Doug21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας, Θα κανω ενα ταξιδι σε λιγο καιρο στον Καναδα (μονιμα) και θα ηθελα να παρω το PC Μου μαζι μου αντι να το πουλαω και να ξαναγοραζω εκει. Ειναι 2 ετων οποτε θεωρητικα ακομα νεο και νομιζω αξιζει να το κρατησω αφου ακομα παιζω ολα τα παιχνιδια που υπαρχουν χωρις προβληματα. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορει καποιος να συμβουλεψει πως γινεται μια τετοια μεταφορα. Θελω να παρω μαζι μου και το tower και το monitor. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Το κανονικό είναι να μπούνε όλα ξεχωριστά στα κουτιά τους για την μεταφορά,μιας και δεν θα τα έχεις, τύλιγμα το tower όπως είναι και η οθόνη σε bubble wrap και προσεύχεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 η καλυτερη λυση, νομιζω, ειναι να εχεις τα χαρτοκιβωτια της αρχικης συσκευασιας του κουτιου και του μονιτορ και να τα τοποθετησεις εκει. με τα φελιζολ τους και τις σακουλες τους..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doug21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Λεω να τα βαλω στις βαλιτσες με τα εουχα κτλ, ειναι καλυτερα ετσι η καλυτερα να τα στειλω μονα τους καπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αυτά για το πακετάρισμα είναι σωστά, αλλά πρώτα οπωσδήποτε θα βγάλεις την κάρτα γραφικών και την ψύκτρα της CPU το λιγότερο. Το κουτί θα φάει πολλά και άσχημα πετάγματα από/προς τα αμπάρια των αεροσκαφών, χώρια τα σκμπανεβάσματα που ίσως έχεις στις πτήσεις, οπότε αυτά τα δύο έχουν σοβαρές πιθανότητες να φύγουν από τη θέση τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 μπααα. περισσοτερο κινδυνο εχουν οι δισκοι παρα η καρτα γραφικων....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vad88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μια ιδεα ειναι να βγαλεις ολο το hardware απτο κουτι,να τα βαλεις καπου μεσα και οταν με το καλο φτασεις καναδα αγοραζεις ενα κουτι απο εκει και τα βαζεις μονος σου αν μπορεις.Ξερω οτι δεν ειναι η καλυτερη λυση αλλα δινω μια ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μιας και ο χωρος στη βαλιτσα (αλλα και το βαρος ) είναι πολύτιμο στα αεροπλανα δε ξερω κατα ποσο συμφερει να κουβαλησεις τα πραγματα σου...Καλα να τα στειλεις δε συμφερει ετσι και αλλιως.. Θα ελεγα ότι αν ο υπολογιστης είναι τερατακι συμφερει..Αν τα πραγματα δεν ειναι top δε συμφερει..Αντε να παρεις τα ακριβα πραγματα μαζι σου..Vga,cpu,ram ,δισκοι δε πιανουν πολυ χωρο και ουτε εχουν τρελο βαρος.. Τι μηχανημα εχεις;Αν τα πραγματα δεν ειναι ακριβα μη μπεις καν στον κοπο να τα κουβαλας ..Πουλας τα πραγματασου εδω και μετα απο ebay.ca η αλλου παιρνεις μεταχειρισμενα πραγματακια κατευθειαν εκει..Και σου μενουν και κατι ψιλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skfn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μιας και ο χωρος στη βαλιτσα (αλλα και το βαρος ) είναι πολύτιμο στα αεροπλανα δε ξερω κατα ποσο συμφερει να κουβαλησεις τα πραγματα σου...Καλα να τα στειλεις δε συμφερει ετσι και αλλιως.. Θα ελεγα ότι αν ο υπολογιστης είναι τερατακι συμφερει..Αν τα πραγματα δεν ειναι top δε συμφερει..Αντε να παρεις τα ακριβα πραγματα μαζι σου..Vga,cpu,ram ,δισκοι δε πιανουν πολυ χωρο και ουτε εχουν τρελο βαρος.. Τι μηχανημα εχεις;Αν τα πραγματα δεν ειναι ακριβα μη μπεις καν στον κοπο να τα κουβαλας ..Πουλας τα πραγματασου εδω και μετα απο ebay.ca η αλλου παιρνεις μεταχειρισμενα πραγματακια κατευθειαν εκει..Και σου μενουν και κατι ψιλα.. Συμφωνώ αλλά πρώτα κανε μια έρευνα αγοράς στο Καναδά, μπορεί να σε συμφέρει καλλίτερα να το πουλήσεις εδώ σε τιμές Ελλάδας και να το ξανά αγοράσεις εκεί σε τιμές Καναδά. Αν βάλεις και το τι θα πληρώσεις στο αεροδρόμιο που θα είσαι υπέρβαρος (ρωτά την εταιρεία που θα ταξιδέψεις) + το ρίσκο (αν δεις πως φορτώνουν και ξεφορτώνουν αποσκευές) + την ψυχική οδύνη (μια αγωνία που θα την έχεις) Όπως και να χει καλό ταξίδι και σε σένα και στο pc σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αν παρεις χυμα κομματια μαζι σου προετοιμασου για εξοντωτικους ελεγχους και στην ενδιαμεση σταση και στον προορισμο αν σου κατσει γκαντεμια.. Πουλα τα εδω και παρε αλλα εκει με την ησυχια σου! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Πριν κάνα δυο χρονιά έτυχε μεταφέρω τον υπολογιστή εντός ένωσης. Επίτηδες ζήτησα στην μεταφορική μεταφορά με φορτηγο για περισσότερη ασφάλεια.. πράγμα που δεν είναι δυνατό στην περίπτωση σου! Παρολαυτα λόγο τρανταγματων και βάρους της ψυκτρας της κάρτας γραφικών... η ψυκτρα χαλαρωσε με αποτέλεσμα σε κάθε λακουβα των 3000χιλιομετρων που διενησε να χτυπάει η ψυκτρα πάνω στο τσιπ της κάρτας. Όπως καταλαβαίνεις την εκλαιγα την κάρτα.. ευτυχώς δεν είχε εμφανή σημάδια οπότε την εσφιξα και έκανα χρήση της εγγύηση! Φαντασου λοιπόν τι έχει να τραβήξει το μηχάνημα με τα αεροπλάνα! Επίσης στην δική μου περίπτωση η μεταφορά συνεφερε. Έδωσα 300Ε για ένα μηχάνημα που μου είχε κοστισει πάνω από 2000. Αν το σύστημα σου δεν κοστίζει αρκετά για εμένα δεν αξίζει το ρίσκο. Όσο για μεταφορά με βαλίτσα απλά ξέχνα το. πέρα του ότι τις πετάνε αριστερά δεξιά όπως ναναι σκεψου την πιθανότητα να χαθεί κιόλας. Εμένα μέσα σε 3 χρόνια μου χασαν 2 βαλιτσες.. η μια δεν βρέθηκε ποτέ και η άλλη ταξίδεψε σε αλλη ηπειρο πριν ξαναερθει στο ιδιοκτήτη της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ORB30 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Η καλυτερη λυση για μεταφορά υπολογιστή στο εξωτερικό, ειναι να βγαλει τα πάντα μέσα απο το κουτί, να τοποθετήσει την μητρική στο κουτί της (η cpu μπορεί να παραμείνη πανω στο mobo, oπως και οι μνήμες, και οι m2), και να παρετε μια βαλιτσα καμπίνας οπου μπορειτε να την παρετε μαζί σας μεσα στο αεροπλάνο. Τωρα για το case, ειτε το αφηνετε πισω, η τηλεφωνείτε στην αεροπορική και ρωτάτε αν μπορείτε να το παρετε και αυτο στην καμπινα. Αν ειναι full tower χλωμό να σας το επιτρεψουν, αν ειναι midi ισως, αν ειναι mini κατα πασα θα το επιτρέψουν. Εχω δει κατα καιρους στο αεροπλανο καποια κιβωτιάκια μικρο-μεσαιου μεγέθους πισω απο τα τελευταια καθίσματα γιαυτό το λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 καλό αμπαλάρισμα σαν parts και φορτωτική όλα τα άλλα ημίμετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Παίδες το θέμα είναι του 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 απαντατε σε ποστ 9 χρονων; δεν υπηρχαν καν m2 τοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα