nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σε ποιο site; Με Πειραιώς δεν θυμάμαι να έχω δοκιμάσει, αλλά η virtual prepaid της Eurobank την έκανε τη δουλειά. Νομίζω όμως ότι στη μία περίπτωση ήταν μεσημέρι και στην άλλη περασμένα μεσάνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 G2A και GK4 μου έριξαν άκυρο. Θα δοκιμάσω λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπας και. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaddict Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Έχω έναν κωδικό για το παιχνίδι, όποιος ενδιαφέρεται m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Νέο patch 480ΜΒ, κυκλοφόρησε χθες. Πρόκειται για την έκδοση 1.22. Λεπτομέρειες εδώ: http://blog.scssoft.com/2015/12/ets2-update-122-available-now.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μου αρέσει ο νέος ήχος των Volvo φορτηγών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα μετα απο αρκετο το πηρα . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 "Μεταφοραί ο Λούλης", πολύ μπροστά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 επειδη η ομαδα στο μανατζερ πηγαινει σαν τη μαντσεστερ στο νησι (την κοκκινη)... ειπα να οδηγησω 30' πριν παω για ξαπλωνινγκ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα μετα απο αρκετο το πηρα .2015-12-23_00001.jpg Ρε Τολη ειλικρινα πιστευω βρηκες το game που σου ταιριαζει Ασε τα οπλα, τα διαστημοπλοια και τις σπαθουμπες και πιασε το Scania 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Volvo ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ρε Τολη ειλικρινα πιστευω βρηκες το game που σου ταιριαζει Ασε τα οπλα, τα διαστημοπλοια και τις σπαθουμπες και πιασε το Scania Παρε το game να κανουμε κανα δρομολογιο παρεα με τα παιδια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 με βολβο στο ριο αντιριο ? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το ψήνω και γω το euro truck 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται καθόλου ψήσιμο, το παίρνεις άμεσα Ειδικές σε τέτοιες τιμές (ή την προσφορά των 4 ευρώ στο Steam), ειδικότερα όταν η Gold έκδοση (κανονικό παιχνίδι μαζί με eastern Europe expansion) κοστίζει 6-7 ευρώ από τους G2A marketplace sellers. Υπάρχει διαθέσιμο demo στο Steam. Αν δεις ότι σου αρέσει, μπορείς αργότερα να προχωρήσεις και σε αγορά του Scandinavia expansion που είναι λίγο πιο ακριβό (επειδή είναι σχετικά καινούριο). Μετά αρχίζεις να βάζεις mods και... καλές μεταφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εχω λιώσει το πρώτο παιχνίδι πριν αρκετά χρόνια. Εχει και multi-player νομιζω; αν ναι εκει τι κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα