Προς το περιεχόμενο

iPhone 5: έρχεται στις 2 Νοεμβρίου με ...i-φονικές τιμές

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω φιλε μου δεν χρωσταω πουθενα ουτε 1 ευρο και ανυπομονω να το παρω.μπορω; Μου δινεις αυτο το δικαιωμα;

Sent from my iPhone using Insomnia

στειλε μου καρτέλα να επιβεβαιώσω και υπόγραψε και μια υπεύθυνη δήλωση οτι δεν θα μου λες καθε φορα που με βλέπεις "ωωω ρε τι κανεις με αυτο το τηλεφωνο, παρε ενα iPhone 5 που κάνει π...απαδες" και πάρε και 5άδα αμα θες.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 321
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικό δεν είναι; Αφου τα ίδια κριτήρια ισχύουν κι εκεί.

Είναι το κόλλημα τέτοιο. Ότι σε κλέβουν αν πουλήσουν ένα παντελόνι 100Ευρώ, ενώ υπάρχει και με 20Ευρώ. Αμ δε... Των 100 Ευρώ έχει άλλη γραμμή. Επίσης στων 100 Ευρώ έχουν δουλέψει κάποιοι σχεδιαστές του εκάστοτε οίκου μόδας.

Μπορεί κάποιους να μην τους ενδιαφέρει αυτό, όπως και εμένα δεν με ενδιαφέρει το Kite Surf, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να κράζουν όσους θέλουν να φοράνε τα ρούχα που τους αρέσουν.

Αυτοί λοιπόν που κράζουν τα ακριβά ρούχα, δυστυχώς γι' αυτούς, ποτέ δεν θα καταλάβουν ότι τα Specs δεν παίζουν ρόλο και ότι υπάρχει κάτι που λέγεται ποιότητα η οποία δεν μετριέται με το κιλό.

Για το αν αυτά τα προϊόντα όπως το iPhone θα έπρεπε να πουλιούνται πιο φθηνά, δέχομαι να το κουβεντιάσω στο Μπλα Μπλα. Μπορούμε να μιλήσουμε γενικότερα για την ανθρωπότητα.

• Like 1

Όποιος το αγοράσει πολύ απλά θα ωθήσει την apple στο iphone 6 να κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο..

Το iphone 7 θα κοστίζει σε τέσσερα χρόνια όσο ένα διαμέρισμα..αλλά ποιος ξέρει πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα τα αγοράζουν.

Ρε δεν πάνε να γ@θου@@νε κλέφτες...

Μόνο με το τονισμένο/υπογραμμισμένο μου έρχεται να ασχοληθώ...

...κατασκευάζουν και πουλάνε ένα ακριβό για τους περισσότερους προϊόν και αυτό τους καθιστά ...κλέφτες; Εις βάρος ποιου; Έκλεψαν κάτι από 'μένα, από 'σένα, ή απ' οποιονδήποτε άλλον; Να υποθέσω ότι, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη συλλογιστική, είναι επίσης κλέφτες, η Aston Martin, η Vacheron Constantin και γενικά όλες οι κατασκευάστριες, που έχουν το ...θράσος να πουλάνε αντικείμενα των οποίων η τιμή δεν είναι προσιτή σε όλους, σωστά;

Επίσης, φαντάζομαι ότι, αν ακολουθήσουν την ευχή(!) σου και πάνε να γαμ..., θα βάλουν μυαλό και θα ρίξουν τις τιμές τους, οπότε θα μπορέσω να χτυπήσω κι εγώ μια Vanquish...

• Like 4

Κατα τη γνωμη μου ειναι μεγαλη πονηρια αυτη η τιμη. Αν το iphone 5 εχει ~1000€ γιατι να μην παρεις ενα macbook pro μολις με 200€ παραπανω που σιγουρα κανει παππαδες?

Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν χωραει στην τσεπη..

Sent from my iPhone using Insomnia

Φίλε μου, δεν είναι καθόλου έτσι. Καταλαβαίνω ότι φαίνονται πολλά σε σχέση με ένα Laptop, αλλά ακόμα και το iPad δεν είναι τόσο εύκολο να το χρησιμοποιείς όσο το iPhone. Πολλές φορές ακόμα και συνοδηγός στο αυτοκίνητο, όταν είμαι σε δουλειά, για καφέ, κλπ αντί να βγάλω το iPad, κάνω αυτό που θέλω με το iPhone. Το iPhone στην ουσία κάνει τα πάντα με το ένα χέρι και το έχεις πάντα στην τσέπη σου. Το iPad είναι για πιο Special χρήση όπου θα πρέπει να σε ευνοεί και ο χώρος. Όταν σηκώνομαι το πρωί, δεν μπορώ να σηκώσω το iPad από δίπλα μου. Το iPhone κοιτάω (mail, κλπ) Πόσο μάλλον ένα Laptop.......

μαλλον κατι δεν καταλαβες' date=' ενα χρονο εγγυηση εχουν ακομα...2 χρόνια ανέβηκε η προστασια του καταναλωτή, αν δηλαδη μπορείς να αποδειξεις οτι το σφάλμα προυπήρχε στην αγορα τοτε είναι 2 χρόνια[/quote']

Στην Ιταλία έχουν ένα χρόνο εγγύηση όπως εδώ ? γιατί άλλα θυμάμαι..

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Εγώ πάντως με το 4 είχα μείνει πέρυσι και με το 4 θα μείνω και φέτος αν δεν αλλάξουν οι τιμές σημαντικά προς τα κάτω, σε τιμές UK περίπου. Και εννοείται για εμένα δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα στις 2 Νοέμβρη και το εννοώ. Είμαι Apple fan αλλά δεν είμαι κολλημένος, ούτε έχω παρωπίδες. Αν συνεχιστεί αυτή η τιμολογική πολιτική για το iPhone στην Ελλάδα και θελήσω να αλλάξω κινητό, τότε ήρθε η ώρα για ένα Android.

• Super Moderators

Οι οποιουδήποτε είδους προσβλητικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί είτε για όσους επιθυμούν να αγοράσουν μία συσκευή είτε για όσους δεν επιθυμούν να αγοράσουν μία συσκευή είναι απαράδεκτοι και δεν γίνονται ανεκτοί στο παρόν forum!

Ήδη αφαιρέθηκαν τέσσερα (4) μηνύματα.

• Like 2

Αν και κάτοχος ενός iPhone 4S, MBP και iMac, θα έλεγα ότι η αγορά ενός τέτοιου κινητού είναι για κάποιον που πραγματικά θα το χρειαστεί και όχι για να το βάλει πάνω στο τραπέζι, τώρα αν έχει την οικονομική άνεση γιατί οχι να μην το αγοράσει.

Τώρα για όσους φωνάζουν για το iPhone, μπορούν να αγοράσουν κάτι άλλο S3 ή το HTC One που είναι εξίσου καλά αν όχι καλύτερα.

Προσωπικά αγόρασα iPhone μόνο και μόνο για το iCloud και επειδή δουλεύουν με τους δύο άλλους υπολογιστές μου Apple, τους οποίους δεν πήρα για φιγούρα αλλα για δουλειά.

Το κακό με την χώρα μας είναι οτι οι μεσολαβητές, άσχετα με την οικονομική κατάσταση της χώρας, το κέρδος τους θέλουν να το κρατήσουν αμείωτο, ποντάροντας στο γεγονός των iFans και τα highλίκια που ΜΑΣ χαρακτηρίζουν.

ΥΓ Δεν βοηθάει στην συζήτηση οι απρεπείς αλληλοχαρακτηρισμοί, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αγορές του και την τσέπη του ;)

• Like 1

Επειδή πολλοί το έχουν πάρει υπερ-προσωπικά, απλώς για ένα τηλέφωνο μιλάμε, όχι για το πως θα σωθεί η χώρα!

Θα το ξανασκεφτόμουν στη θέση σου.

Η κατάσταση της χώρας είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό απόρροια της νοοτροπίας των πολιτών της.

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως στατιστικα καποιοι απο αυτους που εξεγείρονται δίνουν περισσότερα χρηματα καθε χρονο για τσιγαρα.

• Like 3

Οι τιμές των προϊόντων ρυθμίζονται ανάλογα με την προσφορά και την ζήτηση. Η apple εννοείται ότι σαν κερδοσκοπική εταιρεία έχει κάνει αναλύσεις για κάθε χώρα που διαθέτει τα προϊόντα της ξεχωριστά.

Στην Ελλάδα, η ανάλυση προφανώς δείχνει ότι το αγοραστικό κοινό των προϊόντων της, μπορεί και είναι πρόθυμο να διαθέσει αυτά τα ποσά, όπως έκανε και στο παρελθόν.

Με απλά λόγια, η κρίση μας επηρεάζει όλους. Μόνο η ψαλίδα μεγαλώνει...

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως στατιστικα καποιοι απο αυτους που εξεγείρονται δίνουν περισσότερα χρηματα καθε χρονο για τσιγαρα.

Κατσε να πάνε το πακέτο στα 12 ευρώ και θα σου πω τι εξέγερση έχει να γίνει :-)

Eμένα η μόνη διαφωνία με το κόστος της συσκευής είναι πως βγαίνει ακριβότερη σε σχέση με αντίστοιχες ευρωπαικές χώρες... Επίσης θεωρώ πως 740 τηλέφωνο είναι πολλά αλλά αυτό είναι σχετικό... :-) Ο καθένας τα δίνει όπως θέλει τα λεφτά του όποτε είναι αστοχό να κάνουμε όλοι χαρακτηρισμούς ( Δεν αναφέρομαι ειδικά γενικά το λεώ για να μην παρεξηγηθώ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...