stelios_123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και κατι αλλο αυτον τον κωδικο που θα εχει μεσα που τον βαζω στο steam ;
Dreyar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά πας στο Steam & κάτω αριστερά θα δεις προσθήκη παιχνιδιού. Θα το επιλέξεις και μετά θα πατήσεις προσθήκη προϊόντος στο Steam. θα βάλεις το key και έτσι θα το ενεργοποιήσεις.
stelios_123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αααα ωραια το ιδιο γινεται και με το public. Παιδια δεν θα ξερα τι θα εκανα χωρις εσας.Εχω λυσει πολλες αποριες.Πραγματικα δεν ξερω τι να πω. 1
stelios_123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Για να παιξω multiplayer χριαζομαι κανενα mod;
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Χρειάζεται να μπεις στο σχετικό site και να διαβάσεις τις εκεί οδηγίες γιατί είναι ελαφρώς περίπλοκο. Το πρόβλημα του multiplayer είναι κυρίως η έλλειψη υποστήριξης των δημοφιλών mods (πχ. των χαρτών), όχι η ανάγκη τους. Γι' αυτό και ασχολήθηκα ελάχιστα, δεν άξιζε τον κόπο.
stelios_123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τα mods τα βαζω στο βασικο acount μου ετσι?Δεν χριαζετε να κανω καινουριο καθε φορα
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ...και συνεχίζουμε. Πήρα σήμερα το Scandinavia DLC (γύρω στα 10 ευρώ από G2A marketplace) ενώ ψήνομαι και για το Cabin Accessories DLC. Δεν έχω βάλει όμως ακόμα να παίξω, γιατί μετά από τόσους μήνες απραξίας: - έπρεπε να ξανακατεβάσω νέες εκδόσεις για όλα τα mods μου (κάποια δυστυχώς δεν υποστηρίζονται από το 1.21), - να δω αν έχει βγει τίποτα καινούριο και ενδιαφέρον (δεν νομίζω), - να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με τα priorities του νέου mod manager (μου έβγαλε λίγο την πίστη και ακόμα δεν είμαι εντελώς σίγουρος για τη σωστή σειρά, πχ. οι πιο πολλοί λένε βάζε πάντα τους χάρτες πάνω-πάνω ενώ σε κάποια trailer mods προτείνεται να μπουν με μεγαλύτερο priority απ' τους χάρτες, τρέχα γύρευε) - δυστυχώς το Improved Weather Reloaded 6 νομίζω πως έχει προβλήματα με την 1.21, οπότε ψάχνω για κάτι αντίστοιχο - όπως επίσης και για lighting/flares Και λοιπά. Θέλει κάμποσο ψάξιμο ακόμα, αλλά νομίζω πλέον είμαι σε θέση να δοκιμάσω 1-2 δρομολόγια, να δω τι γίνεται.
stavroulis1985 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα εχω την εκδοση 1.21 και δεν εχει την Ελλαδα. Αν βαλω αυτο το mod http://ets2downloads.com/maps/trucksim-map θα χασω την προοδο μου γιατι κατω λεει να φτιαξω νεο προφιλ για να δουλεψει. Ελπιζω φυσικα να μπαινει το mod κανονικα.
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν είμαι τελείως σίγουρος ότι το Trucksim θέλει ντε και σώνει νέο προφίλ. Δοκίμασε να το βάλεις και δες αν μπορείς να συνεχίσεις από αυτό που παίζεις τώρα (καλού κακού βέβαια κράτα και μια κόπια το υπάρχον προφίλ, δηλ. όλο το φάκελο του ETS2 στο My Documents). Btw το Trucksim είναι must. Μαζί με τα russian maps και τα δύο DLC (Going East και Scandinavia) πρακτικά έχουμε σχεδόν όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.
mclein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ωραίο το trucksim αλλα σαν το promods δεν εχει !!!!
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και για το promods έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω ακόμα. Που θα πάει όμως...
mclein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 βασικος λογος να δοκιμασεις οτι ολες οι πολεις ειναι διαφορετικες μεταξυ τους. 1
lefteris210 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα εχω την εκδοση 1.21 και δεν εχει την Ελλαδα. Αν βαλω αυτο το mod http://ets2downloads.com/maps/trucksim-map θα χασω την προοδο μου γιατι κατω λεει να φτιαξω νεο προφιλ για να δουλεψει. Ελπιζω φυσικα να μπαινει το mod κανονικα. εγω δεν την εχασα παντως , κρατα backup το save και try ! 1
dimitris21gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Έπαιξα σε φίλο το παιχνίδι και ένα έχω να πω. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Πήγα μόλις να πάρω την gold έκδοση στα 7,5 ευρώ που έχει και το east expansion αλλά έφαγα άκυρο με την Πειραιώς. Αχχχ ελπίζω μετά τις 12 το βράδυ που θα ξαναδοκιμάσω να περάσει η πληρωμή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα