Προς το περιεχόμενο

iPhone 5: έρχεται στις 2 Νοεμβρίου με ...i-φονικές τιμές

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σοβαρά τώρα, η Ελλαδάρα δεν είναι το κέντρο του κόσμου; :huh:

Πως τολμάει αυτή η "πως την λένε" εταιρεία να μας έχει στο περίμενε;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κύπρο και συγκεκριμένα Λεμεσό στο Mall φιγουράρει στα Public...995 ευρώ το 16GB λευκό ή μαύρο! Τα σημαδάκια πάντως γύρω από το αλουμινένιο bezel ήταν φανερά και στα δύο που είχε εκεί.

Το τραγικο ειναι καποιοι θα το παρουν. Και λεφταδες να ειναι... δεν με νοιαζει, οταν με €300 - €350 θα παιρνεις την επιτομη της τεχνολογιας ονοματει nexus4, ειναι τραγικο να πας να παρεις με €900 κινητο 2 ετων πισω τεχνολογικα..

Ευχομαι ειλικρινα, για το καλο ολων μας σαν καταναλωτες, το nexus 4 να φερει εφιαλτες τοσο σε apple οσο και σε αλλους...

• Super Moderators

Το τραγικο ειναι καποιοι θα το παρουν. Και λεφταδες να ειναι... δεν με νοιαζει, οταν με €300 - €350 θα παιρνεις την επιτομη της τεχνολογιας ονοματει nexus4, ειναι τραγικο να πας να παρεις με €900 κινητο 2 ετων πισω τεχνολογικα..

Ευχομαι ειλικρινα, για το καλο ολων μας σαν καταναλωτες, το nexus 4 να φερει εφιαλτες τοσο σε apple οσο και σε αλλους...

Κατσε να δουμε την τιμη του nexus στις χώρες που δεν θα μπορεις να το αγοράσεις απο το playstore! Γιατί ακούγεται κάτι για 599...

Και τζαμπα να μου το δινανε δεν θα το επαιρνα με τιποτα ποσο μαλλον να το πληρωσω' date=' τι να το κανω ενα κλειδωμενο τηλεφωνο που θα μου υποδειξει ποιον παροχο να βαλω χωρις να μου δινει τη δυνατοτητα να επειλεξω εγω, και τις κλειστες επικοινωνιες που εχει και να χρειαζεται να το κανω jailbreak.[/quote']

Εγώ τσάμπα θα το έπαιρνα άνετα :) Βασικά είναι γελοίο να ισχυριστεί κανείς ότι είναι κακό κινητό, μην τρελαθούμε κι όλας. Απλά είναι εξωφρενικά υπερτιμημένο. Με 350-400 για προπαραγγελία θα ήταν πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα.

• Like 1

Εκείνους να δεις πόσο δεν τους νοιάζει το αν ...σε νοιάζει, εσένα ή τον οποιονδήποτε...

• Like 2

Αν γενικευτεί σε πλατιά στρώματα καταναλωτών η συγκεκριμένη άποψη, θα τους νοιάξει και θα τους παρανοιάξει.

Τα προϊόντα τους θέλουν να πουλήσουν, δεν το κάνουν απο χόμπι. Καταλαβαίνω πως το εννοείς (μια γνώμη ενός καταναλωτή τι αξία έχει για μια τεράστια εταιρεία), αλλά με αυτές τις τιμολογιακές πολιτικές έχει προξενήσει δυσάρεστα συναισθήματα σε πολύ, πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Μακροπρόθεσμα δεν ξέρω κατά πόσο θα της βγει.

Και να μην της βγει, θα κοστολογήσει τα επόμενα μοντέλα σε λογικά πλαίσια και τότε θα έχουν ενδιαφέρον οι αντιδράσεις των fanboys της και όχι μόνο.

Για να αναγκαστεί να ρίξει πολύ τις τιμές της θα πρέπει να έχει έρθει όλος ο κόσμος τούμπα.

Μέχρι στιγμής δεν το βλέπω να γίνεται.

Εν τω μεταξύ το τι γίνεται στο ελλαδιστανάκι δεν παίζει να την ενδιαφέρει και πολύ.

Σε σχέση με άλλες χώρες είμαστε κυριολεκτικά ένα τίποτα.

Θεωρώ πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει πολλούς και καλούς λόγους στο να διατηρεί ιδιαίτερα υψηλά τα επίπεδα τιμών των προϊόντων της.

Προσωπικά βέβαια δε συμφωνώ με το ότι όλοι αυτοί οι λόγοι είναι και ορθολογικώς σωστοί ωστόσο τους αναγνωρίζω ως καλούς σαν λόγους, έχουν μια βάση ένα πράμα.

Ωστόσο, νομίζω πως τώρα, έφτασαν στο σημείο να κάνουν μια τιμολογιακή υπέρβαση. Όχι και για πάρα πολλά χρήματα παραπάνω από την αναλογία των υπολοίπων τους τιμών αλλά αρκετά πια παραπάνω και από αυτά που θα μπορούσαν να εξακολουθούν να συγκαταλέγονται στους λόγους που προανέφερα.

Με λίγα λόγια το ξέσκισαν πια το πράμα!

Θα μου πει κανείς "δηλαδή τι, αν ήταν κάνα πενηντάρι φτηνότερα θα ήταν οκ;". Προφανώς και δεν θα ήταν πάλι απολύτως οκ αλλά, τουλάχιστον, δε θα έφταναν να προκαλούσαν πια σε τέτοιο βαθμό. Σε βαθμό δηλαδή που, για πάρα πολύ κόσμο, ξεχείλισε πια το ποτήρι. Να θυμίσω πως, το ποτήρι, φτάνει στο φυσικό όριο ξεχειλίσματος, με μια μόνο σταγονίτσα παραπάνω από όσο χωρά. Ωστόσο, για να φτάσει σε αυτή τη σταγόνα, έχει ήδη γεμίσει από πριν, με πάρα πολύ νερό για το μέγεθός του.

Να θυμίσω πως, το ποτήρι, φτάνει στο φυσικό όριο ξεχειλίσματος, με μια μόνο σταγονίτσα παραπάνω από όσο χωρά. Ωστόσο, για να φτάσει σε αυτή τη σταγόνα, έχει ήδη γεμίσει από πριν, με πάρα πολύ νερό για το μέγεθός του.

Αυτό δεν καταλαβαίνουν κάποιοι και λένε ότι γίνεται η κουβέντα για 70€.

Είναι εκείνοι που θα λένε το ίδιο για το 5S που θα έχει 810€ το 16άρι, 880 το 6 το απλό 16άρι, 950 το 6S το 16άρι, 1020 το 7 το απλό το 16άρι, 1090 το 7S το 16άρι κ.ο.κ. :Ρ

Κι όλα αυτά θα γίνουν σε διάστημα 2-3 ετών.

Βέβαια οσονούπω θα καταργήσουν τα 16GB (οικτρή χωρητικότητα, απορώ πώς βγαίνουν ακόμα, έτσι θα λέμε τότε) και τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα.

Για μένα καλά κάνει η εκάστοτε Apple όταν υπάρχει κόσμος που θεωρεί πως το μέχρι πριν 20 μέρες καλύτερο κινητό στον κόσμο, ξαφνικά δεν τον καλύπτει και πρέπει να πάει στο καινούριο, που πλέον είναι αυτό το καλύτερο, το οποίο όμως σε λίγους μήνες θα χάσει το θρόνο του απ' το 5S.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν γενικευτεί σε πλατιά στρώματα καταναλωτών η συγκεκριμένη άποψη, θα τους νοιάξει και θα τους παρανοιάξει.

Τα προϊόντα τους θέλουν να πουλήσουν, δεν το κάνουν απο χόμπι. Καταλαβαίνω πως το εννοείς (μια γνώμη ενός καταναλωτή τι αξία έχει για μια τεράστια εταιρεία), αλλά με αυτές τις τιμολογιακές πολιτικές έχει προξενήσει δυσάρεστα συναισθήματα σε πολύ, πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Μακροπρόθεσμα δεν ξέρω κατά πόσο θα της βγει.

Το «δεν τους νοιάζει» που είπα εγώ, δεν πήγαινε στη εταιρεία...πήγαινε στους «λεφτάδες» που ανέφερε ο προηγούμενος, λέγοντας: «καποιοι θα το παρουν. Και λεφταδες να ειναι... δεν με νοιαζει».

Όσο για το αν θα νοιάξει μελλοντικά την apple, δεν το ξέρω. Θα θεωρούσα κι εγώ λογικό μεν το να συμβεί αυτό, από την άλλη μεριά όμως, είναι πολλά τα χρόνια στα οποία ακολουθεί τη συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική και δε φαίνεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα...μάλλον το αντίθετο δείχνει να συμβαίνει! Τι θα γίνει στο μέλλον τώρα...who knows;

Και να μην της βγει, θα κοστολογήσει τα επόμενα μοντέλα σε λογικά πλαίσια και τότε θα έχουν ενδιαφέρον οι αντιδράσεις των fanboys της και όχι μόνο.

Ελπίζω το «fanboys» να μην πήγαινε σε 'μένα, ε; Απάντησα σχετικά και στο άλλο θέμα, όπου φάνηκε να είχες σχηματίσει τη συγκεκριμένη «εικόνα» για 'μένα...

Επεξ/σία από deesnider

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...