παίξω με κανένα μοντ γιατί κάτι γίνεται και χάνω και τα save

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Patch 1.24, κάπου 430ΜΒ, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Changelog:

MAIN FEATURES
  • Improved external jobs support in game (direct control, freight market). 
  • Physically simulated truck and trailer coupling (option).
CODE
  • Blinker auto off can be disabled (option). 
  • Speeding highlight can be disabled (option). 
  • Cabin accessory physics does not require DLC anymore. 
  • Torque converter simulation greatly improved. 
  • Automatic transmission behavior improved. 
  • XInput support added - custom support for XBox controller. 
  • Added UI support for 4th and 5th controller. 
  • Gear shift selectors (range, split) now have UI support for position-based switches.
DATA
  • Scania trucks reworked.
MOD
  • Unit name fixes, most interior accessory and some other mods need update. 
  • Damage params moved out from game_data.sii and some more added (including wear and part damage factors). 
  • Data driven engines (torque curve, rpm limits). 
  • Force feedback data for XInput added (force_feedback.sii). 
  • Torque converter physics data added, separated manual clutch data (physics.sii). 
  • Data change from driven wheel to driven axle. 
  • Added check for internal camera continuity.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους ProMods maps 2.03 συμβατοί με την 1.24 του ETS2.

(ναι, πήγα να τους δοκιμάσω για πρώτη φορά πριν λίγες μέρες και έπεσα πάνω στην ασυμβατότητα με το 1.24, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να περιμένω μέχρι σήμερα)

• Like 1
Δημοσ.

...το κακό βέβαια είναι ότι φαίνονται να κρασάρουν είτε με κάποιο από τα jazzycat mods είτε με ένα Sound Fixes Pack (εκτός από το Rusmaps δεν έχω κάτι άλλο εγκατεστημένο). Θα δοκιμάσω σήμερα τα mods ένα-ένα να δω τι φταίει. Έτσι περνάει την ώρα του ο σύγχρονος άνθρωπος μετά τη δουλειά. Τα παλαιά τα χρόνια μετά το χωράφι πήγαινε ο κόσμος στον καφενέ για πρέφα ενώ τώρα κάθεται και ψάχνει ποιο από τα κωλοmods κάνει τη ζημιά...

• Like 2
Δημοσ.

Το Promods δεν έχει Ελλάδα, άρα αναγκαστικά TSM. Το πρώτο έχει λιγότερες χώρες και πόλεις (πχ. δεν έχει Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, βόρεια Αφρική κλπ) όμως είναι πολύ πιο καλοσχεδιασμένο και λεπτομερές. Εν αντιθέσει στο TSM ο χάρτης είναι μεγαλύτερος αλλά οι περισσότερες πόλεις είναι  πρακτικά όμοιες. Τα mods δεν είναι συμβατά μεταξύ τους, άρα διαλέγεις και παίρνεις. Στη χειρότερη ανάλογα με την τοποθεσία που θέλεις να πας, ενεργοποιείς το αντίστοιχο mod και ξαναφορτώνεις το παιχνίδι.

Προσωπικά χρησιμοποιούσα TSM για χρόνια ένεκα Ελλάδας αλλά τελικά βρήκα πως δεν αξίζει τον κόπο, αφού ο χρόνος που περνάω στα μέρα μας είναι κατά πολύ μικρότερος από αυτόν για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Κατά τ' άλλα αναμένουμε ανακοίνωση του studio για France DLC (νομίζω δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο ακόμα).

• Like 1
Δημοσ.

και πως το κανεις εγκατασταση; μπηκα στο σαιτ εκανα εγγραφη, εφτιαξα το αρχειο οπως μου ειπε αλλα απο εκει και περα τι κανω; 

ακυρο το βρηκα!

Δημοσ.

Το Promods δεν έχει Ελλάδα, άρα αναγκαστικά TSM. Το πρώτο έχει λιγότερες χώρες και πόλεις (πχ. δεν έχει Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, βόρεια Αφρική κλπ) όμως είναι πολύ πιο καλοσχεδιασμένο και λεπτομερές. Εν αντιθέσει στο TSM ο χάρτης είναι μεγαλύτερος αλλά οι περισσότερες πόλεις είναι  πρακτικά όμοιες. Τα mods δεν είναι συμβατά μεταξύ τους, άρα διαλέγεις και παίρνεις. Στη χειρότερη ανάλογα με την τοποθεσία που θέλεις να πας, ενεργοποιείς το αντίστοιχο mod και ξαναφορτώνεις το παιχνίδι.

Προσωπικά χρησιμοποιούσα TSM για χρόνια ένεκα Ελλάδας αλλά τελικά βρήκα πως δεν αξίζει τον κόπο, αφού ο χρόνος που περνάω στα μέρα μας είναι κατά πολύ μικρότερος από αυτόν για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Κατά τ' άλλα αναμένουμε ανακοίνωση του studio για France DLC (νομίζω δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο ακόμα).

Δεν ανακοινωνουν ημερομηνια κυκλοφοριας μεχρι να ειναι τελειως σιγουροι. Καποια στιγμη θα πουν οτι σε 1-2 μηνες θα κυκλοφορησει

Δημοσ.

και πως το κανεις εγκατασταση; μπηκα στο σαιτ εκανα εγγραφη, εφτιαξα το αρχειο οπως μου ειπε αλλα απο εκει και περα τι κανω; 

ακυρο το βρηκα!

Φαντάζομαι το αρχείο που έφτιαξες είναι το "def". Στη συνέχεια πρέπει να κατεβάσεις τα .7z αρχεία του κυρίως patch (περίπου 1,5GB αν θυμάμαι καλά), να τα αποσυμπιέσεις και να βάλεις τα 5 .scs (μαζί με το "def") στο φάκελο C:\Users\χρήστης\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod (ή όπου αποθηκεύεις τα saves και τα mods).

Τέλος θα τα φορτώσεις μέσα από τον mod manager του παιχνιδιού με την εξής σειρά προτεραιότητας (όπως ακριβώς τα βλέπεις):

ProMods def

ProMods map

ProMods media

ProMods model 2

ProMods model 1

ProMods assets

Το ProMods είναι επίσης συμβατό με το RusMap που προσθέτει στο παιχνίδι μεγάλο μέρος της δυτικής Ρωσίας, άρα ίσως σε ενδιαφέρει να το κατεβάσεις και αυτό, μαζί με το σχετικό scs που συνδέει τους δύο χάρτες (με όνομα "zzzzzzz ProMods 2.02+RusMap_Road_Connection", κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει και με το 2.03 αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει).

Επίσης αν θυμάμαι καλά το ProMods απαιτεί να έχεις εγκατεστημένα τα DLC της ανατολικής Ευρώπης (Going East) και της Σκανδιναβίας. Αν το βάλεις στο σκέτο ETS2 δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξει.

Δημοσ.

ναι τα εχω και τα δυο dlc. για να καταλαβω, τα dlc μενουν οπως ειναι και απλα συμπληρωνουν καποιες πολεις με το tsm και το pro ή αγνωουν τα dlc και βλεπω τις πολεις των tsm και pro ;

Δημοσ.

Αχ απενεργοποίησα το HDR και το παιχνίδι πλέον είναι περίπου εκατό φορές καλύτερο. Αυτή η φοβερή γυαλάδα και το υπερβολικό contrast/brightness, ειδικά με αναμμένα τα φώτα, είχε αρχίσει να μου ψήνει τον εγκέφαλο. Μ' αυτά και μ' αυτά αλώνισα πάλι όλη την Ισλανδία, έπιασα Πόζναν στην Πολωνία και τώρα πάμε για βόρεια Σουηδία.

Όπως είπε κι ένας φίλος μου: τι Ισλανδία-Πολωνία, καλύτερα βάλε Ουγγαρία-Βέλγιο...

ps: τελικά βρήκα τι έφταιγε για τα crashes, το Bus Traffic του jazzycat χτυπάει με το ProMods, μικρο το κακό όμως γιατί ένα mod από όλα αυτά που έχω βάζει λεωφορεία ούτως ή άλλως (και πολύ καλά μάλιστα).

pps: για τις αντιπροσωπείες που λέει ο φίλος jason97, αρκεί να ψάξεις μέσα στις πόλεις που ανακαλύπτεις, φαίνονται στο minimap κάτω δεξιά. Δεν έχουν όλες οι πόλεις αντιπροσωπείες όμως, ούτε έχουν από όλες τις εταιρείες. Θέλει άπειρο ψάξιμο για να τις ξεκλειδώσεις όλες. Κατά τ' άλλα Volvo, εγγύηση...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ήμουν σε φάση "ας φτάσω τουλάχιστον μέχρι την επόμενη πόλη να γεμίσω βενζίνη και το κλείνω το ρημάδι". Τελικά πρόφτασα κι έγραψα άλλα 1000 χιλιόμετρα. Το μετάνιωσα το πρωί που έπρεπε να σηκωθώ μέσα στο άγριο χάραμα.

Αλλά έτσι είναι η ζωή των νταλικέρηδων, τι να κάνουμε...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...