Προς το περιεχόμενο

iPhone 5: έρχεται στις 2 Νοεμβρίου με ...i-φονικές τιμές

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατάλαβαν οτι η Ελλάδα ειναι το μονο μέρος που ακόμη και αυτός που μένει στις σπηλιές με σκισμένα ρούχα και δεν έχει να φάει θα έχει iphone και μια Merceda να φαίνονται...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 321
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΟΚ στην Ελλαδα εχουμε λαμογια και ανεβαζουν την τιμη...

Στην Ιταλια που κανει 729 απο την ιδια την Apple' date=' απο το δικο της Apple Store...χωρις να μεσολαβει καμια vodafone και κανενα πλαισιο...ποιος φταιει...η ιταλικη μαφια? :mellow:[/quote']

Ίσως εκεί πάνε να καλύψουν τη χασούρα από τη διετή εγγύηση που τους έχουν επιβάλλει :P

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Ναι κοροϊδέψτε τώρα την τιμή και στις 2/11 να είστε πρώτοι πρώτοι που θα το πάρετε...

Οι τιμές δεν πάνε βάση μισθών, αλλά προσφοράς και ζήτησης.

Στο εξωτερικό που ο κόσμος είναι πιο συνειδητοποιημένος από τον Έλληνα δεν τους παίρνει να ανεβάσουν τιμή γιατί θα τους πέσει κατακόρυφα η ζήτηση, ενώ στην Ελλάδα ο ΝεοΈλληνας με τι μούτρα θα βγει να πιει το freddocino του χωρίς να έχει ακουμπισμένο το I-Phone 5 στο τραπέζι ε;;;

• Like 12

ηρεμηστε παλικαρια με τα τουφεκια και τις κουμπουρες κατα τις apple και της καθε apple...η διαφορα ειναι στον ΦΠΑ...οταν η ελλαδα εχει 23% κσι η υπολοιποι 18-19 η και λιγοτερο ειναι λογικες οι διαφορες...by the way και Δανια που εχει παρομοιο ΦΠΑ ιδια τιμη..5500DKK δια 7.45 που ειναι η ισοτιμια παμε στα 740 ευρα..

• Like 3

ηρεμηστε παλικαρια με τα τουφεκια και τις κουμπουρες κατα τις apple και της καθε apple...η διαφορα ειναι στον ΦΠΑ...οταν η ελλαδα εχει 23% κσι η υπολοιποι 18-19 η και λιγοτερο ειναι λογικες οι διαφορες...by the way και Δανια που εχει παρομοιο ΦΠΑ ιδια τιμη..5500DKK δια 7.45 που ειναι η ισοτιμια παμε στα 740 ευρα..

Σε παρακαλω παρα πολυ...εδω ειναι "Ελλαδισταν"...τι ΦΠΑ και 23% μου λες εσυ...δεν τα ξερουμε εμεις αυτα...εδω ειμαστε στο μνημονιο και θελουν να μας πτωχευσουν και να μας παρουν τα νησια και τα πετρελαια και γι αυτο ειναι τοσο ακριβο...

• Like 3

• Super Moderators

Πότε θα το πάρετε χαμπάρι ότι ακόμη και κανείς να μην το αγοράσει στην Ελλάδα, η apple δεν θα το προσέξει καταλάβει καν? B)

• Like 2

...και πόσο θα στεναχωρεθεί η apple αν οι Έλληνες δεν το αγοράσουν, μιας και την Ελληνική αγορά περιμέναν για να βγάλουν κέρδος!!! Δεν λέτε πάλι καλά που το πουλάνε και στην Ελλάδα...απο την στιγμή που δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, μικρό το κακό. Στα είδη πρώτης ανάγκης που είμαστε πιο ακριβή απο κάθε άλλη χώρα, εκεί είναι το πρόβλημα ( Πετρέλαιο, Ρεύμα, Γάλα, Ψωμί... κτλ ) !!!

• Like 5

Μάγκες δε ξέρω για εσάς...εγώ ειμαι πολύ χαρούμενος...Γιατι εκεί που είχα φυλαγμένα 6 πράσινα χαρτονομίσματα για πάρτη της Apple να της τα δώσω το Νοέμβριο ξαφνικα της τη βιδωσε κ θέλει κ αλλά λες κ της πέσαν έξω τα καράβια.έτσι αποφάσισα να μη της τα δώσω.η κλεψιά έχει κ τα όρια της...ποιος είναι κερδισμένος άραγε;μάλλον εγώ...

• Like 4

• Super Moderators

Μάγκες δε ξέρω για εσάς...εγώ ειμαι πολύ χαρούμενος...Γιατι εκεί που είχα φυλαγμένα 6 πράσινα χαρτονομίσματα για πάρτη της Apple να της τα δώσω το Νοέμβριο ξαφνικα της τη βιδωσε κ θέλει κ αλλά λες κ της πέσαν έξω τα καράβια.έτσι αποφάσισα να μη της τα δώσω.η κλεψιά έχει κ τα όρια της...ποιος είναι κερδισμένος άραγε;μάλλον εγώ...

Εσύ δεν είσαι σίγουρα, μιας και τα 6 πράσινα θα τα δώσεις και πάλι σε άλλον.

• Like 2

Τι πρωτοτυπο...παλι το πληρωνουμε ακριβοτερο απ οτι ολοι οι αλλοι, οπως και το γαλα, το βουτυρο, το αλευρι...οπως και να χει, οποιος τα χει και το θελει ας τα δωσει...

Τουλαχιστον αυτα ειναι ειδη πρωτης αναγκης.Βεβαια ετσι οπως φαινεται θα γινει και το iphone.Οποτε δουλευε ενα μηνα για να το αγορασεις

Στα @@ μας για το iphone, ένας λόγος παραπάνω να μην το αγοράσουμε μπας και σωθεί κανένας φουκαράς εργαζόμενος εκεί στη FOXCONN.

Με αυτά τα κοπρόσκυλα της βοδα-κοσμο-γουιντ τι θα κάνουμε που το έχουν παραμήσει με τις τιμές και τα τιμολόγιά τους

:angry:

• Like 1

Τουλαχιστον αυτα ειναι ειδη πρωτης αναγκης.Βεβαια ετσι οπως φαινεται θα γινει και το iphone.Οποτε δουλευε ενα μηνα για να το αγορασεις

ένα μήνα στην καλύτερη περίπτωση......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...