Προς το περιεχόμενο

iPhone 5: έρχεται στις 2 Νοεμβρίου με ...i-φονικές τιμές

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανταγωνισμός δυστυχώς δεν υπάρχει και φαίνεται από την τιμολογιακή πολιτική της Apple αν θες. Δες το Galaxy SIII που θέλουν να θεωρείται ανταγωνιστής....

Η ιδια η apple θεωρει οτι υπαρχει ανταγωνισμος και μαλιστα σοβαρος , για αυτο κανει μηνυσεις, αναφερεται συνεχεια στον ανταγωνισμο(ακομα και στα keynotes) κλπ.

Σιγουρα στην apple δεν αρεσει που βλεπει τους ανταγωνιστες να πουλανε ολο και περισσοτερα smartphones , οταν πριν 2 χρονια η apple ηταν μπροστα τους.

Την εφθασαν και την ξεπερασαν.

Για αυτο και η apple αντεγραψε τον ανταγωνισμο και εβγαλε το iphone με μεγαλυτερη οθονη, ενω πριν 2 χρονια ελεγε οτι πανω απο 3.5" κινητο δεν βολευει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι και πάλι θα είχαμε μιας και τα περισσότερα Posts όπως βλέπεις είναι ξέσπασμα και ζήλια. Δεν είναι άποψη.

Στην ουσία δεν έχουν πρόβλημα οι Haters και άλλοι με ψυχολογικά προβλήματα με την παραπάνω τιμή το περσινό μοντέλο. Έχουν πρόβλημα με το iPhone. Για να το θέσω καλύτερα έχουν προβλήματα και ξεσπάνε με το iPhone.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το iPhone δεν μπαίνεις στο κόπο να πεις την άποψη σου γι' αυτό και μάλιστα να επιμένεις απαντώντας συνέχεια. Έχω πάει εγώ να γράψω στο Samsung και να πω είστε κορόιδα που δίνεται τόσα για την πλαστικούρα;

Ανταγωνισμός δυστυχώς δεν υπάρχει και φαίνεται από την τιμολογιακή πολιτική της Apple αν θες. Δες το Galaxy SIII που θέλουν να θεωρείται ανταγωνιστής....

Το iPhone είναι μία κατηγορία μόνο του. Μόνο από το λειτουργικό να το πάρεις. Δεν σου βάζω ποιότητα κατασκευής.

Και στα 670 Ευρώ θα υπήρχαν τα post που το λένε ακριβό.

Ας μπεις,έχω αναγνωρίσει τα ελαττώματα του κάθε κινητού και θα είμαι από τους πρώτους που θα συμφωνήσω.Δεν τρέφω αυταπάτες που βγάζω το κινητό μου ως τέλειο και κάθε ένας που με ρωτάει του λέω πρώτα ελαττώματα.Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ατόμων που έχουν αγοράσει προιόντα Sammy/Sony κλπ και Apple.Οι μεν,έχουν αποδεχτεί πως είναι πλαστικό και τα σφάλματα τους ενώ οι δεν,όχι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα απαρνηθούν.(βλ. Purple Flare,Apple Maps,Death Hug)

Ας είμασταν σε αυτοκινητιστικό φόρουμ,αν υπήρχε αντίστοιχη εταιρία με Apple θα την έκραζα και εκείνη.Επίσης,αν αναφέρεσαι προσωπικά,θα σου πω ότι αν ήθελα να αγοράσω iPhone θα μπορούσα να το είχα κάνει,αλλά υπάρχουν τομείς που δεν με βολεύει.Τώρα ο λόγος που η Apple έχει μαζέψει τόσο "haters",(εγώ αλλιώς θα τους έλεγα), είναι για τις τακτικές της.Δεν θα κάτσω να τα αναλύσω,έχουν χιλιο-ειπωθεί και θα μαλλιάσει το πληκτρολόγιο μου.(ένας από αυτούς είναι υπάρχουν άτομα,που λένε ότι το iPhone αξίζει για 1000 και 2000 Ευρώ)

Όσο για την τιμή,διαφωνώ όσο δεν πάει.Βλέπε εποχή S2/iPhone 4. Η απλά δες πόσο κάνουν τώρα τα 4/4s που είναι ξεπερασμένα.

Η μπορείς απλά να δεις τις τιμές της Apple στα MacBook Pro που με ίδιο hardware η τιμή τους είναι αρκετά μεγαλύτερη απο τα αντίστοιχα PC.Αλλά εκεί μην μου πεις,δεν έχει αντίπαλο.Έχει και παραέχει ;)

Όσο για το λειτουργικό,να ρωτήσω τι κάνει παραπάνω;γιατί εγώ ξέρω τι κάνει λιγότερο,δεν μπορεί να με πάει στον προορισμό μου. (και πριν κράξετε,δοκιμάσατε να βάλετε Ταχυδρομικό Κώδικα ως προορισμό; Μη το κάνετε ;) )

• Like 1

• Super Moderators

paredwse θεωρούσα ότι είχες την ικανότητα όχι να συμφωνήσεις με το ποστ μου, αλλά τουλάχιστον να το κατανοήσεις. Διαψεύστηκα απ ότι φαίνεται οποτε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε μάτια την κουβέντα. Οι όποιες ενστάσεις σου έχουν ήδη απαντηθεί και αναιρεθεί στο παραπάνω μηνυμα. Θεωρείς ότι έχω πρόβλημα με το iphone. Έχω, όσο έχω και με το galaxy και με το lumia κτλ κτλ. Να είσαι καλά.

[...]

Όντως δεν αντιλαμβανόμαστε. Δεν θεωρώ ότι έχεις πρόβλημα με το iPhone ή με το Galaxy ή με το Lumia. Θεωρώ ότι έχεις πρόβλημα με τις επιλογές των άλλων οι οποίες, καλώς ή κακώς, δεν συμφωνούν με τις δικές σου. Κι έχω σοβαρό πρόβλημα όταν θεωρείς κάποιον που διαλέγει τέτοιες επιλογές ως μη ανήκοντα «κατά κυριολεξια στο ανθρώπινο είδος, οπότε η περίπτωσή του καλύτερα θα ήταν να εξεταστεί από κτηνιάτρους ή άλλους ειδικούς.».

Καλή συνέχεια.

• Like 1

Δεν περίμενα να φτάσεις εδώ και λυπάμαι πολύ πραγματικά. Εδώ δεν μιλάμε για μη κατανόηση αλλά για συνειδητή διαστρέβλωση. Η πλήρης φράση είναι :"Προφανώς όποιος επιλέγει να πεινάσει για να αγοράσει iphone ή galaxy κτλ δεν ανήκει κατά κυριολεξια στο ανθρώπινο είδος, οπότε η περίπτωσή του καλύτερα θα ήταν να εξεταστεί από κτηνιάτρους ή άλλους ειδικούς."

Mε μπολνταρισμένα το κομμάτι που συνειδητά παρέλειψες.

• Like 1

• Super Moderators

Δεν περίμενα να φτάσεις εδώ και λυπάμαι πολύ πραγματικά. Εδώ δεν μιλάμε για μη κατανόηση αλλά για συνειδητή διαστρέβλωση. Η πλήρης φράση είναι :"Προφανώς όποιος επιλέγει να πεινάσει για να αγοράσει iphone ή galaxy κτλ δεν ανήκει κατά κυριολεξια στο ανθρώπινο είδος, οπότε η περίπτωσή του καλύτερα θα ήταν να εξεταστεί από κτηνιάτρους ή άλλους ειδικούς."

Mε μπολνταρισμένα το κομμάτι που συνειδητά παρέλειψες.

Αντί να λυπάσαι, προσπάθησε να αντιληφθείς, έστω και τώρα, την έννοια της αντίρρησής μου στην πολεμική σου: δεν κρίνω ως ζώο κανέναν για τις επιλογές που κάνει σε σχέση με τα λεφτά του, σε αντίθεση με εσένα. Μπορεί να απεχθάνομαι τα μπουζούκια και να βγάζω σπυράκια εάν περάσω έστω κι απ' έξω αλλά δεν κρίνω ως μη ανήκοντα στο ανθρώπινο είδος όποιον πηγαίνει - έχει/δεν έχει να φάει.

Ο κάθε ένας από εμάς έχει τις προτεραιότητές του. Άλλος κρίνει υπέρτερο αγαθό την πολιτιστική του έξοδο, οπότε μπορεί να στερηθεί το καλό φαγητό για να πάει στο θέατρο. Άλλος θεωρεί ότι ολοκληρώνεται εάν πάρει μία ολοκαίνουργια BMW, στερούμενος διακοπές ή διασκέδαση. Άλλος δεν θα βγει από το σπίτι για έναν μήνα προκειμένου να πάρει τον υπέρτατο υπολογιστή, επειδή έτσι γουστάρει.

Κάτι μου θυμίζει η δική σου οπτική: τους "επαναστατημένους" που καίνε ακριβά αυτοκίνητα, αδιαφορώντας εάν αυτά ανήκουν στον εφοπλιστή (ο οποίος μπορεί να έχει άλλα δέκα) ή στον περιπτερά (ο οποίος μπορεί να'χει κάνει το σκατό του παξιμάδι για ένα). Για σένα είναι δικαιολογημένοι. Για μένα είναι κατάπτυστοι.

Όλα τα άλλα δεν θα τα σχολιάσω, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που λέω. Όσο για τους "επαναστατημένους" που λες, τους θεωρώ το ίδιο θύματα από άλλη σκοπιά και προφανώς δεν τους δικαιολογώ. Το αντίθετο μάλιστα.

Κατάλαβα την αντίρρησή σου. Τελικά ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Δεν διαφωνείς μόνο με την φράση που παρέθεσες αλλά με την ολοκληρωμένη.

• Like 1

Αν ειναι δυνατον ρε παιδια οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου ,οποιος το παρει καλα να παθει, 800 ευρω για ενα τηλεφωνο ,ενα μποικοταζ πιστευω να τους επαναφερει στον αληθινο κοσμο !!!!!!

1) Τι ακριβώς είναι αυτό που θα «πάθει»; Θα του κλέψει μήπως κάποιος τις οικονομίες που έκανε μια ζωή, θα αγοράσει ένα iPhone και θα του το αφήσει στο κομοδίνο του μια νύχτα, για να του κάνει έκπληξη; Επιλογή του θα είναι να το πάρει, αν το πάρει.

2) Ποιοι να κάνουν ...μποϊκοτάζ;;; Αυτοί που δε θα το αγόραζαν ούτως ή άλλως, επειδή δεν το γουστάρουν, ή αυτοί που δε θα το αγόραζαν ούτως ή άλλως, επειδή δε μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα;

Διότι, αυτοί που το γουστάρουν και μπορούν άνετα να διαθέσουν τα χρήματα για να ικανοποιήσουν το μεράκι τους, θα το αγοράσουν ο κόσμος να χαλάσει και είναι ζήτημα αν θα αναζητήσουν την ερμηνεία της λέξης «μποϊκοτάζ»...

Αυτοί αποτελούν κυρίως - αν όχι αποκλειστικά - το target group της apple. Γι' αυτούς κατασκευάζει τα προϊόντα της και - για να το πω όσο πιο συγκρατημένα μπορώ - αδιαφορεί παντελώς (και είναι δικαίωμά της στο κάτω κάτω...) για το αν μπορούν να τα αγοράσουν οι οικονομικά «ασθενέστεροι», ακριβώς όπως αδιαφορούν γι' αυτό, όλοι ανεξαιρέτως οι κατασκευαστές «prestige» προϊόντων, είτε κατασκευάζουν gadgets, είτε αυτοκίνητα, είτε ιδιωτικά jet.

Άσε που η apple, μέσω των διαφημιστικών και επικοινωνιακών τακτικών της, έχει καταφέρει ούτως ή άλλως να επεκτείνει σημαντικά το αγοραστικό κοινό των προϊόντων της, ακόμα και εκτός των «αυστηρών» οικονομικών ορίων τα οποία θα ήταν αναμενόμενο να καλύπτει κάποιος, προκειμένου να τα αγοράζει.

• Like 2

@Meraklis56

Φίλε μου οι Haters είναι συνήθως οι ίδιοι άνθρωποι που κράζουν τις ακριβές μάρκες ρούχων, κλπ...

Λογικό δεν είναι; Αφου τα ίδια κριτήρια ισχύουν κι εκεί.

• Like 1

τι το απιθανο εχει το λειτουργικο του δηλαδή που το κάνει σούπερ? και απο το 100% που 8α το αγοράσουν, τι ποσοστό 8α φτάσει σε σημείο να δουλέψει αυτά τα σούπερ χαρακτηριστικά?

εγω δεν είμαι αντίθετος με την συσκευή (η τουλάχιστον οχι μονο με αυτή) αλλά με τον κόσμο που έχει λυσσάξει να το πάρει για να κάνει κλήσεις και να βγάζει φωτο ΜΟΝΟ. Ποσες φορές εχω ακούσει το κορυφαίο "εεε δεν βγάζει καλές φωτογραφίες ή βίντεο μέσα σε club!" (ελα....νόμιζες οτι πήρες καμιά DSLR επειδή σου λέει τόσα MP???) "α εχει πρόγραμμα για να βλέπεις τον καιρό-να βλεπεις τα δρομολογια των αεροπλάνων-πλοίων-500.000 παιχνίδια" τα οποια έχουν κατεβάσει αλλά ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιούν...τους πειράζει που πρέπει να πληρώσουν χαράτσια, δεν εχουν να δώσουν δόσεις στην εφορία, χρωστάνε σε εμένα και σε άλλους προμηθευτές αρκετα χιλιάρικα αλλα ανυπομονούν να βγεί το 5 για να το πάρουν........

• Like 1

τι το απιθανο εχει το λειτουργικο του δηλαδή που το κάνει σούπερ? και απο το 100% που 8α το αγοράσουν' date=' τι ποσοστό 8α φτάσει σε σημείο να δουλέψει αυτά τα σούπερ χαρακτηριστικά?

εγω δεν είμαι αντίθετος με την συσκευή (η τουλάχιστον οχι μονο με αυτή) αλλά με τον κόσμο που έχει λυσσάξει να το πάρει για να κάνει κλήσεις και να βγάζει φωτο ΜΟΝΟ. Ποσες φορές εχω ακούσει το κορυφαίο "εεε δεν βγάζει καλές φωτογραφίες ή βίντεο μέσα σε club!" (ελα....νόμιζες οτι πήρες καμιά DSLR επειδή σου λέει τόσα MP???) "α εχει πρόγραμμα για να βλέπεις τον καιρό-να βλεπεις τα δρομολογια των αεροπλάνων-πλοίων-500.000 παιχνίδια" τα οποια έχουν κατεβάσει αλλά ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιούν...τους πειράζει που πρέπει να πληρώσουν χαράτσια, δεν εχουν να δώσουν δόσεις στην εφορία, χρωστάνε σε εμένα και σε άλλους προμηθευτές αρκετα χιλιάρικα αλλα ανυπομονούν να βγεί το 5 για να το πάρουν........[/quote']

Εγω φιλε μου δεν χρωσταω πουθενα ουτε 1 ευρο και ανυπομονω να το παρω.μπορω; Μου δινεις αυτο το δικαιωμα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Εγω φιλε μου δεν χρωσταω πουθενα ουτε 1 ευρο και ανυπομονω να το παρω.μπορω; Μου δινεις αυτο το δικαιωμα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Αισθάνεσαι ενοχές και το ρωτάς; :P

Όποιος το αγοράσει πολύ απλά θα ωθήσει την apple στο iphone 6 να κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο..

Το iphone 7 θα κοστίζει σε τέσσερα χρόνια όσο ένα διαμέρισμα..αλλά ποιος ξέρει πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα τα αγοράζουν.

Ρε δεν πάνε να γ@θου@@νε κλέφτες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...